Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jimmy stara boemcinaOTNYS_YNWA je napisao/la:Šaban, Toma, Tozovac, Muharem Serbezovski. Bez tog nema nove.
Skidaj sa http://www.cakano.net" onclick="window.open(this.href);return false;.
Slušam sve osim cajki.Emir ZENICA je napisao/la:Pa zar i ti na cajke ?
VidimOTNYS_YNWA je napisao/la:
Slušam sve osim cajki.![]()
ma da se mene pita vidili bi oni...Emir ZENICA je napisao/la:Pa zar i ti na cajke ?
...sta je Lepa Lukic i Cune i TozovacT-MAC je napisao/la:ma da se mene pita vidili bi oni...Emir ZENICA je napisao/la:Pa zar i ti na cajke ?
Zato sam i odbio poziv za NovuT-MAC je napisao/la:dajte mi neki link odakle mogu skinit neku kompilaciju djigere![]()
nemojte mi samo da ima sinan i seka na tome...damn i nova godina...valja mi opet mucit usi
@Heller na kojoj si ti frekvenciji sto se tice muzike?Heller je napisao/la:Zato sam i odbio poziv za NovuT-MAC je napisao/la:dajte mi neki link odakle mogu skinit neku kompilaciju djigere![]()
nemojte mi samo da ima sinan i seka na tome...damn i nova godina...valja mi opet mucit usi
haha ne znam jaT-MAC je napisao/la: ma da se mene pita vidili bi oni...
al ovako,moram se solidarisat![]()
al sam strogo zabranio sinana i seku..preko njih ne mogu prec![]()
btw dajte mi neku kompilaciju neki torent mrsko meni onako skidat
Kako ih spakova takoSarajlijc@ je napisao/la:Odkad su cajke legende kao sto su toma,sinan,halid,saban.... ?
Tribalian je napisao/la:@Heller na kojoj si ti frekvenciji sto se tice muzike?Heller je napisao/la:Zato sam i odbio poziv za NovuT-MAC je napisao/la:dajte mi neki link odakle mogu skinit neku kompilaciju djigere![]()
znaci zeru ne spominjii..on se prod'oEmir ZENICA je napisao/la:haha ne znam jaT-MAC je napisao/la: ma da se mene pita vidili bi oni...
al ovako,moram se solidarisat![]()
al sam strogo zabranio sinana i seku..preko njih ne mogu prec![]()
btw dajte mi neku kompilaciju neki torent mrsko meni onako skidat![]()
Kad te kazem Zeri,Bajagi,Hamzi i ostalim za ovo sto radis hahahahahaha
tebi na dusu![]()