AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2016, 12:46

pa pisalo je od 17-24.7 :P

ma joj nek' potpisu kad god, samo daj loveee :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jul 2016, 13:34

rope11 je napisao/la:pa pisalo je od 17-24.7 :P

ma joj nek' potpisu kad god, samo daj loveee :zzz:
Ti si jedini koji i dalje vjeruje da kinezi postoje :lol:

Al neka možda ih kako nas narod kaže "navices" pa stvarno nas neki kinez i kupi:D :D

Realno najbolje je iskljuciti se iz svega dok ne bude nešto zvanicno:)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 14:00

Nisu oni srčani probleme došli samo tako, sve sam više ubjeđen u to.Tad je došlo do prve odgode potpisivanja. Zatim odjednom k'o iz vedra neba javlja se Mr.Bee sa izjavom kako su Kinezi došli tu samo da bi profitirali i da klub treba ostati u rukama Italijana, odnosno Berlusconija.

Što je dobar argument pedofilu da otkaže sve, i da kao heroj pred kraj ljeta potroši pišljivih 70-ak M kao lani i da najavi Scudetto. A kad nakon 5-6 utakmica budu sa jednom ili niti jednom pobjedom svi će biti krivi osim njega. I onda će opet sve početi ispočetka.

Sve više ovo vodi ka tom scenariju, jer ako su skoro sve dogovorili, zašto taj potpis odlažu već sedmicama? Koga i šta više čekati? Samo smrt može pedofila rastaviti od Milana i ništa više.A navijačima/simpatizerima ovog kluba sve je teže i mislim da kipti u svima nama. I jednom će morati sve to eskalirati.

Ako zaista bude ovako kako mi se čini da će biti onda očekujem na San Siru naredne sezone 15k navijača u prosjeku. Što bi bio konačan udarac smradu od predsjednika, a i vjerujem da će sponzori polahko početi napuštati Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 jul 2016, 14:17

Romagnoli13 je napisao/la:Nisu oni srčani probleme došli samo tako, sve sam više ubjeđen u to.Tad je došlo do prve odgode potpisivanja. Zatim odjednom k'o iz vedra neba javlja se Mr.Bee sa izjavom kako su Kinezi došli tu samo da bi profitirali i da klub treba ostati u rukama Italijana, odnosno Berlusconija.

Što je dobar argument pedofilu da otkaže sve, i da kao heroj pred kraj ljeta potroši pišljivih 70-ak M kao lani i da najavi Scudetto. A kad nakon 5-6 utakmica budu sa jednom ili niti jednom pobjedom svi će biti krivi osim njega. I onda će opet sve početi ispočetka.

Sve više ovo vodi ka tom scenariju, jer ako su skoro sve dogovorili, zašto taj potpis odlažu već sedmicama? Koga i šta više čekati? Samo smrt može pedofila rastaviti od Milana i ništa više.A navijačima/simpatizerima ovog kluba sve je teže i mislim da kipti u svima nama. I jednom će morati sve to eskalirati.

Ako zaista bude ovako kako mi se čini da će biti onda očekujem na San Siru naredne sezone 15k navijača u prosjeku. Što bi bio konačan udarac smradu od predsjednika, a i vjerujem da će sponzori polahko početi napuštati Milan.
Slazem se sa tobom , Mr pedofil je uzeo Milan kada je bio druga ligu a bojim se da ce ga tako i ostaviti, mozda ne doslovno druga liga ali danas je u Italiji , zbog stanja u ligi, 7-8 mjesto na poziciji kao npr u Engleskoj druga liga...realno... Ali nazalost to se nece desiti dok on ne odapne, (nije da mu zelim smrt daleko od toga)Jbg covjek ima para pa mjenja organe kao ja i ti carape , tako da ce on nadzivjeti 100+ godina a do tada ce on da vedri i oblaci i sve dok je on u klubu, bit ce na teretu kluba koji svakim danom gubi veliki broj navijaca...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2016, 15:11

Zielinski bi bio super pojacanje za nas, ali ta nagadjanja bas smorise i daju neku laznu nadu, obraduju covjeka na momenat i onda te realnost osamari po ko zna koji put.
Pjaca ako ode u Juve, a izgleda da ode, to im necu nalaliti jer bismo napokon ugrabili (uz Zielinskig) talentovanog mladog igraca koji se jos moze razvijati i imati hajra od njega i u buducnosti.
Npr. Mastour sada ima vec 18 godina i nijedne ozbiljne utakmice, i dalje momka bacaju po pusudbama gdje skoro pa i nece igrati, umjesto da su ga ostavili da trenira sa prvim timom i lagano ga se ubacuje u igru, samo mozes dobiti s' tim.

Frustrira me cinjenica da smo u proslosti imali tako dobru relaciju sa igracima s nasih prostora, kao i holandjanima, pa i brazilcima. Mi sad ni ne pokusavamo dovoditi igrace sa tih pobneblja.
Naravno kad nemamo skauting sluzbu, imamo 2-3 menadzera koja nas peru na ruke i to je to, dok drugi klubovi obrase sve kvalitetno. Glupsoni jedni nevidjeni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2016, 15:17

Juve potpisa Pjanica, ubrzo i Pjacu, a nasi neka gledaju odakle se vedri. :kafa: tacno ti dodje da places. ili smijes od muke, svejedno.

a i roma i napoli su milju iznad nas trenutno, cisto da se i to pripomene.

gube se vec dobijeni igraci po ko zna koji put, propustaju se dobre prilike... ja se stvarno, ali stvarno nadam da imaju neki razradjen plan i da ce do septembra skuckati dobar tim. vise nije bitno ni kad ni hoce li imati vremena se pripremiti, samo dovodi, bolje ikad nego nikad.

tj. uzdam se u te famozne kineze i menadzera pored galijanija, makar neki glas razuma, od one dvojice se nicemu pozitivnom ne nadam.

FORZA MILAN !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 jul 2016, 15:24

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 16:21

Zielinski i Musacchio kad bi potpisali do kraja Jula halalio bi im puno toga.Pogotovo bi fenomenalan posao bio potpis mladog Poljaka.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jul 2016, 19:57

Italijanski mediji saopštili su danas da je Milan raskinuo ugovor sa Maurom Tassottijem.

Tassotti je zadnjih 37 godina bio član Rossonora. Prvo je kao fudbaler nosio dres ovog kluba, a zatim je obavljao nekoliko drugih funkcija u klubu. Mnogi ga pamte kao pomoćnog trenera Carla Ancelottija i Maximillijana Allegrija. Navijači Milana razočarani su što je legenda ovog kluba nakon 37 godina dobila otkaz. Čelni ljudi ovog kluba samo su kratko saopštili da je danas raskinuta saradnja sa Tassottijem. Tassotti je prethodnih godina uglavnom bio skaut Milana za mlade igrače, ali je odlučeno da mu neće biti ponuđen novi ugovor. Pored njega klub je napustio i šef akademije Milana Andrea Maldera.

ja zadovoljan :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2016, 20:07

Eh eto bas smo razočarani [emoji2]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jul 2016, 20:11

Ma vrijeme mu je i bilo, dajte modernijeg i boljeg čovjeka na tu poziciju, itekako je važna.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jul 2016, 00:22

Prva kineska televizija koja se zove CCTV :-D hahah je objavila da je Milan prodan kineskim investitorima LOL

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2016, 02:33

A negdje procitah maloprije da je i trener ili ko vec u omladinskom pogonu Milana dobio otkaz. Vala i to su odlicne vijesti, ne mozemo spacnog igraca izbaciti za svo ovo vrijeme.
Hajde neka se makar nesto desava oko kluba, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2016, 06:55

Da ne bude da samo crnjacimo, jedan novinar u Italiji je objavio da ce potpisivanje predugovora ipak biti 15-tog pa vidjet cemo

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 13 jul 2016, 07:04

I ja sam baš to bio pročitao. Bilo mi je malo čudno (a šta nije čudno kod ovog kluba) da se u 7 dana jedno 15 puta mijenjala informacija o datumu potpisivanja tog famoznog predugovora. I zašto bi toliko odugovlačili ako već misle to potpisivati? Isto kao da sakupljaju dokumente po Africi, Aziji i Australiji pa ih ne mogu sakupiti. Pa valjda su im svi dokumenti u njihovoj kući. Nekako sam mišljenja da će biti potpisano 15-og ili neće uopšte biti potpisano.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2016, 11:31

A mozda je ugovor vec potpisan u tajnosti, aaaajmo biti pozitivni :njanjanja:

cuj kao ne treba nam zamjena za baccu, nek' igra balvan niang sa pamecu slatkovodne amebe :facepalm:

mislim hajde nije ni to toliko bitno, nama je najbitnije srediti sredinu i odbranu, al' ne znam koji qrac uopste prodaju baccu, nije im za glavu zapelo... a i on bi sasvim sigurno ostao, kad bi se samo malo potrudili nagovoriti ga.
ovako se bespotrebno dovodis u situaciju da ne znas sta dalje, a alternative ti yebeni pavoleti i niang.

jaoo kad bi samo uspjeli ukrasti benatiu ispred juveta :njanjanja:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jul 2016, 15:28

Kako me sveukupno nervira ova situacija oko kluba :oops:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 13 jul 2016, 15:30

Zayebi prodaju kluba kada ne znaju igrača kupiti. Bacit će 20M za poljaka koji ništa neće promijeniti, Lapadula,Pavoleti Sosa???? Dok ne budu ganjali Gecea i Iska od Milana nema napretka.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2016, 16:46

Pa nece jedan Zielinski kao pojedinac mnogo toga promjeniti, ali 3-4 pojacanja uz ove ostale postojece igrace hoce.

Yebo te zivot, ni ebeni Pjaca ni Zielinski nas nece, pa to bi radije sjedilo na klupi Juventusa/Liverpula nego igralo prvu postavu u Milanu (s tim da govorimo o MILANU, ne Frosinoneu) :facepalm: pa kad te ni oni nece, kako tek ocekivati nekog igracinu?
Bacca ni manje ni vise odavde ide u Vest Hem :facepalm: da je bar Atletiko pa haj, ipak su miljama ispred nas, ali WH grob te ne yebo.

ova situacija sa baccom me skroz razocarala, bas mi je bio drag igrac i sad je naucna fantastika naci nekoga prilbliznih kvaliteta.
kao bacca star sa 30, ali zato je pavoleti sa 28 mladi pupoljak, ljubi ga majka :roll:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 jul 2016, 22:01

Benatia u Juve, a kao nasi se nesto nadali da ga mogu dovest, Pjaca ista prica. Next- Zielinski ceka ponudu Liverpoola, a sa tim stoperom iz Viljareala se oteze kao da je se radi o Humelsu :tokralju: :tokralju:

Propali smo k'o mudo kroz pidžamu :facepalm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.