AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jul 2016, 05:59

Ma nema veze kako god nebih propustio gledat velikana i klub za koji navijam u evropi kad imam priliku da ih gledam ..:)..mu puknut cemo ih vidjet ces :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jul 2016, 17:30

Polija ostavljaju jer ga kao Montela zeli tu, pu yebem ti sve zivo :facepalm: Menez odbija sve ponude i postavlja neke zahtjeve gdje ici i na koliko godina ugovora sto frustrira Milan koji hoce pare ( lik hoce u Marsej i to na 3 godine ugovora, a ne 2 molim lijepo :lol: ) , slicno i sa Baccom koji ne zeli svugdje da ode.
Znaci haos, sad ce avgust, a ovi dinara u dzepu nemaju. A nece ga ni imati dok se neko ne proda, a opet niko nece da ide.

neki prenose da je cuadrado blizu dolaska i da bi se mogla isposlovati neka pozajmnica, ali iskreno sumnjam da ce u ovaj hamelj doci, sto to njemu ba treba u zivotu? :problem:
te posudbe su jedina stvar koja bi mogla spasiti sezonu, al' nece bolan niko ni da dodje ovdje.

e stvarno neka je bog na pomoci ovom klubu, ako mu uopste ima pomoci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 24 jul 2016, 18:41

Ja ne znam na čemu je Montella bio pa je prihvatio voditi ovu ekipu...Svima.je jasno kakva se politika vodi i da se trenerima "želje" ne ispunjavaju i da.moraju raditi šta im se.kaže....ako je mislio da je napravio korak naprijed u karijeri grdno se vara....osim ako ne uspije iz postojećeg kadra,dok mu matorci dišu za vratom i govore ko da igra i koju formaciju, izvući nešto što prethodnici nisu uapjeli, ali to je prosto nemoguce jer sve je panj do panja u ekipi.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 24 jul 2016, 18:44

rope11 je napisao/la:Polija ostavljaju jer ga kao Montela zeli tu, pu yebem ti sve zivo :facepalm: Menez odbija sve ponude i postavlja neke zahtjeve gdje ici i na koliko godina ugovora sto frustrira Milan koji hoce pare ( lik hoce u Marsej i to na 3 godine ugovora, a ne 2 molim lijepo [emoji38] ) , slicno i sa Baccom koji ne zeli svugdje da ode.
Znaci haos, sad ce avgust, a ovi dinara u dzepu nemaju. A nece ga ni imati dok se neko ne proda, a opet niko nece da ide.

neki prenose da je cuadrado blizu dolaska i da bi se mogla isposlovati neka pozajmnica, ali iskreno sumnjam da ce u ovaj hamelj doci, sto to njemu ba treba u zivotu? :problem:
te posudbe su jedina stvar koja bi mogla spasiti sezonu, al' nece bolan niko ni da dodje ovdje.

e stvarno neka je bog na pomoci ovom klubu, ako mu uopste ima pomoci.
Vratio se stari rope [emoji1]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jul 2016, 19:05

roup i dalje vjeruje u prodaju, da se razumijemo :kafa:

ali ovo sto se desava trenutno smo predvidjeli... zasto se ranije nisu osigurali i sredili sve na vrijeme da bi imali novac za merkato, to je za posebnu temu.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jul 2016, 21:57

Mislim da Montela svaki dan kad se vrati u sobu prvo se isplace, j3be sebi mater sto je prihvatio Milana i onda ispije bocu whiskeya da sve zaboravi i lakse zaspi.
Ne bih mu bio u kozi, a na kraju ce samo imati lose misljenje o klubu zbog retardosa kojo ga vode. :(
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jul 2016, 23:37

Bas me zanima ko ce sutra biti potencijalni kupac Milana, koji ce se igraci spominjati u kontekstu s klubom, jer citajuci retardirani mozzart sport vec smo promjenili 7 vlasnika i doveli 28 igraca :-D
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 25 jul 2016, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2016, 00:42

Kad mi je teško u životu uđem na ovu temu samo :lol: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2016, 00:53

Jedino riješenje je ugasiti klub i ne brukati se više.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 jul 2016, 12:41

Kao sad kažu da će ugovor sa kinezima biti potpisan ove sedmice između četvrtka i subote

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 jul 2016, 13:59

Raonffa je napisao/la:Kad mi je teško u životu uđem na ovu temu samo :lol: :mrgreen:
Uistinu, a vjerovatno i oni tako na našu :lol:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 jul 2016, 14:53

Ja mislio gore ne može biti, kad ono...
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jul 2016, 15:00

uvijek moze gore :rol:

nakon preliminarnog potpisivanja dokumenata, imat cemo cak 15 miliona budzeta :rol:

ovo nije vise ni za smijanje, majke mi.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 jul 2016, 15:05

kakvo smijanje, za plača se ubilo
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jul 2016, 15:33

Meni je ljudi bio najveci paradoks kaze " u Milan ce uci u 2 godine za transfere 400 mil evrića i onda iduci link igraci koji se spominju Arbelo, Caseres, Zaza, Sosa " to je ono za nepovjerovati :-D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jul 2016, 15:39

Celavci mogu sa El Baketom pod ruku, 100 hiljada radnih mjesta :D

Vidis ti ba o cemu mi pisemo zadnjih hiljadu dvije stranica nista konkretno samo iz suplje u prazno. Ovo je neko plansko unistavanje kluba nema druge.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 jul 2016, 15:39

Klub da se htio prodati prodao bi se do juna. Ko u julu ili avgustu prodaje klub kad pocinju pripreme, transfer rokovi za narednu sezonu? Moguća su dva scenarija, klub se i ne prodaje, i drugi, da se prodaje, ali da ovo transfer ljeto nece biti novaca od eventualnih novih vlasnika ili nece biti ulaganja dok se to sve ne završi do iduće godine.

Moram takodje i starohane opravdati, Berla zna da je rizik prodati klub svakom (meni ovi istočnjaci ne djeluju baš nešto pouzdano) i zbog toga možda oteže, a drugi starohan nema love da radi svoj posao pa ga tako i ne radi.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jul 2016, 16:07

Ma kakva prodaja kakav preliminarni potpis. Pa tako se pisalo i za pcelicu i kao navodno Berlu treba platiti 10 mil ako odustane. I sta je na kraju bilo?

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 25 jul 2016, 17:20

muamerc je napisao/la:Klub da se htio prodati prodao bi se do juna. Ko u julu ili avgustu prodaje klub kad pocinju pripreme, transfer rokovi za narednu sezonu? Moguća su dva scenarija, klub se i ne prodaje, i drugi, da se prodaje, ali da ovo transfer ljeto nece biti novaca od eventualnih novih vlasnika ili nece biti ulaganja dok se to sve ne završi do iduće godine.

Moram takodje i starohane opravdati, Berla zna da je rizik prodati klub svakom (meni ovi istočnjaci ne djeluju baš nešto pouzdano) i zbog toga možda oteže, a drugi starohan nema love da radi svoj posao pa ga tako i ne radi.
Al Berla zna da sto vise vremena prolazi to vise klub propada i manje vrijedi da ga je prodavao kad je prodao Ibru i Solvu mogao je milijardu uzeti, ovako danas upola manje...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jul 2016, 18:51

rope11 je napisao/la:uvijek moze gore :rol:

nakon preliminarnog potpisivanja dokumenata, imat cemo cak 15 miliona budzeta :rol:

ovo nije vise ni za smijanje, majke mi.
Zezas za taj info? :urnebes: :urnebes:

Pa da nas je uzeo onaj kosooki sto drzi Kinesku radnju u Tuzli, naselje Slatina, veci bi budzet imali jbt. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.