AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nigdje ja ne procitah to da imamo 15 miliona za transfere ili koliko vec. Bar nema na ovim pouzdanim stranicama koje pratim.
Da hoce vala zavrsit,il nek gase klub il nek bolje vrijeme dodje.
Da hoce vala zavrsit,il nek gase klub il nek bolje vrijeme dodje.
Pa ni nemamo 15 nego 7,5 ili tako nesto
mada to sky lupa i prenosi svakakve vijesti otkako je poceo merkato, nista pametno cuti... ja se jos nadam da je sala u pitanju, mora biti.
jest da bi nama prodaja kluba i tjeranje one dvojice bila najbolja moguca stvar koja se moze desiti bez obzira kako merkato zavrsio, al' ne mogu majke mi vise ni ovako, pa to bi bila cetvrta losa sezona zaredom
bacca zanimljivo ne putuje u unajted stejts, kao radi lose fizicke spreme, jah

mada to sky lupa i prenosi svakakve vijesti otkako je poceo merkato, nista pametno cuti... ja se jos nadam da je sala u pitanju, mora biti.

jest da bi nama prodaja kluba i tjeranje one dvojice bila najbolja moguca stvar koja se moze desiti bez obzira kako merkato zavrsio, al' ne mogu majke mi vise ni ovako, pa to bi bila cetvrta losa sezona zaredom

bacca zanimljivo ne putuje u unajted stejts, kao radi lose fizicke spreme, jah

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
AC Milan
Sky pise da je Milan prihvatio ponudu West Hama, a ostalo je da i igrac prihvati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AntoniooConte
- Kontakt:
Re: RE: AC Milan
Odbio ih jePogba je napisao/la:Sky pise da je Milan prihvatio ponudu West Hama, a ostalo je da i igrac prihvati.

Ma nije jos ni odbio ni prihvatio.
Lafo ceka neke druge ponude, mozda Sevilje, ali s obzirom da ni nema drugih ponuda za njega onda vjerovatno prelazi u WH, daj sta das. A i Milanu trebaju pare, pa ga gurkaju da sto prije potpise iako on mozda ne bi imao nista protiv ni da ostane ovdje.
jao ni siljkan mi ne ide u US kuknjava
Lafo ceka neke druge ponude, mozda Sevilje, ali s obzirom da ni nema drugih ponuda za njega onda vjerovatno prelazi u WH, daj sta das. A i Milanu trebaju pare, pa ga gurkaju da sto prije potpise iako on mozda ne bi imao nista protiv ni da ostane ovdje.
jao ni siljkan mi ne ide u US kuknjava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ni nas ćeljkan ne ode u Australiju. kuknjavarope11 je napisao/la:jao ni šiljkan mi ne ide u US kuknjava
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Baccu bukvalno tjeraju ovim potezom,idi ljudino spasavaj karijeru.
Prvo kolo protiv Torina,ako ikog to vise i zanima.
Prvo kolo protiv Torina,ako ikog to vise i zanima.
svasta sam ocekivao, ali ovo je ipak prevazislo sva moja ocekivanjaCurrently Milan's budget for the market is -7.5m€, considering the transfer of Lapadula for €9m, and the sale of Verdi for €1.5m.

-7,5

koji retardiran potez je bio kupovina lapadule, ne mogu naci adekvatnu rijec da to opisem

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jbga fakat vise nista nije vrijedno pomena sto se desava sa Milanom, nema koristi nikakve. Nevjerovatno mi je da klub koji je 2007 bio prvak evrope i svijeta plus imao moc, kredibilitet i toliki fudbalski respect u svijetu fudbala, da padne na ovako nizak level. Nista drugo nego NESPOSOBNI ljudi sjede tamo gdje ne bi trebali. Nema drugog objasnjenja..
Pogledajte Juve, tad bio izbacen u seriju B, kakav povratak za relativno kratko vrijeme, jednostavno magicno, nestvarno sta su ljudi uradili

Pogledajte Juve, tad bio izbacen u seriju B, kakav povratak za relativno kratko vrijeme, jednostavno magicno, nestvarno sta su ljudi uradili

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Juve bolje da je Baccu dove umjesto Higuaina, barem bi jeftinije prošao, ovako 94 mil eura je van pameti za Higuaina, a sta reci za naše ****, koju poruku poslati? :S
- _forzamilan_
- Kontakt:
Molim admina da preimenuje temu u VICEVI 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Beduin
- Kontakt:
Ma gori vi sto se i dalje nervirate. Neka ide sve svojim tokom, mediji supljiraju i nagadjaju, a Uprava vjerovatno nista ne radi jer cekaju taj famozni potpis i predavanje kljuca kinezima, zato ocito i ne zeli Berla vise da ulaze svoje pare. Drugog logickog objasnjenja nema.
U protivnom ce se dobro zamjeriti navijacima, a scenario oko prodaje sezonskih karata ce biti kao i kod Lazia.
Zivi bili pa vidjeli. A do tada idemo pratiti nasu PLBiH i sliniti na presmijesne cifre Pogbe i Higuaina.
U protivnom ce se dobro zamjeriti navijacima, a scenario oko prodaje sezonskih karata ce biti kao i kod Lazia.
Zivi bili pa vidjeli. A do tada idemo pratiti nasu PLBiH i sliniti na presmijesne cifre Pogbe i Higuaina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma nema, kad krene, krene teThe contract with Dolce and Gabbana has expired and currently Milan haven't found alternatives. #Repubblica

inshalah da kucnem od drvo, srecom pa jos uvijek imamo klupski bus, nek' nam se i on nadje ako bas zagusti

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Najvjerovatnije da nam stiže Jose Sosa. 
Napoli nam nudio za Baccu 20m i Kaddourija , ali je Galliani to odbio , želi samo 30m u kešu.
Vangioni navodno odmah ide na posudbu u Genou.

Napoli nam nudio za Baccu 20m i Kaddourija , ali je Galliani to odbio , želi samo 30m u kešu.
Vangioni navodno odmah ide na posudbu u Genou.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Dobar potez. Jest da sam mislio da ce u Romu ali kada je zdrav Caceres je beton. Sad jos da se hoce i ostvariti.تيلي لومبارديا : كاسيريس قريب جداً من ميلان .. اللاعب متواجد في ميلانو و التوقيع قد يتم الأسبوع المقبل
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
IlPrincipino je napisao/la:تيلي لومبارديا : كاسيريس قريب جداً من ميلان .. اللاعب متواجد في ميلانو و التوقيع قد يتم الأسبوع المقبل

dobro, skontah sta je pisac htio reci

caseser kao caceres nije los, cak bi nama bio odlican, ali koja nama korist od toga ako 80% provede u bolnici i uostalom, sve te povrede odraze na igru? nije vise ni mlad, 29 mu je, a vec godinama kuburi sa povredama.
kamo srece da ostane zdrav... mada na kraju krajeva, moze biti dobra back up opcija, ako dolazi besplatno nemam nista protiv.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako se klub ne proda do kraja mercata onda su stvarno u banani, jer i onako nemaju kuveta, jos ako im Bacca ode pisi propalo..
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 24 jul 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Berlusconi tacno da i ne želi uloziti u klub vise od 20M moze rupe popuniti nekim extra posudbama.Barem dok kinezi ne preuzmu..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Juce su nam stigli igraci ovdje u Chicago vidio sam ih..onako raspolozeni su.. danas su bili trenirali na UIC Field i omladinske akademije iz Chicaga , tako i akademija pod nasim imenom.nase domovine njihova dijeca su imali priliku malo sa njima trenirati ...uglavnom bicu na tekmi protiv Bayerna zgazit cemo ih 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- muha milanez
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Juce su nam stigli igraci ovdje u Chicago vidio sam ih..onako raspolozeni su.. danas su bili trenirali na UIC Field i omladinske akademije iz Chicaga , tako i akademija pod nasim imenom.nase domovine njihova dijeca su imali priliku malo sa njima trenirati ...uglavnom bicu na tekmi protiv Bayerna zgazit cemo ih
Bolje nemoj, svake godine se obrukamo protiv Bayerna i to postaje tradicija

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.