Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Casillas
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Casillas » 02 feb 2010, 09:42

GunnerS je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kad igrate ?!

Mislim da Karim-a sad treba čuvat u sastavu jer je u formi... Higuaina treba čuvat i čekat njegovu formu...
misli covijek kako Karim treba da igra u prvih 11 sad..a Hiquain dok se opravi 100 % od povrede i vrati u formu kao pri 3,4 sedmice drazati ga na klupi..ebiga za OL treba da budu svi spremni ,a Hiquain pogotovo CR da nepricam...osim Pepe-a on je OUT :oops:
Razumio je onaj koji je imao klikera da razumije...
Kakvo Higuaina na klupu jes ti dobar :S Nebitno je je li on bio ozlijedjen, onom treba samo jedna cijela utakmica da se vrati u formu, dok Benzemu moramo cekati po 5-6 utakmica. On je bez jedne noge bolji od Benzeme, Raula i Granera zajedno

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 02 feb 2010, 10:10

a joj sad ga ti pretjera sa Higuainom..... :mrgreen:

Higuain je extra igrac sve to stoji ali Benzema je daleko kompletniji igrac od njega... ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 02 feb 2010, 10:26

T4R1K je napisao/la:a joj sad ga ti pretjera sa Higuainom..... :mrgreen:

Higuain je extra igrac sve to stoji ali Benzema je daleko kompletniji igrac od njega... ;)
buhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 10:31

Casillas...Koliko je trebalo Hiquain-u da se snadje u RM? :mrgreen: :mrgreen: meni se cini vise od 1.5g :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 feb 2010, 10:32

Ok, ne želim se raspravljat sa nekim ko ne otvara oči toliko široko da vidi sve...

Sve će da se pokaže... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 02 feb 2010, 10:47

don Ciro je napisao/la:Casillas...Koliko je trebalo Hiquain-u da se snadje u RM? :mrgreen: :mrgreen: meni se cini vise od 1.5g :lol:
za razliku od Benzeme, Higuain je samo sjedio na klupi prvu sezonu ;)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 10:50

Casillas je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Casillas...Koliko je trebalo Hiquain-u da se snadje u RM? :mrgreen: :mrgreen: meni se cini vise od 1.5g :lol:
za razliku od Benzeme, Higuain je samo sjedio na klupi prvu sezonu ;)
:lol: jest debitovao odma kod Capella protiv Bayern M u LP :mrgreen: zabio gol At.Madrid i zadnjem kolu protiv Mallorce..nemozes mene varati :mrgreen: sta mislis koliko je tekmi odigrao..

Bogami Karim je sijedio dosta na klupi i zabio je po fino za to sto je odigrao,znam igrao je dosta tekmi 20,15 min zadnji :mrgreen: ...znas li kad je PIPITA zabio prvi gol u LP?? :lol:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 11:02

Velika naslov na AS-U

Sredina GUTI-XABI-GRENERO ponovice se u subotu protiv Espanyol-a.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 11:16

don Ciro je napisao/la:Velika naslov na AS-U

za granera sam rekao da je to jedan od rijetkih pametnih potez reala u zadnjih nekoliko godina lik je extra igrac jos u getafeu je to pokazivao ;) mada je neobican bez onih zolufa ko iz 70-tih :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 11:18

CRNI_SA je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Velika naslov na AS-U

za granera sam rekao da je to jedan od rijetkih pametnih potez reala u zadnjih nekoliko godina lik je extra igrac jos u getafeu je to pokazivao ;) mada je neobican bez onih zolufa ko iz 70-tih :D
eh da je De la Red imao srece :oops:ima svoj stil lik.. :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 02 feb 2010, 11:28

don Ciro je napisao/la: :lol: jest debitovao odma kod Capella protiv Bayern M u LP :mrgreen: zabio gol At.Madrid i zadnjem kolu protiv Mallorce..nemozes mene varati :mrgreen: sta mislis koliko je tekmi odigrao..

Bogami Karim je sijedio dosta na klupi i zabio je po fino za to sto je odigrao,znam igrao je dosta tekmi 20,15 min zadnji :mrgreen: ...znas li kad je PIPITA zabio prvi gol u LP?? :lol:
Sta cu te varati? Covjek je vecinu prve sezone sjedio na klupi, i ulazio umjesto Raula i Van Nistelrooya. Tu nema bas nesto za razmisljati. Covjek je onda narednu sezonu isto tako, vise vremena sjedio na klupi nego li je igrao, a donio nam je naslov te sezone. Prosle sezone najbolji igrac Reala sa 24 gola i 8 asistencija. Donio nam je preko 20 bodova svojim golovima. Ove sezone nam donio tri pobjede, sve svojim golovima to je devet bodova. Ko je Benzemi kriv sto se nije nasao u situaciji u kojoj se nasao Higuain. Okolnosti su presudile da Higuain upane u prvi sastav zbog povreda Van Nistelrooya i Saviole, a i Raul je sve vise padao u formi. Osim toga, Real je u toj sezoni igrao sa dva napadaca za razliku od ove.

Sta sad treba? Upropastiti Higuaina i ostaviti ga na klupi, kako bi jedan Benzema koji ocito ne moze protiv boljih klubova uopste da igra, dodje do formae za godinu i pol dana, ili manje, nebitno.

Ako se Higuain, nedaj Boze, povredi na duze vrijeme i ako povrede budu ucestale, imace priliku, ako ne, ko mu je kriv.
CRNI_SA je napisao/la: za granera sam rekao da je to jedan od rijetkih pametnih potez reala u zadnjih nekoliko godina lik je extra igrac jos u getafeu je to pokazivao ;) mada je neobican bez onih zolufa ko iz 70-tih :D
Ma kakav Granero. Vi samo da vidite kako on usporava igru na terenu i sta sve covjek moze promasiti to je nemoguce. Za mene je on dosta slabiji igrac od Marcela i Van der Vaarta.
Zadnja izmjena: Casillas, dana/u 02 feb 2010, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 02 feb 2010, 11:29

da steta za de la reda :(
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 feb 2010, 16:24

vako da ne citiram neko je napisao da je marcelo loš i da ga metzh treba povesti sa sobom e da nije realovac izjavio bih da je budala kao i takođe ovim što govore da je kloc benz bolji od Pipite 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 02 feb 2010, 17:46

LBJ MVP je napisao/la:vako da ne citiram neko je napisao da je marcelo loš i da ga metzh treba povesti sa sobom e da nije realovac izjavio bih da je budala kao i takođe ovim što govore da je kloc benz bolji od Pipite 8-)
thumbs up!

Jos da dodam da je napisao da vodi sa sobom i Mahamadoua Diarru... Pa Momo je jedan od najboljih defanzivnih veznjaka koje smo imali od odlaska MAkelelea... tacnije, uz Lassa najbolji :roll:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 18:41

LBJ MVP je napisao/la:vako da ne citiram neko je napisao da je marcelo loš i da ga metzh treba povesti sa sobom e da nije realovac izjavio bih da je budala kao i takođe ovim što govore da je kloc benz bolji od Pipite 8-)
:lol: dobro stari rekao sam...ali Gaga sigurno mora povesti sa sobom,a Marcela,Drenthe-a.. :?: jos cemo da vidimo...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 21:16

don Ciro je napisao/la:
:lol: dobro stari rekao sam...ali Gaga sigurno mora povesti sa sobom,a Marcela,Drenthe-a.. :?: jos cemo da vidimo...
Marcelo i Drenthe se igraci kojima puno varira forma...budu dobri 2 utakmice,onda odigraju lose 3,pa opet odigraju 1 dobru i tak to ide ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 feb 2010, 12:31

Mislim da Real mora koristit više svoju školu, pa će bit i puno više cijenjeniji u svojetu fudbala... Ovako, da bude tim koji ima na prste jedne ruke prebrojat svoje igrače, koje su oni stvorili, mislim od 15 godine pa nadalje, onda...hmm...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 03 feb 2010, 12:53

GunnerS je napisao/la:Mislim da Real mora koristit više svoju školu, pa će bit i puno više cijenjeniji u svojetu fudbala... Ovako, da bude tim koji ima na prste jedne ruke prebrojat svoje igrače, koje su oni stvorili, mislim od 15 godine pa nadalje, onda...hmm...
Problem je u tome sto Real ne zeli cekati kao Barcelona. Real zeli naslove odmah, i misle da nemaju vremena da ti igraci sazriju. Ove sezone i prosle takodjer, su ih dosta poslali na posudbe, kako bi stekli iskustvo. Ja sam prije, jos dok je radio realmadridbalkan.org, na forumu napisao kako nam je bolje da cekamo svoje igrace a ne da dovodimo sve ove silne zvijezde... i cini mi se kako ni sa njima nista necemo osvojiti

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 03 feb 2010, 14:40

Kod: Označi sve

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/media-download-zone-/905933.aspx

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 03 feb 2010, 20:06

Casillas je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Mislim da Real mora koristit više svoju školu, pa će bit i puno više cijenjeniji u svojetu fudbala... Ovako, da bude tim koji ima na prste jedne ruke prebrojat svoje igrače, koje su oni stvorili, mislim od 15 godine pa nadalje, onda...hmm...
Problem je u tome sto Real ne zeli cekati kao Barcelona. Real zeli naslove odmah, i misle da nemaju vremena da ti igraci sazriju. Ove sezone i prosle takodjer, su ih dosta poslali na posudbe, kako bi stekli iskustvo. Ja sam prije, jos dok je radio realmadridbalkan.org, na forumu napisao kako nam je bolje da cekamo svoje igrace a ne da dovodimo sve ove silne zvijezde... i cini mi se kako ni sa njima nista necemo osvojiti
Nije REAL MADRID =BARCALONA...nemogu se mijeriti ni EUROPI ni SPANIJI...mozda zadnjih par godina su u vrhu EURA a RM nize..ali nije smak svijeta..pa nije REAL MADRID od juce..a ni BARCA ako sad imaju svoje snage neznaci da ih prije npr 12tak godin.koga su tad imali Pep Guardiola jedini bio...i jos 12 tak Holandjana...dajete ljudi nit je RM od juce ni BARCA bilo je vremena kad je Barca po 4 puta zaredom harala u LA LIGI,a tako i RM po 5 sezona La Ligom..to znaju oni stariji..najvise su spanjolci upucni u to oni strasni navijaci RM i BRC znaju te ratove po par sezona kad je dominacija jednog o drugog tima...RM je najbitinije da se vrati u EUROPI na vrh...igramo LP,zelimo titulu,a ako ne ove godine iduce :mrgreen: BARCA se cekala do 92 LP :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.