[youtube][/youtube]
Da li ćemo mi uraditi isto ... ostaje da se vidi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to niko ne znaanton 1983 je napisao/la:Kaj vi procjenjujete koliko će para Milan imati za transfere, nakon kaj uzme Ibru i boatenga. Ne znam dal još koga od trenutačnih igrača mora otkupiti. Sad me to baš zanima kakva su predviđanja, koji će biti budžet za nove igraće?
Jooj Ljubim te u čelo za taj info.Interista di cuore je napisao/la:Ibri smanjena kazna na 2 utakmice...mislim da je ovako i najrealnije.
Izvini Bogati a kakve veze mi imamo s ovim ?
Sa Gaddafijem imaju veze oni sa teme o Juventusu, a ovaj Retardelli je vasa glavna meta.robovi88 je napisao/la:
Izvini Bogati a kakve veze mi imamo s ovim ?![]()
Bolje na temi Man.City da si stavio
Omerovic je napisao/la:Kako javlja Daily Stars, u Manchester Cityju su se umorili od Marija Balotellija. Šeik Mansour i društvo su već počeli potragu za njegovom zamjenom, a zamjena se zove Zlatan Ibrahimović. Građani su već jednom pokušali dovesti Šveđanina, koji je na kraju ipak završio u Milanu. Ipak, ukoliko šeik odriješi kesu onako kako zna, onda ništa nije nemoguće, pa ni to da Zlatan zaigra u tandemu sa Edinom Džekom.
Italijan od samog dolaska na Eastlands je napravio toliko kikseva, da se u ovoj kratkoj epizodi ne mogu ni nabrojiti. Posljednji gaf i crveni karton protiv Dynama iz Kijeva koštao je City ispadanja iz Evropske lige, a u prvom susretu je kasnio na početak drugog poluvremena. Italijan je zaradio čak devet žutih i dva crvena kartona, pa je ovaj kontraverzni Italijan izgubio povjerenje i kod šeika Mansoura.
Zlatan Ibrahimović je već igrao pod palicom Roberta Mancinija u Interu. Ibra je ove sezone u dresu rossonera postigao 14 golova u 25 utakmica.![]()
![]()
patinho7 je napisao/la:Hocel bit vise đabnih igraća da ga kupimo na ljeto xD xD![]()
![]()
![]()
mislio je na oko Po'kupimo nije mislio za pare nego ono skraćenica od Pokupimo ... valjdasenad_flamin je napisao/la:patinho7 je napisao/la:Hocel bit vise đabnih igraća da ga kupimo na ljeto xD xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stas ga kupovati ako je dzaba....
koliko je meni poznato ibra je trenutno na posudbi u milanu sa pravom otkupa. kada se to desi u junu postat će službeno igrač milana a italijani će plaćati barci 8m po sezoni naredne 3 godine. ukoliko u milanu žele da ga prodaju ovo ljeto oni to i mogu i ovo što si ti spomenu nema nikakve veze s njegovim mogućim transferom u city ili negdje 3, tu je barca nebitan faktor. on je registrovan prošle sezone u milanu i može na ljeto otići gdje god hoće. realno teško je povjerovati da bi se nešto slično moglo desiti jedino ako baš ponuda ne bude izdašna.Romariooo je napisao/la:
ovo je smijurija od informacije, a narocito je smijesna rasprava navijaca milana dal bi trebali prodati ibrahimovica citiju ili ne.
Kako cete prodati bolan igraca koji nije vas hehe, Ibra je igrac barcelone na posudbi u Milanu i kao takvog Milan ga ne moze prodati. Sve sto Milan moze je platiti Barci 25 miliona na kraju sezone i tako kupiti Ibru, jer ima pravo da ga otkupi prema dogovoru, ali i ne mora ga kupiti ako nece ili ako nema tih 25 miliona, ali ako ga kupite, onda ne mozete odmah i prodati, mora proci najmanje pola godine mislim.
Jedini nacin da Ibra ode u City je da na kraju godine Milan ga ne otkupi, da ostane i dalje igrac Barcelone, pa da ga onda Barcelona proda Citiju
prema tome kristalno je jasno da po pravilima ne mozete prodati ibru nikome, i dzaba ste raspravljali
Ibrahimović definitivno ima psihički problema nakon što je dobio šut kartu iz Barcelone..robovi88 je napisao/la:Ibra sad i Wilhemssona izudaro![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.