ma joj nek' potpisu kad god, samo daj loveee

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ti si jedini koji i dalje vjeruje da kinezi postojerope11 je napisao/la:pa pisalo je od 17-24.7![]()
ma joj nek' potpisu kad god, samo daj loveee
Slazem se sa tobom , Mr pedofil je uzeo Milan kada je bio druga ligu a bojim se da ce ga tako i ostaviti, mozda ne doslovno druga liga ali danas je u Italiji , zbog stanja u ligi, 7-8 mjesto na poziciji kao npr u Engleskoj druga liga...realno... Ali nazalost to se nece desiti dok on ne odapne, (nije da mu zelim smrt daleko od toga)Jbg covjek ima para pa mjenja organe kao ja i ti carape , tako da ce on nadzivjeti 100+ godina a do tada ce on da vedri i oblaci i sve dok je on u klubu, bit ce na teretu kluba koji svakim danom gubi veliki broj navijaca...Romagnoli13 je napisao/la:Nisu oni srčani probleme došli samo tako, sve sam više ubjeđen u to.Tad je došlo do prve odgode potpisivanja. Zatim odjednom k'o iz vedra neba javlja se Mr.Bee sa izjavom kako su Kinezi došli tu samo da bi profitirali i da klub treba ostati u rukama Italijana, odnosno Berlusconija.
Što je dobar argument pedofilu da otkaže sve, i da kao heroj pred kraj ljeta potroši pišljivih 70-ak M kao lani i da najavi Scudetto. A kad nakon 5-6 utakmica budu sa jednom ili niti jednom pobjedom svi će biti krivi osim njega. I onda će opet sve početi ispočetka.
Sve više ovo vodi ka tom scenariju, jer ako su skoro sve dogovorili, zašto taj potpis odlažu već sedmicama? Koga i šta više čekati? Samo smrt može pedofila rastaviti od Milana i ništa više.A navijačima/simpatizerima ovog kluba sve je teže i mislim da kipti u svima nama. I jednom će morati sve to eskalirati.
Ako zaista bude ovako kako mi se čini da će biti onda očekujem na San Siru naredne sezone 15k navijača u prosjeku. Što bi bio konačan udarac smradu od predsjednika, a i vjerujem da će sponzori polahko početi napuštati Milan.