Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
mozemo mi zeljeti il nezeljeti, al mi nismo ti koji odlucuju.tako da se samo bezveze prepiremo to ce ameri odluciti,ko kod dodje dobro dosao i dabogda osvojio premiership sljedece godine
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
jest svaki dan se molim da se rafa vrati ako ne dođe moj zivot ce biti unisten... covjek kaze draze bi mi bilo da rafa dođe nego martinez a zlobnici odma to protumace kako njima odgovaraStivi_Dzi je napisao/la:Da se prisjetimo maloDan kada je rafa dobio otkaz.
Postao/la fera dana 03 jun 2010, 13:07
ja ne vjerujem nista dok ne bude službeno. iskreno kad bi umjesto rafe dosao bilo koji od ona tri spomenuta sumnjam da bi bili losiji nego sad. ja bi licno volio vidjeti O'Neilla ili Hodgsona koji je sa Fulhamom napravio sjajan posao....
ako Rafa ode pravimo neki dernek da se to zalije malo haha
Postao/la -Paja dana 03 jun 2010, 15:52
JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto
A tek kad Torres ode buhahaha
Disgraceful!
(Uvijek sam govorio da je ovo pametna budala)
Postao/la LFC_LAVOV dana 03 jun 2010, 17:30
E idemo sad lagano, pijancenje lagano pocinje...
PJEVAM NA SAV GLAS ! ! ! !
Postao/la Admir_Sa dana 03 jun 2010, 21:42
Hvalaaaa Bogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postao/la the scouser dana 04 jun 2010, 02:06
ja sam uvijek bio i protiv Amera,ali Rafa je usro i šefa i stanicu,lik je im'o tim za 4. mjesto,on je bio na sedmom....tu Ameri nisu krivi
A SAD BI GA SVI NAZAD ?

You are someone else I am still right here
Prebacite na FTV pa pogledajte voditelja emisije CRNA KRAVA BIJELO MLIJEKO. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
vjerovati = nikomeIan Abrahams @Moose_talkSPORT
Hearing a lot of sstuff regarding Liverpool FC and their new manager - I am now being lead to believe it will happen on Monday and my
...
Ian Abrahams @Moose_talkSPORT
**** is 80% the Liverpool manager will be Klopp not Martinez
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Glupost. Kad je on davno rekao da nema sanse da ide igdje i to je ponovio 10 puta.Carlo je napisao/la:vjerovati = nikomeIan Abrahams @Moose_talkSPORT
Hearing a lot of sstuff regarding Liverpool FC and their new manager - I am now being lead to believe it will happen on Monday and my
...
Ian Abrahams @Moose_talkSPORT
**** is 80% the Liverpool manager will be Klopp not Martinez
Nad nama nebo ima da gori!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lik svake sedmice dođe u novom dresu, tako da..Henderson je napisao/la:Prebacite na FTV pa pogledajte voditelja emisije CRNA KRAVA BIJELO MLIJEKO.

A što se tiče pozicije novog menadžera, jedino što je sigurno jeste da je Martinez najbliži..

New manager !

- Red Assassin
- Kontakt:
Opet ga Suarez majstor zabio.. Sa kojom samo on lahkocom igra i krece se, ima takvu tehniku i inteligenciju da je protivnicima skoro nemoguce skontat sta ce uraditi sa loptom i u kojem ce smjeru predriblati.. Od njega je ocekivat naredne sezone da ce imat 20tak golova i 15tak asistencija samo ako bude zdrav 
[youtube][/youtube]
Ev sad se o Kloppu opet pocelo spekulisati, kofa platit cemo borusiji 10tak miliona a njumu dati maximalnu platu.. Ko zna mozda su vlasnici odlucili dat ovo ljeto 100tinjak miliona jer je ovo vjerovatno posljednji prelazni rok kad nece biti koliko zaradis toliko mozes trgovat.. Ako Klopp dodje nek sa sobom povede i Gotzea, necemo se mi buniti

[youtube][/youtube]
Ev sad se o Kloppu opet pocelo spekulisati, kofa platit cemo borusiji 10tak miliona a njumu dati maximalnu platu.. Ko zna mozda su vlasnici odlucili dat ovo ljeto 100tinjak miliona jer je ovo vjerovatno posljednji prelazni rok kad nece biti koliko zaradis toliko mozes trgovat.. Ako Klopp dodje nek sa sobom povede i Gotzea, necemo se mi buniti

- Ponos Torina
- Kontakt:
Martinez je rekao da ce prihvatiti posao samo ako bude imao potpunu slobodu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Red Assassin
- Kontakt:
The ECHO understands no offer was put on the table (for Martinez), with Fenway Sports Group (FSG) determined to speak to several other contenders for the job before making a decision. 

News: Vlasnici Liverpoola namjeravaju poslati novu ponudu Pepu Guardioli!
News: Liverpool nije ponudio posao Robertu Martinezu!
News: Liverpool nije ponudio posao Robertu Martinezu!

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... pellegrini" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma zeli Manuela Pellegrinija mozda se sanse da AVB dodje na Anfield povecaju, nekako nisam siguran da je Martinez najbolje rjesenje, jedno je nositi se sa rpitiskom zbog moguceg ispadanja iz lige sa klubom ciji navijaci ne pamte veci uspjeh od 11 mjesta, drugacije je motivisat ljude da se iscupaju iz go.vana u zadnjih paar utakmica. Potpuno ruga stvar je biti u Liverpoolu ciji navijaci cekaju na 19-tu titulu vec 22 godine, prizeljkuju Rafu zbog uspjeha u LP 2005, a klub trenutno na 8. mjestu u ligi IZA Evertona.
Uostalom Martinez je cesto znao pogrijesiti sa transferima, a Liverpool je vec dovoljno para dao na pogresne ljude.
Zato bih vise volio da dodje AVB covjek ima iskustva sa velikim klubovima, borbom za titulu, a pogledajte koga je doveo u Chelsea Mata, Meireles, Romeu, Lukaku i jos neki al ne sjecam se (i pogledajte kakve su imali uloge u osvajanju LP)
Roma zeli Manuela Pellegrinija mozda se sanse da AVB dodje na Anfield povecaju, nekako nisam siguran da je Martinez najbolje rjesenje, jedno je nositi se sa rpitiskom zbog moguceg ispadanja iz lige sa klubom ciji navijaci ne pamte veci uspjeh od 11 mjesta, drugacije je motivisat ljude da se iscupaju iz go.vana u zadnjih paar utakmica. Potpuno ruga stvar je biti u Liverpoolu ciji navijaci cekaju na 19-tu titulu vec 22 godine, prizeljkuju Rafu zbog uspjeha u LP 2005, a klub trenutno na 8. mjestu u ligi IZA Evertona.
Uostalom Martinez je cesto znao pogrijesiti sa transferima, a Liverpool je vec dovoljno para dao na pogresne ljude.
Zato bih vise volio da dodje AVB covjek ima iskustva sa velikim klubovima, borbom za titulu, a pogledajte koga je doveo u Chelsea Mata, Meireles, Romeu, Lukaku i jos neki al ne sjecam se (i pogledajte kakve su imali uloge u osvajanju LP)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- youngredcomps
- Kontakt:
pelegrini nece nigdje ici,ima ekipu koja igra ligu prvaka,ima bogate vlasnike,velik budžet nema razloga da ide,a AVB mora doci na enfild pa da nam dovede moutinha ili hulkakeno94 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... pellegrini
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
AVB sigurno neće doći jer je tražio potpunu kontrolu nad fudbalom tačnije želio je da on odlučuje o transferima itd itd
Iz FSGa su naviknuti na sistem GMa koji se vrti u američkim sportima (pozicija Comollija) i da menadžer nema nikakav dodir sa transferima i ugovorima. Ne znam kako bi to funkcionisalo, također i Martinez to želi samo ne znam može li odoliti poslu pa kako bilo...
Ali ako žele Kloppa ili Pepa (čitam jutros da ih opet traže) onda će im morati dati potpunu kontrolu, u suprotnom ne vjerujem da će neki od ove dvojice uopće htjeti pričati.
Iz FSGa su naviknuti na sistem GMa koji se vrti u američkim sportima (pozicija Comollija) i da menadžer nema nikakav dodir sa transferima i ugovorima. Ne znam kako bi to funkcionisalo, također i Martinez to želi samo ne znam može li odoliti poslu pa kako bilo...
Ali ako žele Kloppa ili Pepa (čitam jutros da ih opet traže) onda će im morati dati potpunu kontrolu, u suprotnom ne vjerujem da će neki od ove dvojice uopće htjeti pričati.
Ovo postaje cirkus. Znam da nije lahko naći pravo riješenje i nije lahko ugoditi novom menadžeru, ali morali su do sada naći zamjenu za Kennya. Izgleda da je pitanje da li će to biti Martinez ili AVB. Lično, više bih volio ovog drugog. Sigurno da bi on preferirao napadački nogomet i igrao bi sa 4-3-3 formacijom. Dakle, doveo bi bar jedno krilo/krilnog napadača. Teška situacija za Liverpool, teška.
FK Pjetlovi
Bolje bi bilo da je King ostao nego da se zadovoljavaju sa Martinezom i sličnim... Mislim nemam ja ništa protiv njega, ali se bojim da bi mogao postati novi Roy.
ne vjerujem da mozemo dovesti hulka on vrijedi i vise nego sto smo carrola platili, a bgm i moutinho je poskup a cini mi se da vlasnici nisu bas siroke ruke ove godine.youngredcomps je napisao/la:pelegrini nece nigdje ici,ima ekipu koja igra ligu prvaka,ima bogate vlasnike,velik budžet nema razloga da ide,a AVB mora doci na enfild pa da nam dovede moutinha ili hulkakeno94 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... pellegrini
Ja nikako ne kontam ove amerikance, ako sam dobro shvatio trener ne dovodi igrace, pa valjda on zna sta mu treba u timu a ne neko lijevi ko uopste ne zna sta trener zeli promijeniti, ispravite me ako grijesim

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- majestic24
- Kontakt:
Spaleti
Njega dovedite i doci cete sigurno do top 4 momcadi,a uz to igrat cete jako lijep fudbal
Njega dovedite i doci cete sigurno do top 4 momcadi,a uz to igrat cete jako lijep fudbal
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Stivi Dži podržava Martineza
Kapiten Liverpula Stiven Džerard pružio potpunu podršku potencijalnom treneru "crvenih" Robertu Martinezu.
Trener Vigana Roberto Martinez trenutno je glavni kandidat za klupu Liverpula, a kapiten tog kluba Džerard nema ništa protiv njegovog dolaska na "Enfild".
"Moraćemo da sačekamo i da vidimo. To je novo za mene, ali svestan sam da Liverpul pregovara sa Martinezom", rekao je Džerard.
"Sve što sam čuo o tom čoveku bilo je dobro i pozitivno", dodao je kapiten Liverpula.
"Ostaje nam da vidimo kakvu će odluku klub doneti. Ako bude novi trener ima moju potpunu podršku", zaključio je Džerard.
Kapiten Liverpula Stiven Džerard pružio potpunu podršku potencijalnom treneru "crvenih" Robertu Martinezu.
Trener Vigana Roberto Martinez trenutno je glavni kandidat za klupu Liverpula, a kapiten tog kluba Džerard nema ništa protiv njegovog dolaska na "Enfild".
"Moraćemo da sačekamo i da vidimo. To je novo za mene, ali svestan sam da Liverpul pregovara sa Martinezom", rekao je Džerard.
"Sve što sam čuo o tom čoveku bilo je dobro i pozitivno", dodao je kapiten Liverpula.
"Ostaje nam da vidimo kakvu će odluku klub doneti. Ako bude novi trener ima moju potpunu podršku", zaključio je Džerard.
- youngredcomps
- Kontakt:
keno94 je napisao/la:ne vjerujem da mozemo dovesti hulka on vrijedi i vise nego sto smo carrola platili, a bgm i moutinho je poskup a cini mi se da vlasnici nisu bas siroke ruke ove godine.youngredcomps je napisao/la:pelegrini nece nigdje ici,ima ekipu koja igra ligu prvaka,ima bogate vlasnike,velik budžet nema razloga da ide,a AVB mora doci na enfild pa da nam dovede moutinha ili hulkakeno94 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... pellegrini
Ja nikako ne kontam ove amerikance, ako sam dobro shvatio trener ne dovodi igrace, pa valjda on zna sta mu treba u timu a ne neko lijevi ko uopste ne zna sta trener zeli promijeniti, ispravite me ako grijesim
bolje platiti jednog moutinha nege 5 nekih bezveze za iste pare,nama treba samo moutinho i hoilet po mogucnosti L.de jong,ostalo imamo sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.