Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2024, 00:57

Jedan od najvećih lanaca brze hrane na svijetu, Popeyes, objavio je da planira dolazak i u Bosnu i Hercegovinu.

slika

Star više od 50 godina, ovaj brend vlasnik je i Burger Kinga.

Nije tačno naznačeno kada će otvoriti svoje prve restorane u BiH.

No, već polovinom ove godine kreće s radom na Kosovu, a odatle će se širiti prema našoj zemlji i Crnoj Gori.

Osnovan u Nju Orleansu, američka savezna država Luizjana, 1972. godine, Popeyes ima više od 50 godina historije i kulinarske tradicije, uključujući cajun i kreolske profile okusa.

Njihova se hrana temelji na piletini koja se, kako tvrde, "marinirana najmanje 12 sati uz korištenje posebnih začina".

U ponudi im je i svjetski poznati Chicken Sandwich, koji je proglašen najuspješnijim proizvodom kada je lansiran 2019. godine u SAD.

Popeyes je jedan od najvećih svjetskih brendova pilećih restorana brze usluge sa više od 4.300 restorana u 35 zemalja širom svijeta.

Već su prisutni u Španiji, Švicarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rumuniji, Francuskoj i nedavno u Poljskoj i Češkoj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 mar 2024, 08:58

MortemHz je napisao/la:
20 mar 2024, 00:57
Jedan od najvećih lanaca brze hrane na svijetu, Popeyes, objavio je da planira dolazak i u Bosnu i Hercegovinu.

slika

Star više od 50 godina, ovaj brend vlasnik je i Burger Kinga.

Nije tačno naznačeno kada će otvoriti svoje prve restorane u BiH.

No, već polovinom ove godine kreće s radom na Kosovu, a odatle će se širiti prema našoj zemlji i Crnoj Gori.

Osnovan u Nju Orleansu, američka savezna država Luizjana, 1972. godine, Popeyes ima više od 50 godina historije i kulinarske tradicije, uključujući cajun i kreolske profile okusa.

Njihova se hrana temelji na piletini koja se, kako tvrde, "marinirana najmanje 12 sati uz korištenje posebnih začina".

U ponudi im je i svjetski poznati Chicken Sandwich, koji je proglašen najuspješnijim proizvodom kada je lansiran 2019. godine u SAD.

Popeyes je jedan od najvećih svjetskih brendova pilećih restorana brze usluge sa više od 4.300 restorana u 35 zemalja širom svijeta.

Već su prisutni u Španiji, Švicarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rumuniji, Francuskoj i nedavno u Poljskoj i Češkoj.
Vec vidim, 3 komadica piletine, a cijena 10 maraka :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 20 mar 2024, 10:02

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 mar 2024, 12:37

RollMan je napisao/la:
20 mar 2024, 10:02
https://www.facebook.com/share/v/hjGPqa ... tid=w8EBqM

Kakva bratina
Ramo je ziva legenda, taj vise ne silazi s vlasti.

Inace otvorit cemo brzo pregovore s EU o pristupanju ali kao bit cemo zestoko uslovljeni :rol:

Ko eto mi to ne znamo, pa Srbija taj status ima 10 godina, Turska haman 40 a Boga mi Makedonija promijenila i ime pa opet nista.

Zamajavanje cisto, dok mi udjemo u EU nece bit milion stanovnika u zemlji

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 mar 2024, 13:22

numanumaye22 je napisao/la:
20 mar 2024, 12:37
RollMan je napisao/la:

Kakva bratina

Inace otvorit cemo brzo pregovore s EU o pristupanju ali kao bit cemo zestoko uslovljeni :rol:

Ko eto mi to ne znamo, pa Srbija taj status ima 10 godina, Turska haman 40 a Boga mi Makedonija promijenila i ime pa opet nista.

To i jest cifra koja treba da udje
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 mar 2024, 13:45

Sage je napisao/la:
20 mar 2024, 13:22
RollMan je napisao/la:

Kakva bratina

To i jest cifra koja treba da udje
Otici raditi i zivjeti u EU za nase stanovnistvo vise svakako nije tesko i jos malo pa ce biti u istoj ravni kao i da si EU gradjanin a ne Non-EU. Bar za kvalificiranu snagu, realno. Drzava ko drzava, sa ovim ustrojstvom nece nikada uci jer treba hiljade zakona i paragrafa uskladit sa onima u EU, a ono sto se trenutno trazi od nas, ne bi moglo ispuniti bar 10 drzava koje su trenutno u EU, kamoli mi.

Zivot je jedan i prekratak da bi se cekalo tako nesto, 1980 godina je bila prije skoro 45 godina. Onaj dan kada budemo punopravna clanica EU (ako to iko od nas dozivi) ne mislim da ce se nesto puno promijeniti za prosjecnog covjeka u BiH, osim sto bi onda mogli i stari ljudi da se lako ispale, pa onda ko zna ko ce naseliti nase prostore.

Primjera radi, neki dan smo upoznali hrvaticu, 55 joj godina, razvedena, dosla cistit i zaradit penziju ovdje za 5 godina, fali joj jos malo, nema 5 godina staza u Hrvatskoj dole. :rol:

Hrvatska, Rumunija, Bugarska, Grcka su odavno u EU pa ne vjerujem da im stanovnistvo uziva u finom standardu, puna ih je Njemacka, Italija, Francuska, Nizozemska.

Judd
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Judd » 20 mar 2024, 13:51

Podrška za Ramćonia. :salut:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 mar 2024, 14:49

slika

:bow:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 mar 2024, 15:02

Ja mislim da niko ovako od politicara nije izvadio Hofmana ko Ramo i otvoreno piso po svima...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 20 mar 2024, 15:04

Zato što Ramino mišljenje slabo ko uvažava, možda žena kod kuće…

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 mar 2024, 15:07

Pensioner26 je napisao/la:
20 mar 2024, 15:04
Zato što Ramino mišljenje slabo ko uvažava, možda žena kod kuće…
Jarane boli njega tuki ko mu misljenje uvazava, njegovo auto, uz pratnju kolonu auta 3.0+ motora danas placas ti a nije on. :urnebes:

Pa ti skontaj koliko on drzavu kosta za druge stvari, a milioner covjek, pumpe otvara. :tokralju:

Ramo javno i transparentno koristi nase kikiriki zakone i pisa po narodu. To zapravo rade svi, ali on to ne krije kao drugi i zbog toga ima respekt. :salut:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 20 mar 2024, 15:08

RollMan je napisao/la:

Kakva bratina

Ramo i fakat nece nikad sici s vlasti, ova sad pogubna vlast će biti tu jos 15ak 20 godina , jer im je idiotskim odrebama Šmita omouguceno da ih HDZ drzi u tehnickom mandatu dokle god hoce
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 mar 2024, 15:10

Rambo je krkan i kriminalac, ali mi je draži od džuma-minder krimosa poput Sarajlića upravo jer nije hinja koja se cereka iza 4 zida već otvoreno piša po glupoj stoci
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 mar 2024, 15:11

kakav narod :bow: , brat se ni ne trudi, samo obukao suknju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 mar 2024, 15:24

BosniaBoston je napisao/la:
20 mar 2024, 15:10
Rambo je krkan i kriminalac, ali mi je draži od džuma-minder krimosa poput Sarajlića upravo jer nije hinja koja se cereka iza 4 zida već otvoreno piša po glupoj stoci
Za par godina ce Ramo i jahtom uplovit u Neum, samo da se prosiri obala za "njegova" 22 metra. :rol:

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 20 mar 2024, 15:25

BosniaBoston je napisao/la:
20 mar 2024, 15:10
Pa piša upravo po ovakvim poput tebe. Realno.

Nepismen, kriminalac, osuđivan, nepotizam mu krvi, cijelu familiju je uvalio negdje ali tebi je okej jer to ne radi hinjski nego otvoreno. :tokralju: :rol: :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 20 mar 2024, 15:47

Nije ni to najtuznije ,najveci debili medju plejadom trojkinih debila su oni sto nisu htjeli protestovati protiv Šmita kada je nametnuo HDZ robovlasnicki sistem, ljudi nece na proteste jerbo su kao proSDA 😂 naravno to proizilazi iz samog genijalnog vodstva stranke , ponovo se mogla napraviti vlast bez HDZ i šutnut Čovke sa političke scene , sto su zdušno odbili najveci dušmani muslimana
Za Ramketa me toliko i ne boli kad nas pljačka barem je naš

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 mar 2024, 18:32

Njemački Bundestag pristao da Evropsko vijeće otvori pregovore sa Bosnom i Hercegovinom
Ambasador Bosne i Hercehovine u Njemačkoj Damir Arnaut objavio je informaciju da je Bundestag pristao da Evropsko vijeće otvori pregovore sa Bosnom i Hercegovinom.
On je istakao da je rezolucija usvojena u njemačkom parlamentu.

"Bundestag je dao zeleno svjetlo za otvaranje pregovora i zauzeo izuzetno bitan strateški stav o brojnim pitanjima od značaja za BiH", rekao je Arnaut
Arnaut je kazao da pravi posao za BiH tek predstoji i da treba biti urađen u skladu sa i u duhu ove rezolucije, a nikako drugačije.
Njemački parlamentarac iz SDP-a ranije je kazao da će Njemačka dati saglanost, te da će to uraditi Francuska i Nizozemska.

Međutim, istakao je da će početak pregovora usloviti ispunjavanjem svih 14 principa Evropske komisije.
:bih: :salut:

numanumaye23
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye23 » 20 mar 2024, 18:49

Da li je neko upoznat sa tim zasto se krije identitet maloljetnika koji je skrivio nesrecu na skenderiji prosle sedmice?

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 mar 2024, 18:59

numanumaye23 je napisao/la:
20 mar 2024, 18:49
Da li je neko upoznat sa tim zasto se krije identitet maloljetnika koji je skrivio nesrecu na skenderiji prosle sedmice?
pa ne smije se objaviti bez saglasnosti ako je maloljetnik ..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.