Nisam to znaoneno#4 je napisao/la:Rashard Lewis je potpisao na dvije godine sa Heatom.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- majestic24
- Kontakt:
Re: LA Lakers
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nadam se da ce sutra konacno sve biti gotovo.Mike Bresnahan@Mike_Bresnahan
Key development in Lakers' pursuit of Dwight Howard: They're more open to taking back contract of G-F Jason Richardson (3 yrs, $18.6 mill).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako Richardson dodje Peace-a skoro pa sigurno ceka amnestija ili neki trade. J-Rich je solidan spot up suter koji je popustio u zadnje vrijeme ali opet bi svaki put njega izrabrao da gadja tricu umjesto Blake-a ili Barnesa. Od njega se i nebi vise trazilo nego da pogadja otvorene suteve.
Potpisati jos Jamisona i Meeksa i spremni smo za sezonu.
Hajde Mitch zavrsavaj ovo ba
Ukoliko se ova nagadjanja ostvare onda je nasa najveca opasnost Mike Brown. Nash je odabrao dres sa brojem 10.Balon je napisao/la:Ako Richardson dodje Peace-a skoro pa sigurno ceka amnestija ili neki trade. J-Rich je solidan spot up suter koji je popustio u zadnje vrijeme ali opet bi svaki put njega izrabrao da gadja tricu umjesto Blake-a ili Barnesa. Od njega se i nebi vise trazilo nego da pogadja otvorene suteve.
Jedino ako bi nam dosao Howard i 1-2 solidna igraca za klupe imali bi sansu da se "bijemo" sa Heatom. Ja nazalost ne vidim drugu ekipu koja bi to mogla da ucini. Pod uslovom da se Gasol dozove.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Houston i Lakersi pregovaraju sa Orlandom i Howardom...navodno bi Bynum zavrsio u Houstonu a oni bi Orlandu poslali nekakve pikove ili sta vec...s obzirom na ovu situaciju sa Bynum-om ovaj trejd nam je mozda i neophodan.
Ako bi jos doveli Richardsona i Hilla a amnestirali MWP-a onda bi to bio odlican posao...vjerovatno najbolji moguci u ovom trenutku.
Ako bi jos doveli Richardsona i Hilla a amnestirali MWP-a onda bi to bio odlican posao...vjerovatno najbolji moguci u ovom trenutku.
Navodno nista od trejda Howarda u Netse...sad su sanse drasticno na strani Lakersa.
- adriano_leite
- Kontakt:
#Magic GM Rob Hennigan says any report that says "talks are off" regarding potential Dwight Howard trade is false.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- majestic24
- Kontakt:
Ja bi se kockao s Howardom pa kud puklo da puklo. Ako uspijemo uzeti prsten sto je jako moguce s njim u rosteru,qrac ce on i pomisliti da ode iz LA.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Brook Lopez produzio ugovor sa Netsima. Prekinuti razgovori oko tradea Howarda.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kupchak izjavio da su Lakersi doveli svoje najvece pojacanje u vidu Nash-a i da nije siguran da moze napraviti jos jedan veliki trade. Nadam se da se zahebaje sa medijima, jer u suprotnom bolje mu je da se baci sa Staplesa ukoliko misli da je Nash dovoljan, jer u toj petorci jedino Bryant i MWP mogu igrati kvalitetnu odbranu.
Bynum mora biti trade-ovan (sto se mene tice ne mora biti za Howarda), jer kao prvo postoji mogucnost da ce ponovo izdati ekipu u kljucnim trenutcima i kao drugo jednostavno njegov stil igre neodgovara stilu igre Nash-a, jer statisticki gledano najgora sezona za Nash-a je bila ona kada je prvi centar Suns-a bio O`Neal (naravno izuzmemo li ove posljednje dvije sezone u kojim se Sunsi nalaze u re-buildingu), a njihova igra je slicna.
Kratko receno jednostavno ne posjeduje brzinu i kretanje za Nash-ov stil igre. To isto vazi za MWP-a, ali njega izvlace njegovi kvaliteti u odbrani.
Bynum mora biti trade-ovan (sto se mene tice ne mora biti za Howarda), jer kao prvo postoji mogucnost da ce ponovo izdati ekipu u kljucnim trenutcima i kao drugo jednostavno njegov stil igre neodgovara stilu igre Nash-a, jer statisticki gledano najgora sezona za Nash-a je bila ona kada je prvi centar Suns-a bio O`Neal (naravno izuzmemo li ove posljednje dvije sezone u kojim se Sunsi nalaze u re-buildingu), a njihova igra je slicna.
Kratko receno jednostavno ne posjeduje brzinu i kretanje za Nash-ov stil igre. To isto vazi za MWP-a, ali njega izvlace njegovi kvaliteti u odbrani.
Jel vam odgovara Boozer i Korver za Bynuma? 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Na danasnji dan prije tacno 16 godina Lakersi su trade-ovali Divca za Bryanta.
Edit: Sessions novi igrac Bobcatsa.
amerosm je napisao/la:Na danasnji dan prije tacno 16 godina Lakersi su trade-ovali Divca za Bryanta.
Jedan od najvecih poteza ikad kada su u pitanju trejdovi...mislim cak uopsteno u sportu.
Inace,cini mi se da vise i nisu Lakersi toliko zagrijani za Howarda(da hoce ostati u Orlandu jos 10 godina i nikad ne izboriti play off).
Navodno su na listi zelja Jamison,E.Brand i J.O'Neal.
Jednog od prve dvojice bi volio vidjeti u timu...posebno mislim na Jamisona koji bi solidno popravio klupu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma sam Bryant nikad nije htio igrat za Charlotu , bio je uvjeren u svoj prolazak , javno je govorio da zeli da igra samo za LA, NY , CHI,..., samo sto je Jerry imao sposobnosti da uvidi da ce stvarno nesta biti , pa ga ja ugrabio prije drugih , a iste godine i potpisao O'Neal-a , bas treba da ti se posreci da imas koga za trada-ti i da imas prostora u sallaryadnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Na danasnji dan prije tacno 16 godina Lakersi su trade-ovali Divca za Bryanta.
Jedan od najvecih poteza ikad kada su u pitanju trejdovi...mislim cak uopsteno u sportu.
Inace,cini mi se da vise i nisu Lakersi toliko zagrijani za Howarda(da hoce ostati u Orlandu jos 10 godina i nikad ne izboriti play off).
Navodno su na listi zelja Jamison,E.Brand i J.O'Neal.
Jednog od prve dvojice bi volio vidjeti u timu...posebno mislim na Jamisona koji bi solidno popravio klupu.
[youtube][/youtube]
Jedna rijec: LJUDINA
Ja mislim da nema ni jedne osobe u svijetu kosarke koja njemu ne zeli titulu.
PS: Kada vidim Browna pozli mi. Takodjer se pitam sta Kupchak radi, jer je Nash potvrdio da je prvi kontakt bio sa Jim Buss-om.
PS1: Je li moguce da Lakersi amnesitraju MWP-a i dovedu npr. CJ Watsona i Grant Hill-a (naravno pod predpostavkom da oni zele igrati za te novce) od te plate ili ima neka caka vezana za SC i pored amnestije ?
Jedna rijec: LJUDINA
Ja mislim da nema ni jedne osobe u svijetu kosarke koja njemu ne zeli titulu.
PS: Kada vidim Browna pozli mi. Takodjer se pitam sta Kupchak radi, jer je Nash potvrdio da je prvi kontakt bio sa Jim Buss-om.
PS1: Je li moguce da Lakersi amnesitraju MWP-a i dovedu npr. CJ Watsona i Grant Hill-a (naravno pod predpostavkom da oni zele igrati za te novce) od te plate ili ima neka caka vezana za SC i pored amnestije ?
Ja bi stvarno volio kad Bullsi ne mogu da Bryant i Nash uzmu prsten u 2013-toj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Gasol salje mail-ove Americkim medijima i nada se da nece biti trade-ovan i zeli sa Lakersima osvojiti jos jednu titulu. Koliko se covjek samo boji trade-a.
Kupchak umjesto sto potpaljuje vatru sa izjavama da Gasol zna da je ovo biznis i da nista nije sigurno bolje nek sjede sa njim za stol i nek naprave rekonstrukciju njegovog ugovora.
Mislim da bi se Gasol bez problema odrekao novca sa kaluzulom da ne moze biti trade-ovan.

Kupchak umjesto sto potpaljuje vatru sa izjavama da Gasol zna da je ovo biznis i da nista nije sigurno bolje nek sjede sa njim za stol i nek naprave rekonstrukciju njegovog ugovora.
Nash ljudina...vidi se da je "na zemlji" 100%...steta samo sto nije ranije dosao u Lakerse,dosad bi sigurno imao prsten
To se trazi
@amerosm
Ma Gasol ostaje u Lakersima 99%...mislim da od velikih trejdova jedino postoji opcija sa Howardom i Bynumom tako da je Gasol siguran.Vjerujem da to nije ni lose s obzirom da je Gasol odlican pick and roll igrac a ako je neko dobar u tom segmentu onda je to Nash.
Ima i dio na ovom videu sto si postavio u kojem kazu Nashu da nikad nisu skontali kako braniti njegov p'n'r tako da je ovaj trejd mozda jedina opcija
BIHfan je napisao/la:Ja bi stvarno volio kad Bullsi ne mogu da Bryant i Nash uzmu prsten u 2013-toj.
To se trazi
@amerosm
Ma Gasol ostaje u Lakersima 99%...mislim da od velikih trejdova jedino postoji opcija sa Howardom i Bynumom tako da je Gasol siguran.Vjerujem da to nije ni lose s obzirom da je Gasol odlican pick and roll igrac a ako je neko dobar u tom segmentu onda je to Nash.
Ima i dio na ovom videu sto si postavio u kojem kazu Nashu da nikad nisu skontali kako braniti njegov p'n'r tako da je ovaj trejd mozda jedina opcija
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam koliko im je vjerovati ali po njima D12 ide u Lakers-e
Ne znam koliko im je vjerovati ali po njima D12 ide u Lakers-e
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.