FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RickBlaine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 13:41

M4kaveli je napisao/la: Kad smo kod Tita Guardiola ga nije nikad nazvao dok je ovaj bio u New Yorku na lijecenju.
Osim ako ne mozes doci do Narkomanovog mobitela i napraviti screenshot u njegovom popisu poziva, onda suti.
Mislim ne bih da se mijesam u ovu raspravu, al' ovo je fakat vrh od tebe :lol: Eto ti znas jel' Narkoman zvao Titu ili nije. Deder nam onda i reci po sta ga zena salje u kupovinu kad ide sam? :lol:

Mada se slazem, i ja mislim da ga nije nazvao. Tu je Narkoman po ko zna koji put otkrio svoje pravo lice.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 13:43

M4kaveli je napisao/la:Stani malo, kakvu je to Guardiola podrsku trebao dobiti da bi bio zadovoljan ?
Ovo je supacki sa Pepove strane, al' ono bas. Ne znam sta bi ga to moglo zadrzati onu zadnju sezonu,vidjelo se da se zasitio i da mu je sve teze bilo motivisati igrace, zato je i otisao.
Kad smo kod Tita Guardiola ga nije nikad nazvao dok je ovaj bio u New Yorku na lijecenju.
mani ba suplje cuj pep ga nije zvao ,dje si to cito u ekspresu :mrgreen: ,ti znas da ga nije zvao ccc svasta
otkud ti znas sta se desavalo izmedju rosella i pepa ,po ovim izjavama se vidi da rastanak nije bas bio prijateljski i rosell je kriv 100%,
upravu su laporta i cruyff,nesto se desava sa rosellom i unutar kluba jer svi odlaze sto se nikad prije nije desavalo .

na sljedecim izborima rosell se nece uspjet izvuc ,on je svoje isfuro ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 13:43

RickBlaine je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Kad smo kod Tita Guardiola ga nije nikad nazvao dok je ovaj bio u New Yorku na lijecenju.
Osim ako ne mozes doci do Narkomanovog mobitela i napraviti screenshot u njegovom popisu poziva, onda suti.
Mislim ne bih da se mijesam u ovu raspravu, al' ovo je fakat vrh od tebe :lol: Eto ti znas jel' Narkoman zvao Titu ili nije. Deder nam onda i reci po sta ga zena salje u kupovinu kad ide sam? :lol:

Mada se slazem, i ja mislim da ga nije nazvao. Tu je Narkoman po ko zna koji put otkrio svoje pravo lice.
Sta ce mi njegov mobitel kada imam izjavu Vilanove ?
Specijalno cu je pronaci za tebe.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 13:51

RickBlaine je napisao/la:

I onda nakon ovakvih postova meni vodis predavanje o korektnosti i pisanju po forumu. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 14:08

M4kaveli je napisao/la:Sta ce mi njegov mobitel kada imam izjavu Vilanove ?
Specijalno cu je pronaci za tebe.
http://www.marca.com/2013/07/11/futbol/ ... 41033.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sv. Pep ka'e da je posjetio Pitu u Nju Jorku, a sve da ga nije mogao posjetiti ka'e da ne bi bilo do njega nego iz razloga sto bi imao neodgodive obveze.

"Roselj je koristio Pitinu bolest da povrijedi mene. To nikada necu zaboraviti"

Divno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 14:22

Imas PP.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 14:26

bparena je napisao/la:Bilo proslo - sad ce mo vidjeti kolika je velicina Pepa. :)
Nekako cim se priblizio Bajernu mi popismo SevenUp. :)

p.s. zna covjek i dobre i lose strane Barce pa se bojim da ce zbog revolta prema ludom Rasolu sve biti okrenuto protiv blaugrane. :shock:

Yupp je bio trener. Rečeno 100x da Pep nije ništa savjetovao i govorio njemu. Čovjeku 60 godina, ranije je sve osvojio, šta mu ima iko išta govoriti.

Veoma smiješan izgovor.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jul 2013, 16:09

Koja **** i beskičmenjak je ovaj Guardiola. Prvo izjavi da se zasitio, pa da neće dovoditi Barcine igrače, onda počne potkopavati klub i javno pričati protiv predsjednika.
Don't hate what you don't understand.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 11 jul 2013, 16:44

Yebiga, ne bi ni ti bio sav svoj nakon drogiranja...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jul 2013, 17:32

RickBlaine je napisao/la:Yebiga, ne bi ni ti bio sav svoj nakon drogiranja...
a i ti se nebi javio nikako :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 11 jul 2013, 17:56

xaviesta je napisao/la:Koja **** i beskičmenjak je ovaj Guardiola. Prvo izjavi da se zasitio, pa da neće dovoditi Barcine igrače, onda počne potkopavati klub i javno pričati protiv predsjednika.
treba malo tu vise od novinarskih laprdanja.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jul 2013, 18:35

Kako pišu španski mediji Barcelona je zainteresovana da iz Manchester Citya dovede Edina Džeku.

Katalonski Sport, veoma naklonjen Barceloni, tvrdi da je Džeko veoma “interesantna opcija” timu sa Nou Campa.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2013, 19:24

Koliku je platu imao Thiago?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 jul 2013, 19:25

Omerbavarac je napisao/la:Koliku je platu imao Thiago?
1.8 mil.
Don't hate what you don't understand.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jul 2013, 19:44

Sve mi ovo miriše da Silva dolazi u Barcu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 19:49

ma thiago ako ode u bayern nista nije napravio nikakav pomak u tome da igra vise,
nece nista vise igrat u bayernu nego npr u prosloj sezoni u barci
plata mu nije toliko veca (1,8 - 2.5) ,ako ode u bayern necu ga skontat nikako

u manchesteru hajd i nekako bi dobijao vise sanse al u bayernu...

radi 2-3 utakmice vise prelazi tamo, ,e svaka mu cast ;)

hoce lik da igra ,tamo ce se bas naigrati pravoo :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jul 2013, 19:52

Maslo Pepa i Pera Guardiole.
Svakako sljedece sezone u A tim dolazi Sergi Roberto koji ce uskociti na Thiagovo mjesto.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2013, 20:05

ako odlazak Thiaga A. znaci prilupljanje sredstava za dolazak T. Silve u potpunosti podrzavam 8-)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jul 2013, 20:10

miki_92 je napisao/la:ako odlazak Thiaga A. znaci prilupljanje sredstava za dolazak T. Silve u potpunosti podrzavam 8-)
ma sto se toga tice bilo bi top da se to desi al poznavajuci poteze i skrtost hadalja rosella nema od silve nista ,doce degen marquinhos ili tako neko smijesno pojacanje u odbrani

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 jul 2013, 22:41

nek je sretno alcantri, bilo bi lijepo da je ostao, no trenutno on nije toliko bitan jer nije ni bio vazna karika u ekipi, zalit cemo ga tek kasnije ako u bayernu izraste u igracinu i za nekoliko godina bude prica da bi nam dobro dosao, i to kad iniesta bude odlazio u penziju. jasno je i nam i samom alcantri da moze biti samo zamjena, kad xavi ode u penziju na njegovo mjesto dolazi fabregas i to je to, alcantra je tek druga zamjena i zato se odlucio na odlazak

nek mu je sa srecom, mozda se opet vrati, vjerovatno i hoce ako izraste u igracinu, al to je daleka buducnost, vidjecemo sta biti, naravno sve pod uslovom da se ovaj trasnfer realizuje uopste

samo da dodje silva, sve drugo je nebitno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.