FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Misljenja sam da Bayern ne ide po Khediru, te da je potpis Benatije jedini koji treba ocekivati.
Isto tako mislim. I to je odlicno. Samo jos jedna moja je zelja Veratti, kad bi kako njeg doveli.rikimo je napisao/la:Misljenja sam da Bayern ne ide po Khediru, te da je potpis Benatije jedini koji treba ocekivati.

Guardiola voli igrace kao sto je Gaudino, vidi se da ga forsira. Mlad, talentiran, univerzalan, tehnicki bezprijekoran.
Isto i s Hojbjergom. U ovoj novoj knjizi Herr Pep koja govori o prosloj sezoni, autor navodi Pepove rijeci da ga vidi kao moderniju verziju Busqutsa.
Njih treba forsirati.
Isto i s Hojbjergom. U ovoj novoj knjizi Herr Pep koja govori o prosloj sezoni, autor navodi Pepove rijeci da ga vidi kao moderniju verziju Busqutsa.
Njih treba forsirati.
- anelbavarac
- Kontakt:
Eno kugla se opet zali zasto je na klupi.
Nasi su ga trebali ponudit' kao deal za Benatiu, i jos malo doplatit' to bi bilo najbolje rijesenje.
Direktor Rome je navodno u Minhenu, gdje se zavrsavaju posljednje sitnice oko transfera.
Zadnje informacije kazu 30mil. + bonusi.

Nasi su ga trebali ponudit' kao deal za Benatiu, i jos malo doplatit' to bi bilo najbolje rijesenje.
Direktor Rome je navodno u Minhenu, gdje se zavrsavaju posljednje sitnice oko transfera.
Cuj zali se, igra cesce nego prosle godine. Hem da se dokaze u ovoj situaciji on najgori. Nek ide, nek da neko cvaju i vozdra.anelbavarac je napisao/la:Eno kugla se opet zali zasto je na klupi.![]()
Kazu da u 4 imaju sastanak koji bi trebao kratko trajati. A ja sam procitao da je 27m€ + 4m€ bonusa. Sad ti to pratim i jedva cekam potvrdu.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma nakon što je došao Reina rečeno je da je transfer rok završen za nas. Pošto se Martinez povrijedio, očekivao sam jednog štopera, i eto po svim prilikama to će biti Meho, tako da sumnjam u dolazak još nekoga.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Di Marzio javlja da Sabatini nije ni otisao u Minhen jer nije adekvatna ponuda od strane Bayerna od 24m + 2m (pa kakva je ovo sad ponuda). Razgovarat ce preko zice.
Treba prestati pratiti nagađanja oko transfera, posebno ovo s Benatiom. Ništa više nema smisla. Od sad gledam samo stranicu kluba...
Walter Sabatini je danas sletio u Minhen. **** navodi da je Sabatini (sportski direktor AS Rome) sletio da bi zavrsio neke sitne detalje oko transfera Benatie u Bayern Munchen!**** također navodi da bi Mehdi Benatia kroz par sati trebao postati novi clan minhenskog giganta.

Izgleda Juve poslao ponudu za posudbu Sacira od 2 mil. uz pravo otkupa od 16mil. Bajern trazi 23 mil.
Daj nadjite se na 20mil.
Daj nadjite se na 20mil.
- Nerminovic
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Izgleda Juve poslao ponudu za posudbu Sacira od 2 mil. uz pravo otkupa od 16mil. Bajern trazi 23 mil.
Daj nadjite se na 20mil.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne damo Shaqa, samo kad jednom eksplodira.
Hajde Benatia brate dragi, nemoj dozvoliti da provedem jos jednu neprospavanu noc.
Hajde Benatia brate dragi, nemoj dozvoliti da provedem jos jednu neprospavanu noc.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Isti sam ti. Ne znam sta se toliko natezu. Svima je stalo izgleda i nama da ga kupimo i njima da ga prodaju ali nikako da se skontamo. Samo da ga neko ne klepi prije.Omerbavarac je napisao/la:Ne damo Shaqa, samo kad jednom eksplodira.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ja mislim da je to gotovo, od onog prvog dana kada je Bild objavio ali se samo radi ekakluzive malo oteze. 
Najkasnije sutra stize, ako ne onda cu poceti sumnjati u svoje rijeci.

Najkasnije sutra stize, ako ne onda cu poceti sumnjati u svoje rijeci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma kakav Shaq neće nikad doć do izražaja u Bayernu a kamoli eksplodirat iz prostog razloga što igra na istoj poziciji kao Robben, Ribery i npr MullerOmerbavarac je napisao/la:Ne damo Shaqa, samo kad jednom eksplodira.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U tu pricu bih povjerovao da su Ribery i Robben 25-ogodisnjaci, ovako sam jos uvijek misljenja da je Shaqiri legitimni nasljednik jednog od ove dvojice.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kao i kod vecine transfera problem nastaje u parama.
Rizikujemo da ostanemo bez igraca zbog nekih 5 mil. postoje sanse da ga neko drugi uzme Bayernu ispred nosa, upravo zbog odugovlacenja i cijenkanja nase uprave.
Uvijek dobro upuceni Di Marzio kaze da direktor Rome nije u Minhenu, a trebao je bit'.
Sto se tice kugle, ne bi bilo lose da ga posalju na pozajmicu u Juventus, tu bi imao puno vise vremena za dokazivanje, dok u je u Bayernu osudjen na klupu, a svojim igrama je udaljen svjetlosnim godinama od prve postave.
Rizikujemo da ostanemo bez igraca zbog nekih 5 mil. postoje sanse da ga neko drugi uzme Bayernu ispred nosa, upravo zbog odugovlacenja i cijenkanja nase uprave.
Uvijek dobro upuceni Di Marzio kaze da direktor Rome nije u Minhenu, a trebao je bit'.
Sto se tice kugle, ne bi bilo lose da ga posalju na pozajmicu u Juventus, tu bi imao puno vise vremena za dokazivanje, dok u je u Bayernu osudjen na klupu, a svojim igrama je udaljen svjetlosnim godinama od prve postave.
Al kakav posao radi naša uprava 

@Omerbavarac, ne bih se slozio jer ipak ove godine Bayern igra opet na Robbenov pogon a za Riberya mislim da ce mu pomoci cinjenica da se oprostio od reprezentacije i da ce imat vise vremena za Bayern, nemam nista protiv Kosovara ali ako vec trazimo njihovog nasljednika mislim da bi Hojbjerg bio pristojna zamjena za par godima dok oni svoje odsviraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.