To definitivnošampioni je napisao/la:Stembi treba dati pljeskak i pozdraviti ga, uvijek je igrao srcem za Siroki!

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
To definitivnošampioni je napisao/la:Stembi treba dati pljeskak i pozdraviti ga, uvijek je igrao srcem za Siroki!
Kevin je napisao/la:16 ih na probi u širokom![]()
i to bez ovih glavnih od prošle sezone
Ivan, Mario, Toni, ... ...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kevin je napisao/la:16 ih na probi u širokom![]()
i to bez ovih glavnih od prošle sezone
Imena?
Ivan Tomas takoder,hahaha ovo je sve bolje od bolje :O ,ocemo bodove iz Drazenove dvoranefelix123 je napisao/la:Bit ce i ove sezone dobra momcad ,samo nezz kako cu progutat Štembu u Igokei,odmah u 1. kolu na PecariKevin je napisao/la:16 ih na probi u širokom![]()
i to bez ovih glavnih od prošle sezone![]()
![]()
P.S Ivan Sirišćević u Ciboni!!!!
http://www.abcportal.info/detaljno.aspx?a=42151&b=7Android je napisao/la:Hrvatska reprezentacija dosla na pripreme u Široki
previše ih je iz "malog" širokog..pa se vjerojatno u hr bunefelix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
Evo i meni je smijesno i ja se smijem
Ma Capljinski Bosnjak Repesa, koji se prodaje velikim Hrvatom uzeo je ove momke da bi im uknjizio nastupe za hrvatsku repku. E sad hoce li oni ikad imati mjesta tamo, to je njihov problem. Osobno mislim da bi za njih, odnosno njihove karijere, bilo bolje da su se opredjelili za BiH.Kevin je napisao/la:previše ih je iz "malog" širokog..pa se vjerojatno u hr bunefelix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
ja mislim da imaju kvalitet i prostora, ali druga je stvar što mora igrat Marčinković i Vrbanc iz nekih petih razlogamalitraktor je napisao/la:Ma Capljinski Bosnjak Repesa, koji se prodaje velikim Hrvatom uzeo je ove momke da bi im uknjizio nastupe za hrvatsku repku. E sad hoce li oni ikad imati mjesta tamo, to je njihov problem. Osobno mislim da bi za njih, odnosno njihove karijere, bilo bolje da su se opredjelili za BiH.Kevin je napisao/la:previše ih je iz "malog" širokog..pa se vjerojatno u hr bunefelix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
A ja sinoc gledam snimak tekme na SPTV i cekam kad ce ga Jasko ubacit' da i on ubiljezi minute k'o Planinic kad njega 'nidje, nidje' ... nek je otp'o, bas mi je godra ... jos ce sad i zaigrat' za nas ...felix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
bandit je napisao/la:A ja sinoc gledam snimak tekme na SPTV i cekam kad ce ga Jasko ubacit' da i on ubiljezi minute k'o Planinic kad njega 'nidje, nidje' ... nek je otp'o, bas mi je godra ... jos ce sad i zaigrat' za nas ...felix123 je napisao/la:Iz repke za kvalifikacije otpali Ramljak i Pilepic ,a ostali Vrbanc i Pavle Marcinkovic
Ne kontam van svoje kontrole ,sta mislis rec???Ako ga dadne u Široki na posudbu to bi mu bio pravi potez ,jer ovde moze samo napredovat,decko ima 18 god. i jos nije imo pravu sezonu u pro košarci(prosle sezona u KK Zagrebu mu moze ostavit samo traume)Larry Bird je napisao/la:Dosao na odmor ???Ili je Bilbao toliko glup pa ga daje na posudbu van svoje kontrole a toliko ulozio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.