FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 15 jan 2011, 23:02

UPS je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
Evo hrenovki... izgleda da su im pustili struju... valjda kako im je stigao novi sponzor pa sad imaju za struju, a rijec je on fast food "STUDENT", Bjelave, vl. Ziljbear Abazi (popularno nazvan OTROV)
Ti STOJCEVSKI nemoj vise ni jedne... pokrij se dekom po glavi i ugasi svjetlo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 jan 2011, 23:05

Jesi našao sponzora, mada mu nije loša hrana :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 23:08

MinistaR je napisao/la:Jesi našao sponzora, mada mu nije loša hrana :mrgreen:
Nije. Svijetli u mraku. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 jan 2011, 23:14

Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 15 jan 2011, 23:24

zeljocity je napisao/la:Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
jarane,prije ove uprave igrači su,vjerovao ti ili ne,potpisivali na 6 mjeseci,a sad kako se Amar vratio 2 godine je minimalan ugovor,a vjeruj mi da je to maksimum,jer svi hoće da se što prije ispare iz ove naše jadne lige. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jan 2011, 23:28

zeljocity je napisao/la:Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
Treba još pure jesti za to, nismo još dostigli taj nivo. Evo, nek igrač ima platu 4000, bez premija. To je godišnje 48 000 KM troškova, a za 4 godine = 192 000 KM
To možda ne izgleda puno na prvu, ali fazon je kad se potpisuje ugovor, koliko ja znam, mora se odma imati toliko novca u kasi koliko treba za njegove plate u onoliko godina za koliko je potpisao. Zato se ne potpisuju u našoj ligi veliki ugovori, nije lahko. Zato ova uprava i stručni štab teže ka razvitku, pa bi bilo sasvim normalno, ako se nastavi ovakav razvoj, u sljedećih pet godina bili sasvim solidan i respektabilan klub u ex-yu. Nije sad fazon doći i na papir staviti da će igrač potpisati četverogodišnji ugovor. A gdje su pare tu ? Ne mora značiti ako je došao džabe ( bez obeštećenja ) da ne treba platu. Jedan smo od rijetkih klubova koji redovno izmiruje sve prema igračima i ostalima u klubu, i to ne neke male pare za naše uslove. A biće i bolje, u to sam siguran, ako se nastavi ovako.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 23:31

Tarantino je napisao/la:
jarane,prije ove uprave igrači su,vjerovao ti ili ne,potpisivali na 6 mjeseci,a sad kako se Amar vratio 2 godine je minimalan ugovor,a vjeruj mi da je to maksimum,jer svi hoće da se što prije ispare iz ove naše jadne lige. ;)
Čuj transfer listu :lol: Sve ekipe iz naše lige dovode igrače džaba, odnosno, kao slobodne. To što ti predlažeš može da se izodi u slijedeće. Potpišeš talenta na 5 godina za solidnu platu, obavezao si se ugovorom da mu moraš plaćati 5 godina tu i tu cifru, ovaj skonta da mu je mrsko da igra a ima siguran ugovor :mrgreen: Ne možeš mu ništa, moraš mu plaćati, ako hoćeš da ga otpustiš a on neće da sporazumno prekine, moraš da ga isplatiš do kraja :mrgreen:
Šta je bilo, pušenje fore. Takvih par igrača i propali smo ko žetoni :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 jan 2011, 23:41

Evo exluzivno na BBC-u bila vijest:

"Igrači Wolwerhamptona danas su prisustovali otvaranju prve ćevabdžinice Željo u Manchesteru.Gospodin Edin Džeko, inače glavni kuhar i vlasnik, nije naplaćivao porcije. " 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 jan 2011, 00:32

Znaci doveli smo vec tri igraca Jamak,Stančeski i Stojcevski :mrgreen: .
Sta ces,ima se se ...jos kad nam dodje **** i Tese ima da budemo tonbe :lol:
1921-2011

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 jan 2011, 00:38

UPS je napisao/la: Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
kad bas mislim da me ljudska glupost vise ne moze iznenaditi, dodje UPS i uvjeri me u suprotno...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 jan 2011, 00:47

zlaya_tm87 je napisao/la:
UPS je napisao/la: Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
kad bas mislim da me ljudska glupost vise ne moze iznenaditi, dodje UPS i uvjeri me u suprotno...
Nije mu nickname bezveze UPS.Uvijek to kaže nakon svake svoje izjave,al biva prekasno dok njemu iz guzice dođe u glavu. :|
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 jan 2011, 00:54

Haj sto mu dodje iz guzice u glavu... al dodje mu ga i u guzicu:)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 jan 2011, 00:55

Vi se zamarate hrenovkama umjesto da ih mezite :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 jan 2011, 01:23

Pričaju štrumfovi na sve strane da vam je došao neki paklen igrač, o kome je riječ?
Da nije možda onaj Mahran Lala iz Hapoel Tel aviva? :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jan 2011, 01:28

evo nama oped Deje šaljivdžije
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 jan 2011, 02:04

molim sve da napisu hahahahahahhaha da misle da nam je to smijesno...jbt stojcevski im otisao kofol nide veze a placu za njim
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 jan 2011, 02:07

Dejan, BL je napisao/la:Pričaju štrumfovi na sve strane da vam je došao neki paklen igrač, o kome je riječ?
Da nije možda onaj Mahran Lala iz Hapoel Tel aviva? :lol:
Dejo, stavi zubić ispod jastuka, a kad se probudiš vidjet ćeš Stančeskog na vratima. :lol:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 jan 2011, 02:11

Samo da ne bude poslije uvalili nam svoju krticu, pa ni Evropu ne dohvatišmo :lol: :lol: :lol:

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 16 jan 2011, 02:16

Ovom UPSU il kako vec treba dobru vaspitnu ocitat :) ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 jan 2011, 02:18

Treba ga prijaviti roditeljima, budan nakon 20.00 h :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 34 gosta.