FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 01:48

Gdje si ono stao Dejo, Stančeski je grozan................nemoj se ustručavati, slobodno piši šta ti padne na pamet
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 jan 2011, 01:56

Grozan igrač ili ne, zavisi, ne gledamo sa istih pozicija. Jedno je igrati za klub koji gazi redom i dominira a drugo je igrati za nekog od ovih što pljuckaju iza leđa.

Može on vama dobro koristite, specijalizovao se za kvalifikacje za Ligu Evrope, s njim valjda neće biti opet neke evropske blameže

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 02:01

slika

Mi smo Željo, sav otpor je uzaludan, bit ćete asimilirani :mrgreen:

Marka za Vuleta ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 jan 2011, 02:09

slika

Slika govori više od hiljadu riječi.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2011, 02:31

Dejan, BL je napisao/la:slika

Slika govori više od hiljadu riječi.
:lol: :lol: :lol:

Dobar si. Uživaj i nadaj se da vam je trener ovako raspoložen i nakon odlaska Perice :D ("Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu.") :lol:

Inače, stavljanje ruku u džepove pantalona (pogotovo kad nosiš odjelo) je pravo papanski. Podsjeća na Husrefa.
Fakat sam na prvu mislio da imate kulturnog trenera, al kad sam ga poslušao na TV :roll: Prava je seljačina i mislim da vam je bolje da tražite kakvo drugo rješenje za kvalifikacije za ligu Evrope. Al hajd, to je već vaš problem.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 jan 2011, 02:31

kako ide ona

AJ BORAC
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 jan 2011, 02:33

slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 jan 2011, 02:39

Vule nije za nogu u dupe, on je već malo ozbiljniji igrač.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jan 2011, 02:45

stancevski je iskreno dosaao u bolji i prosperitetniji klub... zeljo sa amarom ima viziju, mozda ne evropsku, ali za bh prilike sasvim jasnu i dominantniju od drugih.
iako borac ima dobru polu sezonu, misljenja sam da nece na kraju biti prvi, vec treci-cetvrti. za vise je potrebna kud i kamo bolja infrastruktura.

trenutno je borac inat projekat, i kao takav nece daleko dogurati, bar ne do prve pozicije pl-a nakon 30-og kola!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 jan 2011, 03:00

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
slika

:lol: :mrgreen:
AMAR OSIM!

boska
Kontakt:

Post Postao/la boska » 15 jan 2011, 08:48

Dejan, BL je napisao/la:Grozan igrač ili ne, zavisi, ne gledamo sa istih pozicija. Jedno je igrati za klub koji gazi redom i dominira a drugo je igrati za nekog od ovih što pljuckaju iza leđa.

Može on vama dobro koristite, specijalizovao se za kvalifikacje za Ligu Evrope, s njim valjda neće biti opet neke evropske blameže
Mi smo vam i prošle godine "pljuckali u leđa pa vas pređosmo,djeco vi ste još mali "ŽELJO do groba života mi moga"

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 15 jan 2011, 09:12

Jos ima dosta vremena do pocetka prvenstva. I Borac a i Zeljo se jos mogu pojacati a ni Sarajevo ne treba zaboraviti. Siroki ce se takodjer probuditi.

Uostalom do sada najozbiljnije izgleda Zeljeznicar. Ima nekih spekulacija da Amar jos vreba par igraca, ali isto tako i Mirza Varesanovic ima par igraca na piku. Bice ovo mozda i jedna od najzanimljivijih borbi za titulu. Zeljo se pojacava a Borac nije mnogo oslabio mada je gubljenje Stancevskoga veoma los potez uprave. Sarajevo koliko god zvucalo lose po medijima nije uopste lose. Siroki ima ponovo fantasticnoga trenera a Zeljo opet i najlaksi raspored.

Samo se nemojte unaprijed radovati jer sve su karte jos na stolu.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jan 2011, 10:40

Sto se Stanceskog tice,u Borac je doveden kao veliko pojacanje,medjutim na pocetku se nije uopste isticao,niti nesto posebno pokazao.Mjenjali su se treneri,i njegove pozicije,doveden je kao bek cini mi se,ili krilo,tako nesto.Na kraju je zavrsio u veznom redu,kao centralni vezni,ponekad defanzivni,a nekad i plejmejker.Kada se polako uklopio u tim,pocele su njegove odlicne partije,koje nisu bas dugo trajale,bljesnuo je na trenutak,i onda dosta vremena nista od njega.

Ono sto hocu da kazem,na stranu sve sto nas je izradio,je,da ste dobili igraca koji je tehnicki potkovan,i koji je fudbalski skolovan,dakle vidi se da zna posao.Medjutim,igre mu straaasno osciliraju,moze odigrati 2 utakmice kao Xavi,a onda 5 za redom kao neki nizeligaski fudbaler,ocaj.Licno se nadam,posto ste nam konkurenti,da ce nastaviti sa igrama koje je do skora pruzao u Borcu,a to je srednja zalost.Postoji i sansa da kod vas proradi,sto nikako ne bih zelio,ali uglavnom na njemu je sad da se dokaze u novom klubu,pa cemo svi vidjeti,da li ste dobili pravo pojacanje,ili samo nagomilali visak na toj poziciji.

I jos jedna stvar,savjet dobronamjeran,vidjeli ste kako je postupio sa Borcem,klubom koji ga je afirmisao kao igraca,koji mu je karijeru vratio(ako je ikad i imao karijeru vrijednu paznje prije dolaska)na pravi put.Sto znaci da je vjerovatno puno bolji igrac nego covjek.Tu ide minus,naravno i nasoj upravi koja je isla na povjerenje i lijepe oci,ali opet,jako nisko od njega.

Sto se odlazaka u Borcu tice,ova 3 igraca sto su otisla,Stanceski,Vukelja i Muminovic,nisu bili iz startnih 11,osim ponekad Stanceskog,ali i on je cesce pocinjao s klupe,jer je bio u padu forme.Vukelja je davno suspendovan zbog nezalaganja,a Muminovic je jedno od gorih pojacanja Borca u novijoj istoriji,antifudbal totalni,ne znam sta mu se desilo,u Sarajevu je rasturao koliko sam vidio.Tako da se Borac nije oslabio niti malo,osim u smislu da mu je sad kraca klupa,pa bi se trebalo dovesti nekoliko igraca da popune istu.

Eto,vjerujem,prvenstvo ce biti zanimljivo do samog kraja,prelazni rok je tek poceo,neki ce klubovi oslabiti,neki ce se pojacati,dalje se ta pojacanja moraju uklopiti,a to je najtezi dio,uigravanje ekipe,ko to uspije kako treba,stvori tu hemiju medju igracima,taj je vec presao pola puta.I opet nema garancije za uspijeh,kad se sve te stvari odrade,pocinje prvenstvo,za sada ste u minusu 5 bodova u odnosu na nas,ali to se istopi za sekundu,tako da ima ali i nema neke posebne veze.Tu su i Sarajevo i Siroki,i uz nas i vas,ove 4 ekipe ce dijeliti karte za Evropu.Eto.

Pozdrav

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 15 jan 2011, 10:46

slika

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jan 2011, 11:28

Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jan 2011, 11:33

barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
Otkud ti sad Dodik pade na pamet,sta ti je?Vidis da je samo pojedinim ljudima kao sto su ti jos politika u glavi,a kao ne volis mjesati politiku i sport,i onda sebi skaces u usta?I sta sad treba biti cudno,sto se potpisuju klauzule(navodno) da igrac ne prelazi u klubove domace lige,odnosno da ne pojacava glavne konkurente?To je po meni sasvim normalna stvar,i to rade i puno vece zvjerke od Zeljeznicara i Borca.Zamisli da lupam,vas Culum tako uradi,samo s Borcem,ti se ne bi isfurao i razocarao?Niko njega ne moli,pises nebuloze.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 jan 2011, 11:48

jubitubi je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
Otkud ti sad Dodik pade na pamet,sta ti je?Vidis da je samo pojedinim ljudima kao sto su ti jos politika u glavi,a kao ne volis mjesati politiku i sport,i onda sebi skaces u usta?I sta sad treba biti cudno,sto se potpisuju klauzule(navodno) da igrac ne prelazi u klubove domace lige,odnosno da ne pojacava glavne konkurente?To je po meni sasvim normalna stvar,i to rade i puno vece zvjerke od Zeljeznicara i Borca.Zamisli da lupam,vas Culum tako uradi,samo s Borcem,ti se ne bi isfurao i razocarao?Niko njega ne moli,pises nebuloze.
Stvari koje karakterisu ucjene,kace se za tog gospodina,cim mu nesto nije po volji ,odmah nastupa sa nekim ucjenama,zato sam izmedju Borca i njega stavio znak jednakosti.Nisi problemi klauzule,ako covjek ima vezeci ugovor,ali kada si slobodan igrac,zasto onda ucjenjivati covjeka,zasto pola godine govoriti kako je visak i kako ne treba klubu,a kad on treba da potpise za nas,onda odjednom se javlja Borac sa raznoraznim istupima i nastupima,koji su blago receno karakteristicni za male klubove.Zasto Sarajevo nije pravilo probleme Muminovicu,kada je prelazio u Borac.Zeljo nije oteo igraca,a potezi Borca su zalosni.Sta misle nazor i po svaku cijenu doci do titule.Dobro je neko napisao da je Borac izgleda neki inat projekat,pa cim se malo uzdrmaju ,odmah drama i farsa.Zapitaj se ti sto ti mnogi igraci iz Borca zele u Zelju,ocigledno je Borac shvatio kako je stanje,pa onda se i ponasaju ovako jadno.Ja bihiskreno ispatio Borcu tu izmisljenu klauzulu,i onda im fino rekao hajd sad mrs.Ja sam ne tako davno prije mjesec dva pohvalio Borac i njegovu ekspanziju,ali ovo postaje jadno,ako zelis biti veliki,onda se tako moras i ponasati.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jan 2011, 11:55

barbarez je napisao/la: Stvari koje karakterisu ucjene,kace se za tog gospodina,cim mu nesto nije po volji ,odmah nastupa sa nekim ucjenama,zato sam izmedju Borca i njega stavio znak jednakosti.Nisi problemi klauzule,ako covjek ima vezeci ugovor,ali kada si slobodan igrac,zasto onda ucjenjivati covjeka,zasto pola godine govoriti kako je visak i kako ne treba klubu,a kad on treba da potpise za nas,onda odjednom se javlja Borac sa raznoraznim istupima i nastupima,koji su blago receno karakteristicni za male klubove.Zasto Sarajevo nije pravilo probleme Muminovicu,kada je prelazio u Borac.Zeljo nije oteo igraca,a potezi Borca su zalosni.Sta misle nazor i po svaku cijenu doci do titule.Dobro je neko napisao da je Borac izgleda neki inat projekat,pa cim se malo uzdrmaju ,odmah drama i farsa.Zapitaj se ti sto ti mnogi igraci iz Borca zele u Zelju,ocigledno je Borac shvatio kako je stanje,pa onda se i ponasaju ovako jadno.Ja bihiskreno ispatio Borcu tu izmisljenu klauzulu,i onda im fino rekao hajd sad mrs.Ja sam ne tako davno prije mjesec dva pohvalio Borac i njegovu ekspanziju,ali ovo postaje jadno,ako zelis biti veliki,onda se tako moras i ponasati.
Opet pricas gluposti,i ako ces iskreno,imam te problema pratiti,jer uopste ne kontam,gdje ti nalazis te silne povezanosti.Niko nije rekao da Stanceski ne treba Borcu,istina jeste da nije bas u nekoj formi trenutno,i da je malo grijao klupu,ali radi dobrih igara u proslosti,gledalo mu se kroz prste.S njim je bio postignut usmeni dogovor da ce produziti ugovor sa Borcem 17.januara 2011.Islo se na povjerenje.Isto tako mu se reklo da nije problem da napusti klub,ali da ne pojacava direktne konkurente,dakle Zeljeznicar,Sarajevo,Siroki...To je sasvim normalna stvar,borimo se za titulu,i zasto da odlazi u konkurentske klubove?Uprava je svjesna da je Stanceski igrac koji moze bljesnuti,i bas zato stoje ti dogovori.Istina tu je puno neozbiljnosti,kako se moze vjerovati usmenim dogovorima,zasto se ne potpisuju predugovori,koji bar malo obvezuju igraca da se bas ne moze ponasati kako hoce,zasto se ne potpisuju dugogodisnji ugovori,itd,itd.Ono sto hocu da kazem je da malo preuvelicavas stvari,i pravis od Borca nesto sto nije.Ne znam ni ja sto se upustam u raspravu,kad neke stvari pojedinji ljudi ne shvataju.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jan 2011, 11:59

Rasprava vam ide u pravcu u koji ne bi trebala.Borceva uprava je nesposobna,hvala bogu.Nasa je malo manje nesposobna.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jan 2011, 12:00

Sto im ga suknu makedonac ... :D A i neka kad su levati .. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.