FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BigBigBang
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BigBigBang » 10 jul 2013, 15:59

M4kaveli je napisao/la:@barca_87 nema problema, sad cemo ga pobiti. :mrgreen:

@LeoMessi na fb-u.

Disappointed by the management of the charity match in Los Angeles. I really wanted to be there and enjoy as I did in Peru and Colombia. This project is made for the fans, and that's why I'm very disappointed with the organization. A big hug to those who were going to support this cause at L.A. Memorial Coliseum and thank you all for your support.

https://www.facebook.com/LeoMessi" onclick="window.open(this.href);return false;
U cemu si ga pobio? Messi ovde priznaje da su fanovi opljackani i naravno svu krivicu prebacuje na organizatora i prevarenim fanovima za utjehu salje zagrljaje :lol: :lol: Lik je pohlepno ****, masno zaradjuje od kluba i sponzora a opet potkrada drzavu na porezu i fanove na ovim prijateljskim susretima isto ko da je placen prosjecnom bosanskom penzijom a ne desetcima miliona godisnje.

I molim te ne provaljuj se da Ronaldo placa manji porez od Messija, zive u istoj drzavi i rade pod istim zakonom tako da oba igraca isti procenat na porez odvajaju, nemoj nebuloze i lazi da pises.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 jul 2013, 16:01

Mundo Deportivo je danas objavio zvanični dokument Santosa iz kojeg se vidi da je Neymar prešao u Barcelonu za 17,1 milion eura, uz obavezu Blaugrane da uplati 171.000 eura na ime administrativnih i pravnih taksi uz klauzulu da će Barça platiti Santosu još dva miliona eura ukoliko Neymar bude među tri najbolja igrača svijeta i obavezu odigravanja dvije prijateljske utakmice. Uprava Barcelone na čelu sa Sandrom Rosellom je prilikom predstavljanja Neymara objavila da je transfer iznosio 57 miliona eura. Pitanje: gdje je 40 miliona razlike?

slika

mutne radnje rosella i kompanije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jul 2013, 16:04

17 ide Santosu. 40 ide ostalim "vlasnicima" Neymara.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jul 2013, 16:06

Ja vjerujem da je ovo sve namjestaljka i da je Santos ustvari Barceloni platio 17 miliona da odvedu Neymara :lol: :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 jul 2013, 16:10

BigBigBang je napisao/la:
I molim te ne provaljuj se da Ronaldo placa manji porez od Messija, zive u istoj drzavi i rade pod istim zakonom tako da oba igraca isti procenat na porez odvajaju, nemoj nebuloze i lazi da pises.

ne pise mi se o messiju i ronaldu i ne svadja mi se u vezi njih jer me boli q ko koliko porez placa ali cu ti objasniti neke stvari jer se uvijek pravis pametan i bezze govoris liku da se provaljuje a ono ti se provaljues

strani igrac u prve 4 godine igranja u primeri placa duplo manji porez (ako se e varam 24 %) od igraca koji igraju 5+godina ,kad dodje 5ta godina staza u primeri e onda se od tad obracunaje duplo veci porez na platu .ronaldo jos nije dosao do 5 godina i placa duplo manji porez.

prije neg se tu pravis pametan prvo provjeri neke stvari pa pricaj,bezze se ovako provaljujes
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jul 2013, 16:10

@Paja kao i obicno ne zna sta prica, ali bitno je da svoje frustracije ispolji na temi svog najdrazeg kluba.
Kako zelis da te pobijem ?
Da pisem sta i kako ili da ti postavim spanske izvore ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 jul 2013, 16:11

ovo u vezi Neymara i 17 mil eura..

ma brazilska je to mafija

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jul 2013, 16:15

Ode paja bez da je ''A'' rek'o. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jul 2013, 16:16

Po prvim izvjestajima, odsteta je trebala biti 27 miliona. To bi bilo onih 10 od prosle godine, i ovih 17. Kasnije se tek ispostavilo da je ukupno Barcelona platila 57 miliona.

Ostatak valjda ide raznim kompanijama koji imaju prava na Neymara. 30 miliona.

A sjecam se da sam prije par mjeseci citao da Santos posjeduje 45% Neymarovog ugovora.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 jul 2013, 16:21

ako sad krene opet diskusija koliko je kome otislo za neymara,ode jedno 5 stranica o tome :mrgreen: :mrgreen:

ko skoro isto kad je bilo u vezi toga :lol:

al da napisem i ja :mrgreen:
na mundodeportivu pisu da je svima zajedno 17 miliona uplaceno
se acordó el traspaso por 17,1 millones de euros. 9,35 millones de euros serían para santos, el resto lo repartirían entre DIS (40 por ciento) y Teisa (5 por ciento). El Barça habría abonado también 171.000 euros de gastos administrativos y jurídicos
.

rosell djesu pare!!! :mrgreen:
haman mu je trebalo za renoviranje kuce i vikendice :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 jul 2013, 16:24

barca_87 je napisao/la:

ne pise mi se o messiju i ronaldu i ne svadja mi se u vezi njih jer me boli q ko koliko porez placa ali cu ti objasniti neke stvari jer se uvijek pravis pametan i bezze govoris liku da se provaljuje a ono ti se provaljues

strani igrac u prve 4 godine igranja u primeri placa duplo manji porez (ako se e varam 24 %) od igraca koji igraju 5+godina ,kad dodje 5ta godina staza u primeri e onda se od tad obracunaje duplo veci porez na platu .ronaldo jos nije dosao do 5 godina i placa duplo manji porez.

prije neg se tu pravis pametan prvo provjeri neke stvari pa pricaj,bezze se ovako provaljujes
I messi je imao period kad mu je porez bio manji dakle pravila su za sve ista, a ne opravdavati kradju na porezu od strane Messija time da Ronaldo trenutno po tim zakonima placa manji porez.

lijepo je vidjeti da se isti klauni koji su tvrdili da je Neymar doveden za 20 ili tako nesto miliona i dalje nadaju da su ga doveli za te pare :lol: :lol: slijedece sto ce tvrditi je da je dosao kao free agent :mrgreen:

Makaveli: Imam u kuci biljku koju ti ne bi mogao pobiti u raspravi a kamoli covjeka da pobijes.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 10 jul 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jul 2013, 16:27

Šta je ovo Messi izradio neke svoje fanove?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jul 2013, 16:27

Donnie Darko je napisao/la:Po prvim izvjestajima, odsteta je trebala biti 27 miliona. To bi bilo onih 10 od prosle godine, i ovih 17. Kasnije se tek ispostavilo da je ukupno Barcelona platila 57 miliona.

Ostatak valjda ide raznim kompanijama koji imaju prava na Neymara. 30 miliona.

A sjecam se da sam prije par mjeseci citao da Santos posjeduje 45% Neymarovog ugovora.
Vrlo moguce za ovaj ostatak.
Firme su bile zakinute za svoj dio i spominjalo se da ce doci do suda samo kako bi dobili ostatak kolaca ..
Haj ga znaj, brazilci su zayebani po pitanju transfera kao malo ko.
Ali kao sto kaze @barca_87 treba zavrsiti sa ovom pricom da se ne bi oduzila 3 dana.

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 16:41

8-) 8-)

U autobusu na relaciji Sutjeska - Vogošća jutros je uočena osoba koja nevjerovatno podsjeća na jednog od najboljih fudbalera današnjice, Argentinca Lionela Messija.
Slika "bosanskog Lionela Messija" od jutros kruži društvenim mrežama, a prvobitno je objavljena na portalu ****.ba, u kategoriji "Forwarduša". :lol: :lol:

http://upload.slike.com/slike/C7K3B.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 jul 2013, 17:18

Slika nije napravljena u BIH.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 jul 2013, 17:20

Bartra sa svojom djevojkom :mrgreen:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 jul 2013, 17:24

Koji je Bartra? :mrgreen: :lol:
Keep walking.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 jul 2013, 19:16

Deulofeu na posudbi u Evertonu.

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 10 jul 2013, 19:19

RealMoudrid je napisao/la:
Makaveli: Imam u kuci biljku koju ti ne bi mogao pobiti u raspravi a kamoli covjeka da pobijes.
ahahahahahahahahhahhaahhaahhaahhahahahaha

pa **** te bog ubio si me sa tom izjavom!
Real ocigledno dok psujes ne postujes one koje poste i kojoj skupini pripadas ja te molim da vise ovako ne psujes slucajno sam uso i procitah nesto uzasno.... :roll: ;)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 10 jul 2013, 19:21

soxx je napisao/la:Deulofeu na posudbi u Evertonu.
Moze neki link?
Kako slasno Boga oplete,a glupost neka u pitanju.
Realovac,sta drugo reći.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 4 Beta
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 10 jul 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.