Belmin6 je napisao/la:Jel ovo skauzeri prijete ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bježite ljudi, bježiteeeeeeeeee
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Molim vas da ne pravite cirkus od teme sumnjam da nekog ovde interesuje Real a kamoli Liverpool.
Ovo je oduvijek bila gospodska tema,neka tako i ostane 
Zna li se sta je s Costom i Juanfranom?Hoce li biti spremni za SP?
Zna li se sta je s Costom i Juanfranom?Hoce li biti spremni za SP?
Steta samo sto Diego i Arda nisu igrali bila bi mnogo bolja i zanimljivija tekma.
Ima li kakvih naznaka da ce se tv prava u Spaniji malo pravednije raspodjelit??
Ima li kakvih naznaka da ce se tv prava u Spaniji malo pravednije raspodjelit??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Kakav si ti debil.
Zasto? Nisam ovim mislio nista lose, nego naprotiv, postujem njihove osjecaje i znam kako su se osjecali u tom trenutku. Nije sramota izraziti svoje osjecaje i ovo itekako postujem. Zbog toga sam i stavio onaj smajli.
Pogresno si me shvatio.
Pogresno si me shvatio.
Marksizam u skole!
Nemoj lud da se pravis pratim tvoje postove koji su provoktorski svuda.Ti i tebi slicni se valjda positovjecujete sa Realom pa kontate ako su oni bahati mozete i vi isto tako a ustvari sve go pacenik.Predlazem i tebi a i ostalima da odete slavit taj trofej a ne ovde kvarit regularnu temu.TariqAli je napisao/la:Zasto? Nisam ovim mislio nista lose, nego naprotiv, postujem njihove osjecaje i znam kako su se osjecali u tom trenutku. Nije sramota izraziti svoje osjecaje i ovo itekako postujem. Zbog toga sam i stavio onaj smajli.
Pogresno si me shvatio.
Haha, u redu, koji kurrac sam i trebao objasnjavati bilo sta, mada sam mogao ponoviti da mi nije bila nikakva namjera provocirati, ali dobro, ne mogu ti promijeniti misljenje, a krenuo sam dosta razumno. Samo pripazi malo s tim etiketiranjem, generaliziranjem i davanjem u najmajnu ruku bezobraznih epiteta.
Uzivaj.
Uzivaj.
Marksizam u skole!
Upravo tako nemas mi sta objasnjavat samo produzi imas tamo kolege sto za Barsu navijaju pa opletite.
Aj ne serri,sam trener Atletica je nakon pobjede u finalu kupa kralja prošle godine izjavio "sad smo mi glavni u Madridu" i to nakon 15 godina bez pobjede u tekmi gdje je brat bratu trebalo bit 4:0 za Madrid.soe je napisao/la:Nemoj lud da se pravis pratim tvoje postove koji su provoktorski svuda.Ti i tebi slicni se valjda positovjecujete sa Realom pa kontate ako su oni bahati mozete i vi isto tako a ustvari sve go pacenik.Predlazem i tebi a i ostalima da odete slavit taj trofej a ne ovde kvarit regularnu temu.TariqAli je napisao/la:Zasto? Nisam ovim mislio nista lose, nego naprotiv, postujem njihove osjecaje i znam kako su se osjecali u tom trenutku. Nije sramota izraziti svoje osjecaje i ovo itekako postujem. Zbog toga sam i stavio onaj smajli.
Pogresno si me shvatio.
Stoga o bahatosti nemoj prosipat šuplju,Tariq je samo stavio stvar na pravo mjesto,donji bili i vazda će bit .
Kao da kojim slučajem ona frljoka Godina nije odlučila finale ne bi srrali po svim pdf-ovima o Cholovim ratnicima
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne, los nacin. Naravno da necu "produziti", nego cu pisati ono sto zelim ovdje dok god to odgovara temi. Tebi ako ne odgovara, prijavljuj postove, moderacija ce odluciti.soe je napisao/la:Upravo tako nemas mi sta objasnjavat samo produzi imas tamo kolege sto za Barsu navijaju pa opletite.
Marksizam u skole!
Atletico ekipa koja bezglavo jurca
.Nemamo vise sta raspravljat.
Ono u finalu je bilo upravo to ,bezglavo jurcanje i udaranje,ako si ti vidio neku finesu u onom pristupu svaka čast.
A vala u svim head to head duelima u kojima se nešto direktno odlučivalo protiv Madrida su tako izgledali.
A vala u svim head to head duelima u kojima se nešto direktno odlučivalo protiv Madrida su tako izgledali.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Atletiku treba čestitati na fenomenalnoj sezoni, i previše je od njih očekivati da igraju kao ovi naši, jer su inferiorni u kvaliteti, a i pored toga nas je samo brat Ramo spasio od debakla.madridist je napisao/la:Ono u finalu je bilo upravo to ,bezglavo jurcanje i udaranje,ako si ti vidio neku finesu u onom pristupu svaka čast.
Atletiku želim i da idućih sezona budu ovako dobri jer primeri je potreban treći tim da diže kvalitet primere jer je dosadno gledati samo nas i hobite.
Atleticu svaka cast za sezonu i za nadati se da ce ovako nastavit.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Club Atletico de Madrid
AJ ne seri neumanjuj ono sto su napravili, minuta vas je djelila od **** i proklinjanja ikera, bar budi sretan za titulu i ramosov gomadridist je napisao/la:Ono u finalu je bilo upravo to ,bezglavo jurcanje i udaranje,ako si ti vidio neku finesu u onom pristupu svaka čast.
I licemjer si samo takav, kad se igra protiv barse onda treba pustiti udaranje tj. Nedavat žute odma, a sad kad su se obrnule uloge onda daj svaki kontakt faul... ma fuj...
[youtube][/youtube]
novi igrac At Madrida,Angel Correa dolazi iz San Lorenza za 7,5 mil.eura,ima 19 godina,ocigledno veliki talenat
novi igrac At Madrida,Angel Correa dolazi iz San Lorenza za 7,5 mil.eura,ima 19 godina,ocigledno veliki talenat
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Re: Odg: Club Atletico de Madrid
JoseMourinho je napisao/la:AJ ne seri neumanjuj ono sto su napravili, minuta vas je djelila od **** i proklinjanja ikera, bar budi sretan za titulu i ramosov gomadridist je napisao/la:Ono u finalu je bilo upravo to ,bezglavo jurcanje i udaranje,ako si ti vidio neku finesu u onom pristupu svaka čast.
I licemjer si samo takav, kad se igra protiv barse onda treba pustiti udaranje tj. Nedavat žute odma, a sad kad su se obrnule uloge onda daj svaki kontakt faul... ma fuj...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.