Ko je diro Dengu ,ovi beogradski mangupčići bi mogli zaplatiti

Denga jesi prošo u školi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
**** ne moze svako bit savrsenTribalian je napisao/la:Svaka cast @ Hellerudobar si decko,al nam se muzicki ukusi razlikuju
Treba praviti razliku između CAJKI i NARODNE muzike.Emir ZENICA je napisao/la:VidimOTNYS_YNWA je napisao/la:
Slušam sve osim cajki.![]()
![]()
Pazi, brat je na njihovoj strani + cijela garda iza.legenda reala je napisao/la:E hajmo sad na raport![]()
Ko je diro Dengu ,ovi beogradski mangupčići bi mogli zaplatiti![]()
legenda reala je napisao/la:E hajmo sad na raport![]()
Denga jesi prošo u školi
A vi ste oni Formulini bolidi jelRooney88 je napisao/la:Pazi, brat je na njihovoj strani + cijela garda iza.legenda reala je napisao/la:E hajmo sad na raport![]()
U momka na popravnom imam puno povjertenje, ima da prodje.
Brate ne udarajte na mene i brata RooneyaRooney88 je napisao/la:Pazi, brat je na njihovoj strani + cijela garda iza.legenda reala je napisao/la:E hajmo sad na raport![]()
U momka na popravnom imam puno povjertenje, ima da prodje.
Bianconeri1988 je napisao/la:Evo za'ebanog bez ono za![]()
![]()
Mislio sam na legendu
Brate al to samo na nasem terenu negde,u Gorazde ne idemoRooney88 je napisao/la: `Ta ti je ba, kada @Tribalian povede inkviziciju sa sjevera a ja odavde udar hahara i jigsawa vidjeli bi vi svog boga na sred livade.![]()
Ma oni se drogirajuSheyi je napisao/la:Sve je to superali ja ne kontam one repere kad piju ,oni sigurno ne slusaju Serifa,Mile Kitonju i ostaloe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.