Htjeli mu uzeti tiket da blokiraju ili sta vec,specijalci dosli.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nemoguće kralju max. je 10.000 možda da na sistemu 20k dozvoljavaju. Čuj 110.000 kmsudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
sudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
Ma morat ce ih tuziti da mu dadnu pareCarli je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
Htjeli mu uzeti tiket da blokiraju ili sta vec,specijalci dosli.I je l' lik digao keš il'?
Znači biće sutra u Avazusagitarius je napisao/la:Ma morat ce ih tuziti da mu dadnu pareCarli je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
Htjeli mu uzeti tiket da blokiraju ili sta vec,specijalci dosli.I je l' lik digao keš il'?
Majke mi moje,svi šefovi došli tamo,sport plus kladionica. Nije maximalno kad ima da igra ono od 7 brojeva za 7 km,za 14,21 km i tako dalje.sagitarius je napisao/la:Ma morat ce ih tuziti da mu dadnu pareCarli je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
Uplatis za 11KM tiket, i eto isplate 110.000, maximalna 10.000 je na marku.A mozda je igrao sisteme od 9 brojeva cija je minimalna uplata 9KM pa je mozda vise uplatio moguce je dobiti, bio sam prisutan dobitku od 23.000.To sam sve probao ne isplati se al dobijao sam vece pare na sistemu od 9 brojeva nego na onim uplatama po marku.Janez je napisao/la:Ma nemoguće kralju max. je 10.000 možda da na sistemu 20k dozvoljavaju. Čuj 110.000 kmsudac92 je napisao/la:Radim u kaficu,kad dolazi jaran i kaze lik na bulevaru u Živinicama dobi 110 000 na bingu!!![]()
suarez7 je napisao/la:Ajde Brondby![]()
sudac92 je napisao/la:Meni se i ne radi više..
Hoće mi nešto biti,tacna ispada iz ruke,100 metara od mene lik dobije tolike pare a ja se nerviram zbog Napolija na 40 markica.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.