solar1987 je napisao/la:zadnjih 6 utakmica, 5 poraza i on nama govori kako ce pokusati pobjedit selju ?????? jel nas zajebava

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solar1987 je napisao/la:zadnjih 6 utakmica, 5 poraza i on nama govori kako ce pokusati pobjedit selju ?????? jel nas zajebava
KrojcicaHills je napisao/la:Institucija od covjeka.....ko god ga poznaje vjerujem da dijeli isto misljenje....zlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba"
jooj koji smo mi odron od ekipenece sadikovic jos dugo siguran sam
Čast je učiti od Vaszlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba"
to se nece znat do subote jer veliki strateg krije neke dzokere u rukavu....uglavnom,nece sigurno najboljirodom s Mejtaša je napisao/la:Nisam došao da se prepucavam, nego me zanima kakav sastav Slobode se može očekivati. Bilo je nešto i povrijeđenih igrača.
saće on makar da ti odgovoristaragarda je napisao/la:to se nece znat do subote jer veliki strateg krije neke dzokere u rukavu....uglavnom,nece sigurno najboljirodom s Mejtaša je napisao/la:Nisam došao da se prepucavam, nego me zanima kakav sastav Slobode se može očekivati. Bilo je nešto i povrijeđenih igrača.![]()
i jos jedna vijest koja ce nas sve rastuziti...PONOVO nas je napustio mostarski carsijaner,virtuoz,brato antifasista aka neretevanska pastrmka...nista vise nece biti kao prije![]()
![]()
![]()
Ja ono malo što sam upratio, jedino su mi poznati Radovanović i Bajraktarević i čuo sam da falite nekog Mehidića ili tako nekako. Ostalo pojma nemam ko su. I nemojte mi se smijati što pitam - ko je taj Azmir što ga spominjete - on je valjda preuzeo Slobodu i finansira je, ali ne znam ko je čovjek. Neki uspješni privatnik - lovator?staragarda je napisao/la:to se nece znat do subote jer veliki strateg krije neke dzokere u rukavu....uglavnom,nece sigurno najboljirodom s Mejtaša je napisao/la:Nisam došao da se prepucavam, nego me zanima kakav sastav Slobode se može očekivati. Bilo je nešto i povrijeđenih igrača.![]()
i jos jedna vijest koja ce nas sve rastuziti...PONOVO nas je napustio mostarski carsijaner,virtuoz,brato antifasista aka neretevanska pastrmka...nista vise nece biti kao prije![]()
![]()
![]()
transportna firma...pravi promet u sjedinjenim drzavama cirka 25 miliona dolara...godisnjerodom s Mejtaša je napisao/la:Na čemu se opario![]()
Koja firma ili šta već?
a sto nije uredu,znas da sam pozitivan,ali jednostavno neide trenutno jbt..i to sto se vraca,nevraca se iz budjeta kluba ni 5 posto,vjeruj mi..imamo dva gostovanja,i **** zelju kuci...vrlo lako mozemo na samo dno,a to mi budi nervozu....**** ti vise borbu za goli zivot...ponekada izgubim zivce,iako znam da necemo ispast...jednostavno igramo prelose brate...prelosewobly92 je napisao/la:Nije ti to u red u druže, kako nismo uštedili, jel ti imaš to fakture pa znaš koliko se kome duga vratilo? Izašle su vijesti da se vratilo duga nekoliko igrača, i još nekoliko tužbi se odbacilo ili umanjio dug uz dogovor, gdje su oni za koje ne znamo...Niko od nas ne voli što moramo gledat ovu patnju al dajte ba šta vam je, vraćanje dugova je prioritet i ako se nešto radi to je upravo to, zbog tih radnji iza zelenog terena i jeste zanemaren igrački kadar. Nemojte da se opet ponavlja ista priča, strpite se. Ispast nećemo sigurno, zar sumnjate ikako u to, taman da završimo 14. dobro je.wienultras je napisao/la: tako je.mi sa ovom ustedom nismo nista postigli..kako stvari stoje,moracemo se na zimskoj pauzi,dobrooo pojacati,da bi ostali u ligi,nesto slicno kao prosle sezone.znaci ustedili smo ****...djaba se patili..o denisu je suvisno pricati
Ako šahista ne matira protivnike u subotu, vrijeme je da ide... Slabo mu ide šah.staragarda je napisao/la:nego,zaboravit travnik,skupit se,sabrat svu snagu jer vec od sutra pocinje OPERACIJA LAUFER![]()
nije on nista zagrizao nego covjek jednostavno voli Slobodu i spreman je da ulaze..biznismen je i ceka priliku da se otvore vrata pa da ulozi ozbiljnu lovu ali da ga sutra neko ne moze preglasat i smijenit...vjerovatno ce ic na neku foru sarajeva i njihove transformacije....Sloboda ima dobre odnose sa Mariborom preko direktora Sase Vugdalica te su njih dvojica isli gore vise puta kako bi Sloboda pokusala prekopirati njihov model uspjesnosti...iako je milioner nije mu mrsko otic i u neku vukojebinu da pogleda Slobodu...to je mislim prvi predsjednik Slobode da ono bas intezivno prati klub bas svaku tekmu...za razliku od Tana on se recimo nasikira kad zijanimo...sala da se pite ne uvrijederodom s Mejtaša je napisao/la:Puuuuuuuuuh.
Pa vama ne treba ništa više ako je frajer zagrizo i osječa Slobodu ko svoju. Samo da nije kakav furač.
Koliko mu je kuka? Je li pravi tuzlak?
a brzo će brato nazad, već ujutro, dok doručkuje bodljikave žice i staklene vunestaragarda je napisao/la:i jos jedna vijest koja ce nas sve rastuziti...PONOVO nas je napustio mostarski carsijaner,virtuoz,brato antifasista aka neretevanska pastrmka...nista vise nece biti kao prije![]()
![]()
![]()
ne prizivaj ga,sviju ti..izgleda da mu je jarac dosao glaveChinaglia je napisao/la:a brzo će brato nazad, već ujutro, dok doručkuje bodljikave žice i staklene vunestaragarda je napisao/la:i jos jedna vijest koja ce nas sve rastuziti...PONOVO nas je napustio mostarski carsijaner,virtuoz,brato antifasista aka neretevanska pastrmka...nista vise nece biti kao prije![]()
![]()
![]()
![]()
ma sad on karinđa u svojim apartmanima, Argentinke, Njemice, Italijankestaragarda je napisao/la:ne prizivaj ga,sviju ti..izgleda da mu je jarac dosao glaveChinaglia je napisao/la:a brzo će brato nazad, već ujutro, dok doručkuje bodljikave žice i staklene vunestaragarda je napisao/la:i jos jedna vijest koja ce nas sve rastuziti...PONOVO nas je napustio mostarski carsijaner,virtuoz,brato antifasista aka neretevanska pastrmka...nista vise nece biti kao prije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()