Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
http://www.goal.com/en/news/2466/goal-5 ... ID=HP_BN_3" onclick="window.open(this.href);return false;

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Prihvata on! Al fabio sere, neki qEnzoFerrari je napisao/la:Di Marzio istice da smo odbili 10 miliona za Quaga, dosli predstavnici Norwicha po njeg u Milano.Prihvataj to sunce ti.

Max Allegri
Očekivanih 11 za danas:
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Motta
, Ogbonna, Peluso; Lichtsteiner, Padoin, Rossi, Vidal, Asamoah; Llorente, Tevez
Poželio sam da vidim Asamoaha u sredini, ne sjećam se da je ikako odigrao u vezi od kada je došao.
Šteta što nema Marronea, još je povrijeđen, posebno ću pratiti Fausta Rossia, pored ogromnih problema sa povredama je konačno uhvatio kontinuitet i ako bi se ili on ili Bouy pokazali, zašto ne ostaviti jednog, pogotovo ako Marrone ode na posudbu, a i Giackovo mjesto je slobodno.
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Motta

Poželio sam da vidim Asamoaha u sredini, ne sjećam se da je ikako odigrao u vezi od kada je došao.
Šteta što nema Marronea, još je povrijeđen, posebno ću pratiti Fausta Rossia, pored ogromnih problema sa povredama je konačno uhvatio kontinuitet i ako bi se ili on ili Bouy pokazali, zašto ne ostaviti jednog, pogotovo ako Marrone ode na posudbu, a i Giackovo mjesto je slobodno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako se ne varam mislim da je igrao protiv Cagliari (Coppa Italia)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nisu ni oni dobro. Odbit 10 mil za igraca koji sjedi na klupi i ima 30 godEnzoFerrari je napisao/la:Di Marzio istice da smo odbili 10 miliona za Quaga, dosli predstavnici Norwicha po njeg u Milano.Prihvataj to sunce ti.

Pa za te pare ste doveli Teveza
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
SKY: Luca je skinut sa trzista. Conte je bio impresioniran njegovim zalaganjem i radom na ritiru i zbog toga je skinut sa trzista. Sa odlaskom Giaccherinia i dolaskom Ogbonne, Luca ce se vratiti na svoju originalnu ulogu centralnog veznog.

Nadam se da je ovo istina.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Baš htjedoh postaviti to, dođosmo @Pogba i ja na svoje.Padovan je napisao/la:SKY: Luca je skinut sa trzista. Conte je bio impresioniran njegovim zalaganjem i radom na ritiru i zbog toga je skinut sa trzista. Sa odlaskom Giaccherinia i dolaskom Ogbonne, Luca ce se vratiti na svoju originalnu ulogu centralnog veznog.![]()
![]()
Nadam se da je ovo istina.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

I ja htio da postavim, ali kontam da ne ureknem.

Ma mora ostati, pravi pravcati Juventino u duši, baš malo pratim i njega na ovim društvenim mrežama, momak je legenda. Čak se i prvi pojavio na pripremama, odmah je i sam krenuo sa fizioterapijama nakon povrede na Euru dok su se drugi odmarali.
Nadam se da će ga Conte u nedostatku igrača sada više nego ikada isprobavati u vezi kroz ove prijateljske, pa i u Americi na ovom turniru.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Postavite nam kakve linkove da gledamo šampiona. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Evo vam Chiabotto
, trebalo bi biti na JuveTV-u, ide pre-match.
http://aliez.tv/live/juventus_tv_10118/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://aliez.tv/live/juventus_tv_10118/" onclick="window.open(this.href);return false;
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Cristina najjača cura na planeti. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Zvanično:
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena; Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie; Tevez, Llorente.
Garcia interesantan stoper, Asa u sredini, nadam se i Magnussonu.
PDC redovno kapiten u ovim mečevima.
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Motta, Ogbonna, Pol Garcia Tena; Lichtsteiner, Vidal, Rossi, Asamoah, De Ceglie; Tevez, Llorente.
Garcia interesantan stoper, Asa u sredini, nadam se i Magnussonu.

PDC redovno kapiten u ovim mečevima.

#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bas neki dan razmisljam, a evo i ovaj prvi napad na tekmi kao da potvrdi to...jest da su amateri al mogao bi De Celje nesto uradit ponekad lijevo sad kad je Ljorente tu... Je.es mu mater kakva god krampa bio ,imao je bar uvijek taj centarsut, a ovaj je ko regal u 16-ercu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakva asistencija Llorente za Mottu i gol
Koja razlika kad gledas prave napadace i ove dosadasnje panjeve tacno na svakom potezu Llorentea i Teveza vidis koja je to razlika u klasi i kvaliteti u odnosu na panjeve

Koja razlika kad gledas prave napadace i ove dosadasnje panjeve tacno na svakom potezu Llorentea i Teveza vidis koja je to razlika u klasi i kvaliteti u odnosu na panjeve

Llorente lav, s centra sve prelazi, nešto što Matri i Quaglia mogu samo sanjati, sjajno fizičko prisustvo, jednostavnost u igri, prijem i okret.
Tek je peti dan priprema, umor vidan, Tevez, ali i većina normalno bez neke snage i izdržljivosti, Vidal mi izgleda kao da nije ni pauzirao, Ogbonna fino igra, mislim da je on igrač koji ima malo te poteze ala Bonnuci, ali to će Conte izbrusiti.
Fali neki regista, mislim da Bouy nije spreman, volio bih ga vidjeti.
Tek je peti dan priprema, umor vidan, Tevez, ali i većina normalno bez neke snage i izdržljivosti, Vidal mi izgleda kao da nije ni pauzirao, Ogbonna fino igra, mislim da je on igrač koji ima malo te poteze ala Bonnuci, ali to će Conte izbrusiti.
Fali neki regista, mislim da Bouy nije spreman, volio bih ga vidjeti.
#MaxOUT
#MaxOUT
Za sad ova tri pojacanja ispunila ocekivanja.
Ogbonna djeluje dosta sigurno, Llorente sjajna asistencija, ona prilika gdje je sutao preko gola i sad ovaj prodor gdje je dodao Vidalu. Tevez malo sebican, to smo znali, ali iskupio se golom.
Vidal nesto zivcan, mogao polomiti covjeka
Motta puno bolji u ofanzivi nego defanzivno, zato se i zamjenio sa Lichtom ja msm.
Jel Buchel na klupi? Volio bih ga vidjet malo
Ogbonna djeluje dosta sigurno, Llorente sjajna asistencija, ona prilika gdje je sutao preko gola i sad ovaj prodor gdje je dodao Vidalu. Tevez malo sebican, to smo znali, ali iskupio se golom.
Vidal nesto zivcan, mogao polomiti covjeka

Motta puno bolji u ofanzivi nego defanzivno, zato se i zamjenio sa Lichtom ja msm.
Jel Buchel na klupi? Volio bih ga vidjet malo

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Contentissimo
- Kontakt:
Nando k'o Tomba u najboljim danima
))

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Samo se boji da Conte poslije ovog gola Motte ne ostavi ga u ekipi
Llorente je klasa vec je to pokazao nakon 5 dana treninga sa ekipom jos dok se vrate glavni igraci koji ce ga hraniti loptama bice to paklen tandem Llorente Tevez

Llorente je klasa vec je to pokazao nakon 5 dana treninga sa ekipom jos dok se vrate glavni igraci koji ce ga hraniti loptama bice to paklen tandem Llorente Tevez

Kako je brz Buchel, dvije kontre kao Bolt istrči, nisam njega znao po izgledu, to je ona curica sa slika.
Može i Vučinić dati kakvom mladiću da puca penal, još se nešto nervira.

Može i Vučinić dati kakvom mladiću da puca penal, još se nešto nervira.

#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.