Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Roberto Martinez bi danas trebalo da donese svoju konačnu odluku i otkrije javnosti detalje razgovora koje je u Majamiju vodio sa čelnicima Liverpula.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
RIP 39
29.05.1985
nadam se da danas konačno dobijamo novog menadžera,vrijeme je.
29.05.1985
nadam se da danas konačno dobijamo novog menadžera,vrijeme je.
You'll never walk alone.
RIP 39 

Martinez je sletio u Manchester, a postavlja se pitanje hoće li u Wigan ili Liverpool.
također kažu da bi Martinez mogao preuzeti neku drugu ulogu u klubu, a da bi Rodgers mogao biti novi menadžer što bi mene radovalo.
Sky Sports @SkySports
Sky Sports **** understand Swansea boss Brendan Rodgers is to meet with chairman Huw Jenkins for talks. More on site soon.
Eziz Allamov @EzizAllamov
Swansea chairman to meet with Brendan Rodgers today to talk about possible move to Liverpool. [via Telegraph]
Rob Stewart @RobStewart_
Just told by very good **** high up in footy circles that Swansea boss Brendan Rodgers has actually accepted Liverpool manager's job #lfc
također kažu da bi Martinez mogao preuzeti neku drugu ulogu u klubu, a da bi Rodgers mogao biti novi menadžer što bi mene radovalo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
...duncan jenkins @duncanjenkinsFC
the search for the new #lfc manager is over.
ova potraga za menadzerom postala gora nego kada smo dovodili Adama i Downinga 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
pa i treba da bude, realnoanfield je napisao/la:ova potraga za menadzerom postala gora nego kada smo dovodili Adama i Downinga

Rory Smith @RorySmithTimes
If @duncanjenkinsfc says it's over, it most likely is.
edit:Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Swansea chairman Huw Jenkins holds 2 hour meeting with Brendan Rodgers #SSN
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Liverpool have not made an approach for permission to talk to Brendan Rodgers. Full details as we get it on #SSN

Mislim da je @Carlo prva osoba od koje ćemo saznati ko je novi menadžer. 
RIP 39

RIP 39

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
ja bih volio Rodgersa, ali izgleda da će biti Martinez...Shanks je napisao/la:Mislim da je @Carlo prva osoba od koje ćemo saznati ko je novi menadžer.
RIP 39

Ja sam na početku prizivao Beniteza, ali kad je postalo izvjesno da od toga nema ništa, okrenuo sam se realnijim rješenjima.Bio sam protiv AVB-a, ali mislim da bi on, kad bi uspio da nadvlada ego pojedinih fudbalera (što mu nije uspjelo u Chelseaju, te je zbog toga imao ogromnih problema), bio odlično riješenje.Za Rodgersa nisam siguran, jer je njegov stil igre teško instalirati u ekipu koja posljednjih godina igra poprilično defanzivno.Trebala bi mu yebeno dobra pojačanja za takvo nešto, a nisam siguran da nam to naš budžet i sreća koju imamo po pitanju transfera daju naročito velike mogućnosti.A za Martineza je sve već rečeno na ovoj temi.
Ali ko god da dođe, ja mu želim sve najbolje.Veliki Bill Shankly je bio anonimus kad je stigao na Anfield, tako da nikoga ne treba otpisati prije vremena.
Ali ko god da dođe, ja mu želim sve najbolje.Veliki Bill Shankly je bio anonimus kad je stigao na Anfield, tako da nikoga ne treba otpisati prije vremena.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Red Assassin
- Kontakt:
Interesantan podatak:
First season at Liverpool: Alonso - 24 games, 2 goals, 1 assist. Adam - 28 games, 2 goals, 10 assists. Hendo - 36 games, 2 goals, 2 assists.
First season at Liverpool: Alonso - 24 games, 2 goals, 1 assist. Adam - 28 games, 2 goals, 10 assists. Hendo - 36 games, 2 goals, 2 assists.
- the scouser
- Kontakt:
Tu počinje i završava bilo kakva sličnost i veza ova dva prosječna britanska parmaka sa Xabijem.Red Assassin je napisao/la:Interesantan podatak:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Red Assassin
- Kontakt:
Da je sad 2005 i da se Adam zove Xabi Alonso vjerovatno bi to i za njega napisao al et.. Ugl. poenta price je da ne treba ocekivati u prvoj sezoni svi da budu briljantni i da se uklope.the scouser je napisao/la:Tu počinje i završava bilo kakva sličnost i veza ova dva prosječna britanska parmaka sa Xabijem.Red Assassin je napisao/la:Interesantan podatak:
Saga o eventualnom novom menadžeru Liverpoola se bliži kraju, a kako možemo čitati u medijima pick je 'pao' na dva jako inteligentna menadžera u Premiershipu, Martinez (Wigan) & Rodgers (Swansea). Lično mi se jako sviđa posao oba menadžera, al' posebno Brendan Rodgers koji je u ovoj sezoni sa Swansima uradio jako dobar posao, te je u par susreta došao do jako važnih pobjeda (City, Liverpool) što dokazuje njegovu kvalitetu.
Martinez? Također vrlo inteligentan menadžer koji je nazvan 'majstorom za opstanak' jer sa prosječnom momčadi Wigana u protekloj sezoni je pružao jako značajne rezultate i pobjede.
Znam da će mnogi hejteri doći na temu, te reći kako je LFC spao na niske grane kada su u pitanju 'anonymousi' po njihovom mišljenju, al' sam uvjeren kako ćemo se vrlo brzo vratiti u sami vrh, gdje naravno i pripada klub renomea kao što je Liverpool.
RIP 39. YNWA
Martinez? Također vrlo inteligentan menadžer koji je nazvan 'majstorom za opstanak' jer sa prosječnom momčadi Wigana u protekloj sezoni je pružao jako značajne rezultate i pobjede.
Znam da će mnogi hejteri doći na temu, te reći kako je LFC spao na niske grane kada su u pitanju 'anonymousi' po njihovom mišljenju, al' sam uvjeren kako ćemo se vrlo brzo vratiti u sami vrh, gdje naravno i pripada klub renomea kao što je Liverpool.
RIP 39. YNWA

Zadnja izmjena: StevieG, dana/u 29 maj 2012, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Don't forget Haysel 29.05. 1985. - 29.05.2012.
R.I.P 39
R.I.P 39

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
provedenih minuta na terenu ove sezone
top 10:
1. Pepe Reina - 3,053
2. Martin Skrtel - 2,994
3. Jose Enrique - 2,992
4. Jordan Henderson - 2,663
5. Luis Suarez - 2,556
6. Stewart Downing - 2,477
7. Charlie Adam - 2,175
8. Daniel Agger - 2,141
9. Andy Carroll - 2,065
10. Dirk Kuyt - 2,002
top 10:
1. Pepe Reina - 3,053
2. Martin Skrtel - 2,994
3. Jose Enrique - 2,992
4. Jordan Henderson - 2,663
5. Luis Suarez - 2,556
6. Stewart Downing - 2,477
7. Charlie Adam - 2,175
8. Daniel Agger - 2,141
9. Andy Carroll - 2,065
10. Dirk Kuyt - 2,002
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pogledaj 2 utakmice Xabia u prvoj sezoni i te dvojice zajedno pa onda donosi sud.
Xabi je dizel motor koji sve pokrece,koji spaja odbranu i napad i cini sve oko sebe boljim.
to je radio u liverpoolu a isto radi u Realu vec 3 god. gdje je najvazniji igrac.
a statistika;
dok ja ovo napisa jos 3 posta,ala su azurni ovdje
Xabi je dizel motor koji sve pokrece,koji spaja odbranu i napad i cini sve oko sebe boljim.
to je radio u liverpoolu a isto radi u Realu vec 3 god. gdje je najvazniji igrac.
a statistika;
ovo je mnogo vaznije dal on ima 1 gol ili 10 po sezoni,njegov uticaj na ekipu je toliko da Real bez njega maltene gubi svaku drugu utakmicuGledano u postocima, Real Madrid gubi 43% utakmica u kojima Xabi Alonso ne sudjeluje, te u isto toliko i pobjeđuje. Međutim, u situacijama kada je španjolski reprezentativac na terenu "kraljevski klub" izlazi kao pobjednik u 78% slučajeva, a gubi u svega sedam.

dok ja ovo napisa jos 3 posta,ala su azurni ovdje

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- the scouser
- Kontakt:
Xabijev posao nikad nisu bili golovi i asistencije, tako da je ovo poređenje nemjerodavno totalno. Uz to, ova dvojica su već imala iskustva u EPL, dok je Xabijeva prva sezona u Liverpoolu bila ujedno i prva u EPL.Red Assassin je napisao/la:Da je sad 2005 i da se Adam zove Xabi Alonso vjerovatno bi to i za njega napisao al et.. Ugl. poenta price je da ne treba ocekivati u prvoj sezoni svi da budu briljantni i da se uklope.the scouser je napisao/la:Tu počinje i završava bilo kakva sličnost i veza ova dva prosječna britanska parmaka sa Xabijem.Red Assassin je napisao/la:Interesantan podatak:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.