Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 28 maj 2012, 09:55

Odds:
Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1

Velika promjena od jucer. Martinez je bio izraziti favorit, sad mu se kvota povecala dosta. Rodgersu se malo smanjila, a Klop je skocio sa 16\1 na 2\1. Nesto se opasno muti. :D
Nad nama nebo ima da gori!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 maj 2012, 11:06

Rolex312 je napisao/la:Odds:
Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1

Velika promjena od jucer. Martinez je bio izraziti favorit, sad mu se kvota povecala dosta. Rodgersu se malo smanjila, a Klop je skocio sa 16\1 na 2\1. Nesto se opasno muti. :D
http://www.givemefootball.com/premier-l ... rpool-snub" onclick="window.open(this.href);return false;

sad je jasno ili martinez ili klop,nema treceg
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 28 maj 2012, 11:12

zar nije klopp izjavio kako mu je fino u dortmundu i da nece u liverpool :?: :?:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 maj 2012, 11:18

bice njemu fino i u liverpoolu,

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... laim-video" onclick="window.open(this.href);return false;
trebamo sto prije dovesti riada,momak je klasa ima brzinu tehniku sve sto fali liverpoolu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 28 maj 2012, 11:53

VolimLiverpool je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
MoR je napisao/la:Znači Carroll nit' je strijelac, nit' je asistent :mrgreen:

ali panj jeste, to se mora priznati :mrgreen:
Brate ti prihvati kako hoces il je asistencija il nije,a mi kako cemo to prihvatit nije tebe briga imas svoj forum i tamo pisi sta mislis
Ovako sam i ja zapravo nešto htio napisati,ali nije mi se dalo jer volim ga vidjeti kako liječi frustracije od neuspješne sezone.
:o Šališ se jelde :mrgreen:

Daj jebote ako jednu sezonu bez naslova nazivaš frustracijom, kakvu bih ja paralelu o vama morao povući onda :mrgreen:

Da, baš sam frustriran :mrgreen:

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 maj 2012, 13:59

MoR je napisao/la:Znači Carroll nit' je strijelac, nit' je asistent :mrgreen:

ali panj jeste, to se mora priznati :mrgreen:
Jedini panj u cijeloj ovoj prici je covjek cij komentar upravo citiram, ja sam rekao da je u rezultatima stajalo da je Carroll asistent kod Youngovog gola a sad dal je stvarno asistencija ne znam i nije ni bitno, bitno je da je Engleska pobjedila.. Mozda si novi na ovom forumu i ne znas da niko ovdje nije zeljan prepucavanja niti provokacija jer se sve uvijek svodi na istu pricu, ako si osnovac to ne mozes da svatis ali nadoci ces ti u voznji ;)

BTW, LIVERPOOL FC target Roberto Martinez is expected to hold a press conference tomorrow where he will announce his plans for the future. Izgleda da ce ipak Martinez biti nas novi menager jer nebi se konferencija bezveze odrzavala..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 maj 2012, 15:06

Red Assassin je napisao/la:
BTW, LIVERPOOL FC target Roberto Martinez is expected to hold a press conference tomorrow where he will announce his plans for the future. Izgleda da ce ipak Martinez biti nas novi menager jer nebi se konferencija bezveze odrzavala..
Pa može se održati i da kaže kako ostaje u Wiganu :?... Kako neće preći u Liverpool. :?
Ne mora značiti da prelazi u Liverpool samo zato što je zakazao press-konferenciju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 maj 2012, 15:12

Bertrand je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:
Pa može se održati i da kaže kako ostaje u Wiganu :?... Kako neće preći u Liverpool. :?
Ne mora značiti da prelazi u Liverpool samo zato što je zakazao press-konferenciju.
Moze ali vece su sanse da zakaze press da kaze da odlazi.. Ako vec ostaje nema razloga da se zakazuje neki event..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 maj 2012, 15:29

Red Assassin je napisao/la: Moze ali vece su sanse da zakaze press da kaze da odlazi.. Ako vec ostaje nema razloga da se zakazuje neki event..
Da otkloni sumnje možda, s obzirom da Wiganovi navijači željno priželjkuju ostanak? Nije strano da trener koji je tražen zakaže presicu kako bi izjavio da ostane.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 maj 2012, 15:35

baš sad razmišljam, možda Martinez bude uspješniji više nego što svi mislimo :mrgreen:

Ian Abrahams @Moose_talkSPORT
My Liverpool **** has also confirmed the Reds are genuinely interested in signing Edinson Cavani from Napoli
e što se ovaj ian napričao gluposti u zadnjih par dana...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 28 maj 2012, 17:46

Stvari se drasticno promjenile od jutros.

Brandon Rodgers 5\6
Martinez 13\10
Klop 7\2

Po prvi put Rodgers je favorit. Klopu je porasla kvota i to mi se ne svidja. On je moj potajni favorit. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 maj 2012, 18:03

Pa što kopirate te gluposti. :mrgreen:

Inače, mislim da je mogućnost da Klopp dođe izražena u promilima. Čovjek je produžio sa Dortmundom prije pola godine (ako se ne varam) i rekao da ima još puno toga u planu sa Milionerima. Vjerujem da bi svi ovdje željeli Jurgena za novog menadžera Liverpoola, al' treba biti realan.

Ne znam, al' ovo čekanje i halabuka oko novog trenera nije dobro. Samo pokazuje da Liverpool nije imao plan B, što je pod moranjem ukoliko se radi o iole ozbiljnijem klubu. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 28 maj 2012, 18:17

Monolog je napisao/la:Pa što kopirate te gluposti. :mrgreen:

Inače, mislim da je mogućnost da Klopp dođe izražena u promilima. Čovjek je produžio sa Dortmundom prije pola godine (ako se ne varam) i rekao da ima još puno toga u planu sa Milionerima. Vjerujem da bi svi ovdje željeli Jurgena za novog menadžera Liverpoola, al' treba biti realan.

Ne znam, al' ovo čekanje i halabuka oko novog trenera nije dobro. Samo pokazuje da Liverpool nije imao plan B, što je pod moranjem ukoliko se radi o iole ozbiljnijem klubu. :(
nije imao prije,al ce imati ako ovaj buduci trener ne bude kako treba tu je odmah van gal.sad se i to napravilo i sad je ozbiljan klub

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2012, 18:26

slika

slika

slika

slika :mrgreen:

slika

Trebamo se pomiriti sa Martinezom, nažalost. Ali hajd, makar ćemo sutra dobiti novog trenera pa da se krene sa pregovorima oko pojačanja ali i odlazaka.
I da, vidim da niko nije objavio tu vijest ali čini se kako je i definitivno Barry otpao i kako će umjesto njega ići, niko drugi, nego JA. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 28 maj 2012, 18:33

Henderson je napisao/la:slika

slika

slika

slika :mrgreen:

slika

Trebamo se pomiriti sa Martinezom, nažalost. Ali hajd, makar ćemo sutra dobiti novog trenera pa da se krene sa pregovorima oko pojačanja ali i odlazaka.
I da, vidim da niko nije objavio tu vijest ali čini se kako je i definitivno Barry otpao i kako će umjesto njega ići, niko drugi, nego JA. :mrgreen:
Ja mislim da je ova zadnja i najbitnija bila prije 10-tak dana. Evo gledam sad na Sport Klubu pregled sezone. Wigan je citavu sezonu bio prikovan za dno tabele. Tek su se na kraju nesto poceli vaditi. Nadam se da ce nas zaobici Martinez. Vrata Aston Ville su mu sirom otvorena. :mrgreen:

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 maj 2012, 18:37

Monolog je napisao/la:Pa što kopirate te gluposti. :mrgreen:

Ma sve je moguce, pare vrte i gdje burgija ne moze ;) Bili ste tako uvijereni i sigurni da Carroll nikada nece preci kod nas i smijali nam se kad smo pisali da ga zelimo vidjeti u nasem klubu a gledaj sad.. Isto tako Klopp moze da se angazuje ako se dobro zapne, al i ja ne vjerujem al et pise se..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 maj 2012, 19:10

Red Assassin je napisao/la:Bili ste tako uvijereni i sigurni da Carroll nikada nece preci kod nas i smijali nam se kad smo pisali da ga zelimo vidjeti u nasem klubu a gledaj sad.
U pravu si. Mogu samo reći da ne znam šta mi je draže:
1. Odlazak Carrolla ili
2. Dolazak Cissea :mrgreen:

Ne znam, al' ja stvarno ne vidim nikakav način (čitaj, novac + odriješene ruke) da Klopp dođe u Liverpool.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 maj 2012, 20:24

Martinez će vjerovatno biti novi menadžer, što se mene tiče dobrodošao je, nadam se da će biti bolji od svih svojih prethodnika.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 28 maj 2012, 20:37

Ekskluzivno:Najbolja momčad Liverpoola svih vremena

http://premiership.hr/premiership/1335- ... emena.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 28 maj 2012, 21:56

Chelsea potpisao Hazarda, Arsenal Podloskog, Scum Kagawu, a mi jos nemamo trenera. Jos kad nam dodje, doce trener kome je specijalnost borba za opstanak. Hajde bar necemo ispasti.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.