Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Šteta za Jovetića, jedini je mogao naslijediti NAJVEĆEG... u Italiji više nema takvih igrača...
Zuniga bi bio odlično rješenje, pogotovo ako se Isla proda. Može igrati na obje strane i već neko vrijeme ga priželjkujem u našem dresu, milsim da bi tim kompletirali ekipu...
Zuniga bi bio odlično rješenje, pogotovo ako se Isla proda. Može igrati na obje strane i već neko vrijeme ga priželjkujem u našem dresu, milsim da bi tim kompletirali ekipu...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- EnzoFerrari
- Kontakt:

Evo zasto se isplati da klubovi iz tvoje zemlje grohnu u CL, odmah tebi kao jedinom predstavniku vise para.Zato hajmo svi "navijat" za Napoli i Milan,... da ispadnu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- francobaresi
- Kontakt:
A sve u Italiji nema para , a više Juve i Milan zarade u LP-a nego Real , Barca i ostaliEnzoFerrari je napisao/la:
Evo zasto se isplati da klubovi iz tvoje zemlje grohnu u CL, odmah tebi kao jedinom predstavniku vise para.Zato hajmo svi "navijat" za Napoli i Milan,... da ispadnu

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ovo se odnosi samo na tv prava, za ostale uspjehe u CL dobija se jos novca.Ovoliko je Juve dobio jer je na kraju jedini ostao od Italijana a bila samo 3 predstavnika.Ima nesto i dobro u tom niskom koeficijentu lige 
p.s. Napoli soker hoce 15 miliona za Zunigu, koji je u zadnjoj godini ugovora.De Opicentis stvarno jede neke lude gljive

p.s. Napoli soker hoce 15 miliona za Zunigu, koji je u zadnjoj godini ugovora.De Opicentis stvarno jede neke lude gljive

- Trequartista
- Kontakt:
Keširano 5 miliona od prodaje Felipe Mela. Dosta! 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
EnzoFerrari je napisao/la:Ovo se odnosi samo na tv prava, za ostale uspjehe u CL dobija se jos novca.Ovoliko je Juve dobio jer je na kraju jedini ostao od Italijana a bila samo 3 predstavnika.Ima nesto i dobro u tom niskom koeficijentu lige

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Del Piero on Tevez wearing the #10 shirt: "I wish him to be able to wear the jersey with love & I thank him for his kind words."
Del Piero: "Juve are favorites in the league, for the CL, with all the transfers (in Europe) this summer, it will be very competitive."
Del Piero: "Juve are favorites in the league, for the CL, with all the transfers (in Europe) this summer, it will be very competitive."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
MAROTTA: "Isla non è sul mercato"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Marotta se poceo sprdati
, neka Isle ja bih volio rađe da on ostane, nego da ide u Inter.
Koliko sam skontao Boakye će sa ekipom na turneju po Americi i onda će se odlučivati o njegovoj sudbini, možda ne bi bilo loše da ode u Genou za ovu sezonu, ionako posjedujemo 50% ugovora sa njima.

Koliko sam skontao Boakye će sa ekipom na turneju po Americi i onda će se odlučivati o njegovoj sudbini, možda ne bi bilo loše da ode u Genou za ovu sezonu, ionako posjedujemo 50% ugovora sa njima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
REAL: ASSALTO A VIDAL
Nonostante le promesse di rinnovo da parte della Juventus ad Arturo Vidal, il Real Madrid non ha perso le speranze di arrivare al centrocampista. La società di Florentino Perez è pronta a far partire l'assalto a cifre importanti sia per il giocatore che per la Juventus. Al giocatore, al quale la Juventus proporrà un ritocco dell'ingaggio fino a 4,7 milioni di euro, verrà proposto un accordo pluriennale da 5,8 milioni l'anno. Alla Juventus un'offerta vicina ai 50 milioni di euro.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
45 vec odbijeno, al eto 50 cemo prihvatitYucca je napisao/la:Ponavljaju se beze VIDAL nije na prodaju![]()

Tu je negdje i Cavani bio kad je prelazio u inter, nesto bonusa ide i Palermu

kopiraju Higuaina i JoveticaEnzoFerrari je napisao/la:45 vec odbijeno, al eto 50 cemo prihvatitYucca je napisao/la:Ponavljaju se beze VIDAL nije na prodaju![]()
![]()
Tu je negdje i Cavani bio kad je prelazio u inter, nesto bonusa ide i Palermu

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Jel ono pored Cavania sad i Isla na medicinskim pregledima, vidim podebljanim slovima si pisao 

nisam ja napisao nego sam copy-paste sta su drugi pisali(sportmediaset),,a da znas koliko ja gotivim Islu ne bi ga ni spominjao,,mozda jedini sa foruma sto ga ne voli,,kamo srece da noge polomi da ga nikad Inter ne kupiEnzoFerrari je napisao/la:Jel ono pored Cavania sad i Isla na medicinskim pregledima, vidim podebljanim slovima si pisao

[youtube][/youtube]

Samo da braću pozdravim
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
Pozdrav raja, nije me bilo 10-ak dana, jel ima nešto bitno da se desilo?
Bitno...
Melo opet u Galata, Isla ostaje u Juve. To je to ..

Melo opet u Galata, Isla ostaje u Juve. To je to ..

Ocam', kad gledam ove pripreme, ja ne bi Matrija dao
Radije Q, pa i Vucko
Al kako mi se Llorente cini gotivnim, jedva cekam da ga vidim u takmicarskim tekmama
A dan me **** odo na odmor taman kad su ove tekme.... pu.

Al kako mi se Llorente cini gotivnim, jedva cekam da ga vidim u takmicarskim tekmama

A dan me **** odo na odmor taman kad su ove tekme.... pu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Voland i 3 gosta.