Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vratio se stari rope [emoji1]rope11 je napisao/la:Polija ostavljaju jer ga kao Montela zeli tu, pu yebem ti sve zivoMenez odbija sve ponude i postavlja neke zahtjeve gdje ici i na koliko godina ugovora sto frustrira Milan koji hoce pare ( lik hoce u Marsej i to na 3 godine ugovora, a ne 2 molim lijepo [emoji38] ) , slicno i sa Baccom koji ne zeli svugdje da ode.
Znaci haos, sad ce avgust, a ovi dinara u dzepu nemaju. A nece ga ni imati dok se neko ne proda, a opet niko nece da ide.
neki prenose da je cuadrado blizu dolaska i da bi se mogla isposlovati neka pozajmnica, ali iskreno sumnjam da ce u ovaj hamelj doci, sto to njemu ba treba u zivotu?
te posudbe su jedina stvar koja bi mogla spasiti sezonu, al' nece bolan niko ni da dodje ovdje.
e stvarno neka je bog na pomoci ovom klubu, ako mu uopste ima pomoci.
Uistinu, a vjerovatno i oni tako na našuRaonffa je napisao/la:Kad mi je teško u životu uđem na ovu temu samo![]()
Al Berla zna da sto vise vremena prolazi to vise klub propada i manje vrijedi da ga je prodavao kad je prodao Ibru i Solvu mogao je milijardu uzeti, ovako danas upola manje...muamerc je napisao/la:Klub da se htio prodati prodao bi se do juna. Ko u julu ili avgustu prodaje klub kad pocinju pripreme, transfer rokovi za narednu sezonu? Moguća su dva scenarija, klub se i ne prodaje, i drugi, da se prodaje, ali da ovo transfer ljeto nece biti novaca od eventualnih novih vlasnika ili nece biti ulaganja dok se to sve ne završi do iduće godine.
Moram takodje i starohane opravdati, Berla zna da je rizik prodati klub svakom (meni ovi istočnjaci ne djeluju baš nešto pouzdano) i zbog toga možda oteže, a drugi starohan nema love da radi svoj posao pa ga tako i ne radi.
Zezas za taj info?rope11 je napisao/la:uvijek moze gore
nakon preliminarnog potpisivanja dokumenata, imat cemo cak 15 miliona budzeta
ovo nije vise ni za smijanje, majke mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.