FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I da dođe mi nismo ništa dobili ako ostane ova 3 - 5 - 2 formacija. Ono što mi se svidjelo protiv Vukova je promijena sistema tokom meča sa četiri igrača nazad, dakle Lahm na beku.
Alaba igra potpuno novu poziciju u timu.
Ne znam jeste li primjetili, no pojedini igrači nisu zapravo znali šta im je činiti na terenu, gledali su jedne u druge kao da su tek počeli igrati fudbala. Potrebno je vrijeme da se na sve navikne, no u ovom slučaju vremena i ima.
Alaba igra potpuno novu poziciju u timu.
Ne znam jeste li primjetili, no pojedini igrači nisu zapravo znali šta im je činiti na terenu, gledali su jedne u druge kao da su tek počeli igrati fudbala. Potrebno je vrijeme da se na sve navikne, no u ovom slučaju vremena i ima.
Ovo sto navodim je javio Di Marzio a on je prilicno pouzdan. A mozda su se kasnije dogovorili za tu tvoju navedenu cifru.Saurman je napisao/la:Spominje se 29 mil + 3 mil bonusa.muamerc je napisao/la:Ne jos. Zvanicno smo podebljali ponudu na 26mil + 4 mil.Saurman je napisao/la:Znači gotovo je, Meho je postao bavarac.![]()
Uglavnom cijena neće biti veća od 30 mil i kad pogledam koliko su iz PSG-a platili kiksera Luiza 50 mil i City za Mangalu 40 mil naša uprava je napravila fenomenalan posao.Još samo da ozvaniče posao. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Necemo prejudicirati ali da je posao blizu blizu zavrsetka, jeste.
Gledam maloprije na Sport 1 Buliaktuell i udarna prica je Gaudino.
Malac je ocarao i pokazao da se Bayern na njega moze osloniti no mene prema nazad nije odusevio ali sta ja znam.
Gledam maloprije na Sport 1 Buliaktuell i udarna prica je Gaudino.
Malac je ocarao i pokazao da se Bayern na njega moze osloniti no mene prema nazad nije odusevio ali sta ja znam.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 27276.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo zanimljivosti o skorasnjem stupu nase obrane.
Malo zanimljivosti o skorasnjem stupu nase obrane.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mehdi je fantasticnu imo proslu sezonu....al polako bavacrci s tolikim optimizmom.....njemu je 27 god . i ovo mu je prva ozbiljna sezona....s tim da se Italija srozala toliko da je jedan Ciro Immobile najbolji strelac lige...po meni on nije wc stoper...vidit cemo ga kako ce se snaci u njemackoj dje se igra mnogo brze...al opet mislim da ce se dobro uklopit jer Bayern skoro niko bas ni ne napada u njemackoj....vecinu utakmice oni kontroliraju protivnika....jedino bi u evropi moglo biti problema ...uglavnom meni je previshe dati tolike pare za njega
Gledao sam ga par puta i nekoliko snimaka sa youtube-a i mogu ti reci da bi se dobro uklopio u filozofiju koju Pep prakticira. Dosta je dobar jedan na jedan i sto je najvaznije odlican je u zaustavljanju polukontri i kontri sto me je iznenadilo a upravo je to ono stp nama treba.jelle je napisao/la:Mehdi je fantasticnu imo proslu sezonu....al polako bavacrci s tolikim optimizmom.....njemu je 27 god . i ovo mu je prva ozbiljna sezona....s tim da se Italija srozala toliko da je jedan Ciro Immobile najbolji strelac lige...po meni on nije wc stoper...vidit cemo ga kako ce se snaci u njemackoj dje se igra mnogo brze...al opet mislim da ce se dobro uklopit jer Bayern skoro niko bas ni ne napada u njemackoj....vecinu utakmice oni kontroliraju protivnika....jedino bi u evropi moglo biti problema ...uglavnom meni je previshe dati tolike pare za njega
Vidit cemo ....u Njemackoj nebi trebo imat problema...al za evropu ne znam....Roma je puno " jednu sezonu " igraca prodala....Lamela , Markinjo , pa sad Benatia ...svi imali bajnu sezonu i otisli...da je Mehdiu 21-22 god. pa haj...al vako s 27 god. nista nije uradio do ove sezone.....plus Roma ima prejak vezni red s De Rossiem, Strotmanom , Radjom...jak defanzivni blok...pa i je i to u mnogome pomoglo Mehdiu ....nesto slicno je imo Barzzali..prejaku sezonu u Seria. a pa onda otiso u Wolsburg i ispado smjesan stoper....ponovo se vratio u Juventus koji isto ima jak blok u sredini i opet izgleda kao odlican stoper...samo sreca Mehdiu pa ide u Bayern pa nece niti toliko izlozen napadima....jedino me evropa brine
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lik nije jos ni presao u Bayern a ovaj mu vec nagovjestava propast. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svak ima pravo da daje svoje komentare i stavoveOmerbavarac je napisao/la:Lik nije jos ni presao u Bayern a ovaj mu vec nagovjestava propast.

- Centre forward
- Kontakt:
Pa koji je to štoper svjetske klase star 21, eventualno 22 god. Za štopera je važno iskustvo, to valjda sve govori. On ulazi u najbolje godine za odbrambenog igrača i može pružit' još najmanje 5 godina dobrog fudbala, nama dosta. Čuj star čojk koji je '86/'87 godište, 'ajde bježi. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Omerbavarac je napisao/la:Lik nije jos ni presao u Bayern a ovaj mu vec nagovjestava propast.
Dje ja to nagovjestavam propast ?
Samo kazem da momak nije wc kosto ga neki dizu....vidim pljuju se Luiz i Mangala ,a Mehdi igracina....nidje veze...najteza tekma sto je Mehdi odigro je protiv Juventusa...polako vidit cemo sve...ja sam reko za njemacku ligu nebi trebalo biti problema....al vidit cemo kad bude trebo cuvat nekog u Evropi , a ne Ciru Immboilea

Pa imas ih koliko oces....ne mora biti svjetska klasa s 22 al makar igraju u top klubovima protiv top ekipa i napadaca...i tako kad dodju do 27 vec su wc....a ovaj do prosle godine griju klupu u Udinama i sad od jednom wc igrac, a najaci tim protiv koga je igro JuventusCentre forward je napisao/la:Pa koji je to štoper svjetske klase star 21, eventualno 22 god. Za štopera je važno iskustvo, to valjda sve govori. On ulazi u najbolje godine za odbrambenog igrača i može pružit' još najmanje 5 godina dobrog fudbala, nama dosta. Čuj star čojk koji je '86/'87 godište, 'ajde bježi.

Nas skauting je vjerovatno napravio procjenu i prema tome zele napraviti transfer. Pa nisu ni oni iz sume. Sad koliko stvarno vrijedi vidjet cemo kad bude igrao za nas:-)jelle je napisao/la:Pa imas ih koliko oces....ne mora biti svjetska klasa s 22 al makar igraju u top klubovima protiv top ekipa i napadaca...i tako kad dodju do 27 vec su wc....a ovaj do prosle godine griju klupu u Udinama i sad od jednom wc igrac, a najaci tim protiv koga je igro JuventusCentre forward je napisao/la:Pa koji je to štoper svjetske klase star 21, eventualno 22 god. Za štopera je važno iskustvo, to valjda sve govori. On ulazi u najbolje godine za odbrambenog igrača i može pružit' još najmanje 5 godina dobrog fudbala, nama dosta. Čuj star čojk koji je '86/'87 godište, 'ajde bježi.
To ne znaci da ne mogu pogresit ...nici skautinig nije iz sume ...al opet bude gresaka
Ne kazem ja...moze Mehdi da bude igracina....samo mi malo ovo bode oci da je vec wc igrac, a nema 1 sezonu postenu....et toliko od mene i sretno

Ne kazem ja...moze Mehdi da bude igracina....samo mi malo ovo bode oci da je vec wc igrac, a nema 1 sezonu postenu....et toliko od mene i sretno

- Omerbavarac
- Kontakt:
Klasicni pokusaj podbadanja i provokacije. 
Svakom svojom recenicom ne samo da nagovjestavas propast nego ocigledno to zelis.
Najbolji stoper jedne od lige 5 je svakako wc pa makar se radilo i o oronuloj Seriji A.

Svakom svojom recenicom ne samo da nagovjestavas propast nego ocigledno to zelis.
Najbolji stoper jedne od lige 5 je svakako wc pa makar se radilo i o oronuloj Seriji A.

Vicemo 

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Igrao je Benatia i Udineseu dobro, godinama je važio za ponajboljeg stopera lige. U Romi je to potvrdio i ako bude na nivou prošle sezone, sigurno veliko pojačanje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Jos nije dosao
mozda ga elaboriramo da neka druga tema ne mora.

- Bayern@heart
- Kontakt:
BENATIA - @DiMarzio: @FCBayernEN-Roma discuss who'll pay 5% solidarity clause to Benatia's former clubs. Benatia to Munich seems very close.
Hajde više Meho ako je do tih 5% mi sa foruma ćemo platiti tih 5% Udineseu i drugima
Hajde više Meho ako je do tih 5% mi sa foruma ćemo platiti tih 5% Udineseu i drugima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.