yebo petak 13.anonimni je napisao/la:a evo šta ja odigrah:
Zilina - Spartak Myjava 1
Dundalk - Shamrock 2
i drugi listić:
BATE B. - Torpedo 1
Deutschland. SC - Hartberg 2
Parndorf - Admira 2
sretno svima !

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
yebo petak 13.anonimni je napisao/la:a evo šta ja odigrah:
Zilina - Spartak Myjava 1
Dundalk - Shamrock 2
i drugi listić:
BATE B. - Torpedo 1
Deutschland. SC - Hartberg 2
Parndorf - Admira 2
sretno svima !
Meni rekli da ce poslat prije 15hViper je napisao/la:Ubrzo dobijam zicer kvotu oko 4.00 od jednog provjerenog izvora. Prolaz 100%. Ko zeli neka mi se javi na PP pa cemo se dogovorit
Moram priznat da sam dobio vrlo zanimljiv parViper je napisao/la:^I ja iscekujem, a evo ko nece dobit nek mi se javi na PP
Da, da. Stavio sam sve sto imam na wwinu na taj par ( 2 euraLisac je napisao/la:Moram priznat da sam dobio vrlo zanimljiv parViper je napisao/la:^I ja iscekujem, a evo ko nece dobit nek mi se javi na PP
Ovo sam ja dobio za 10 eura preko wwinaEmir ZENICA je napisao/la:Shanghai Shenhua-Beijing Guoan 1/1 4,10
3-0 znamEmir ZENICA je napisao/la:Ovo sam ja dobio za 10 eura preko wwinaEmir ZENICA je napisao/la:Shanghai Shenhua-Beijing Guoan 1/1 4,101:0 2:0 trenutno
Eto para EmireEmir ZENICA je napisao/la:Ovo sam ja dobio za 10 eura preko wwinaEmir ZENICA je napisao/la:Shanghai Shenhua-Beijing Guoan 1/1 4,101:0 2:0 trenutno
Neke svoje paroveEmir ZENICA je napisao/la:Shanghai Shenhua-Beijing Guoan 1/1 4,10
Iskren savjet druže preskoči ovaj par, pratim ovo prvenstvo U20 i moram priznati da je Rusija i u toj dobi sila, ne kazem da u sportu nista nije nemoguce ali ja ni 5% ne dajem Grcima šanse!Emir ZENICA je napisao/la:Neke svoje paroveEmir ZENICA je napisao/la:Shanghai Shenhua-Beijing Guoan 1/1 4,10
Grčka U20 -Rusija U20 1 3,80
Belgija Ž-Nizozemska Ž 2 3,40
Ponte Preta-Coritiba 2/X preko 15
sta bude bude
deno_TM87 je napisao/la: LoPa - Pallohonka 8+ 0:12
Shanghai - Beijing 1 2.40 3:1
Dusseldorf - Anzhi 1 4.20
CSKA - PSG 2 2.30 2:2
Club Brugge - Dortmund 2 2.30 3:1
Ma nema veze,pokusat cu ni ja ne ocekujem da ce proci,al etoMMarcos je napisao/la:
Iskren savjet druže preskoči ovaj par, pratim ovo prvenstvo U20 i moram priznati da je Rusija i u toj dobi sila, ne kazem da u sportu nista nije nemoguce ali ja ni 5% ne dajem Grcima šanse!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.