AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako se prica promijenila u zadnjih mjesec dana. Od povezivanja s Pjacom, Benatiom i sl. do toga da imamo na raspolaganju 20 mil.
Lakrdija smo od kluba vec vise godina ali ovo sad je neki novi level. Bice interesantno pratiti koliko nisko mogu pasti.
Lagano s Laziom pod ruku.
Lakrdija smo od kluba vec vise godina ali ovo sad je neki novi level. Bice interesantno pratiti koliko nisko mogu pasti.
Lagano s Laziom pod ruku.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Izgleda da i od Arbeloe nema ništa , nisu se uspjeli dogovoriti oko primanja. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jesam rahat sto nemam vremena pratit "desavanja" oko kluba
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Vec duze vrijeme ne pisem jer sam prepoznao da je sve ovo prevara samo eto svaki put na razlicite nacine, ali citam redovno. Samo mi nije jasno jedno, ako neko zna, zasto navijaci iz Milana, organizovane skupine itd nista ne poduzimaju protiv ovog (bar ja nisam vidio) jer je ocito ovo sve vec godinama ?
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ohladili navodno i od Zielinskog. HAHAAHHH
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlProfessore
- Kontakt:
Zato što su to Berlusconijevi poltroni, klasični agenti kojima je plaćeno apsolutno sve... od koreografija, gostovanja, parola, do same podrške timu i upravi pa čak i mutni poslovi na tribini. Nešto poput navijačke scene u srbijiDDixon je napisao/la:Vec duze vrijeme ne pisem jer sam prepoznao da je sve ovo prevara samo eto svaki put na razlicite nacine, ali citam redovno. Samo mi nije jasno jedno, ako neko zna, zasto navijaci iz Milana, organizovane skupine itd nista ne poduzimaju protiv ovog (bar ja nisam vidio) jer je ocito ovo sve vec godinama ?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
To jedino i jeste realno objasnjenje jer je nemoguce da se suti na ovo. Hvala ti.IlProfessore je napisao/la:Zato što su to Berlusconijevi poltroni, klasični agenti kojima je plaćeno apsolutno sve... od koreografija, gostovanja, parola, do same podrške timu i upravi pa čak i mutni poslovi na tribini. Nešto poput navijačke scene u srbijiDDixon je napisao/la:Vec duze vrijeme ne pisem jer sam prepoznao da je sve ovo prevara samo eto svaki put na razlicite nacine, ali citam redovno. Samo mi nije jasno jedno, ako neko zna, zasto navijaci iz Milana, organizovane skupine itd nista ne poduzimaju protiv ovog (bar ja nisam vidio) jer je ocito ovo sve vec godinama ?
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Žalosno šta se dešava u i oko kluba. Nemam volje ni da komentiram više, užas.
Forza Milan!
Kada mi kažu neće igrači u Milan, jer nema lige prvaka, kako Pogba hoće u United koji je objektivno 4 puta lošiji od Juventusa još ne igra LP?? Velika PLATA, skoro 1. mil mjesečno 

Imaju plan, imaju mourinha, imaju pare za dovesti igraca i ispratiti ga dobrom platom. Mi nemamo nista od toga, mi smo tzv. klub sa 20 miliona budzeta 
ja se jos uvijek nadam da je to neka neslana sala.
ono sa 100, pa na 80, pa na 50, pa na 20... sta je sljedece sto nas ceka ovog ljeta, 0 miliona?
cuj vaginu vec salju na posudbu u genovu
znaci koji yebeni kreteni, oni u ovakvoj situaciji uzimaju nekog 30-godisnjaka iz argentine, daju mu platu i onda ga salju u drugi klub na posudbu. pa da li je ovo uopste normalno?

ja se jos uvijek nadam da je to neka neslana sala.
ono sa 100, pa na 80, pa na 50, pa na 20... sta je sljedece sto nas ceka ovog ljeta, 0 miliona?

cuj vaginu vec salju na posudbu u genovu

znaci koji yebeni kreteni, oni u ovakvoj situaciji uzimaju nekog 30-godisnjaka iz argentine, daju mu platu i onda ga salju u drugi klub na posudbu. pa da li je ovo uopste normalno?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidi se da su izgubljeni, svaki potez im je idiotski.
Ovo još nisam doživio da pregovaraju sa igračima a nemaju pare, mogu mislit kako se brukaju na sastancima.
Ovo još nisam doživio da pregovaraju sa igračima a nemaju pare, mogu mislit kako se brukaju na sastancima.
Forza Milan!
Jesil ti cuo za veresiju?
- _forzamilan_
- Kontakt:
To je to. Kaze GDS da imaju dogovor sa Musacchiom al da nemaju para 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
- Kontakt:
Radovat ćemo se mi Pavolettiju kao onomad Ibrahimoviću kako je krenulo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
A sad nam budzet 15mil, povecat ce ga samo prodaja Bacce, wahaha.
Kinezi do naredne nedjelje bi trebali potpisati, znaci nikad. Bjezi ba, bas se ismijah.
Kinezi do naredne nedjelje bi trebali potpisati, znaci nikad. Bjezi ba, bas se ismijah.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Potpisat će kako neće 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad vise nije ni 15 miliona nego 7
a oni vrlo bitnih 10 miliona bacise za lapadulu, koji je po svemu sudeci dosao hakljav u klub jer vuce nekakvu povredu zgloba i zbog toga ce propustiti ove prijateljske
a kako stvari stoje, nece se uspjeti potpisati prije 1.9 tako da cemo dobiti qrac od ovce za ovaj merkato, sad sve zavisi od bacce i njegovih 30 miliona, a i tu lagano mozemo spusiti jer osim WH niko ne zeli baccu.
koji kreteni yebo te zivot, zar se nije moglo predvidjeti ovakvo nesto i ranije rijesiti, da ne dolazis u ovakvu situaciju
ja sam bas o ovome pricao prije par mjeseci i nadao se da se nece desiti ovakav scenario, kontas pa nisu valjda toliko nesposobni... ali ne lezi vraze, ipak jesu.
da je kako kovacica i cuadrada na posudbu, a uzeti musaku i zielinskog, ovo bi u ovim uslovima bilo vise nego odlicno.
nekad prije bih navijao da sto gore zavrse sezonu kad vidim sta rade od kluba, al' majke mi ne mogu vise ni zlo misliti, i toga mi je preko glave doslo.

a oni vrlo bitnih 10 miliona bacise za lapadulu, koji je po svemu sudeci dosao hakljav u klub jer vuce nekakvu povredu zgloba i zbog toga ce propustiti ove prijateljske

a kako stvari stoje, nece se uspjeti potpisati prije 1.9 tako da cemo dobiti qrac od ovce za ovaj merkato, sad sve zavisi od bacce i njegovih 30 miliona, a i tu lagano mozemo spusiti jer osim WH niko ne zeli baccu.
koji kreteni yebo te zivot, zar se nije moglo predvidjeti ovakvo nesto i ranije rijesiti, da ne dolazis u ovakvu situaciju

da je kako kovacica i cuadrada na posudbu, a uzeti musaku i zielinskog, ovo bi u ovim uslovima bilo vise nego odlicno.
nekad prije bih navijao da sto gore zavrse sezonu kad vidim sta rade od kluba, al' majke mi ne mogu vise ni zlo misliti, i toga mi je preko glave doslo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dze ba rope nestao optimizam [emoji1]
Ma ne moraju eura potrosit ovaj prelazni rok, samo da prodaju klub
Ma ne moraju eura potrosit ovaj prelazni rok, samo da prodaju klub
- muha milanez
- Kontakt:
Samo da sve ovo hoće jednostavno prestat 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.