Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jaro - Haka X/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ekenasredbull je napisao/la:Ekranas vodi 12-0 sto bi Njasvi rekao : narihtaljka,klasicna....

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Doktore, sto je ovo na Nautico ovako velika kvota? 4,50 a igraju protiv zadnjeg na tabeli koji je zadnjih 5 tekmi izgubio
Hajde ti si strucnjak za Brazilce, uputi nas
Ako ne stignes odg u cemu je problem, ja igram x2 pa kud puklo da puklo kv 1,97

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ja igram 100% na federera ubijeđen sam da ce razvalit

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Preveliki je omjerEdin TM87 je napisao/la:Doktore, sto je ovo na Nautico ovako velika kvota? 4,50 a igraju protiv zadnjeg na tabeli koji je zadnjih 5 tekmi izgubio![]()

Rogério, Auremir, Derley i napadac Kieza jos nije dobio uredne papire i nema pravo nastupa.
Kod domacih nedostaje samo Rafael.
Opet s druge strane koliko god Nautico bio los u gostima, Atl. GO. je uzasan i kod kuce i na strani.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
harry_90 je napisao/la:Jaro - Haka X/1 HT 0:0 FT 1:0 4.60
Finn Harps - Mervue 1 Zadnjih 4-5 meceva ovih ekipa domacin dobijao,pa vrijedi pokusat sa jos jednim kecom
Sport Boys - Huancayo (Peru) 2 Istorija zadnjih meceva kaze da igraju 3 za 3,prvu Sport Boys dobio u gostima 2-1 ,sad je red da Huancayo dobije
Nacional Asuncion - Sp. Luqueño (Paragvaj) 1 Zadnja 3 meca obih ekipa domacin dobio a Nacional nije od 2008g. izgubio kod kuce od ovog protivnika pa vrijedi probat sa 1
Srteno svima.
P>S A. Lima - Melgar (Peru) 1 I ovo mirise na 3 za 3,zadnjih 4-5 meceva domacin pobjedjivao,kvota mala al vrijedi pokusat
Sport Boys - Huancayo (Peru) 2 Istorija zadnjih meceva kaze da igraju 3 za 3,prvu Sport Boys dobio u gostima 2-1 ,sad je red da Huancayo dobije
Nacional Asuncion - Sp. Luqueño (Paragvaj) 1 Zadnja 3 meca obih ekipa domacin dobio a Nacional nije od 2008g. izgubio kod kuce od ovog protivnika pa vrijedi probat sa 1
Srteno svima.
P>S A. Lima - Melgar (Peru) 1 I ovo mirise na 3 za 3,zadnjih 4-5 meceva domacin pobjedjivao,kvota mala al vrijedi pokusat
Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 07 jul 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jaro - Haka X/1 HT 0:0 FT 1:0 4.60
svaka cast za ovo, nisam vidio na vrijeme, kao i obicno, uvijek mene fulaju dobre stvari...Imao si neki info ili cist osjecaj??
-
- Kontakt:
I ovi norvezani 2/1 a nikada ih nisam uhvatio na prijelaz igrao sam ih milion puta...a tek u ponedeljak kako su me shebali dok sam cekao 1 na Valerengu...koji su to amateri..a sve ko fol posteni...
osjecajjUlicnicistac je napisao/la:harry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jaro - Haka X/1 HT 0:0 FT 1:0 4.60
svaka cast za ovo, nisam vidio na vrijeme, kao i obicno, uvijek mene fulaju dobre stvari...Imao si neki info ili cist osjecaj??

sad cu probati iznenadjenje : Tromso - Sogndal 2 ili 2/1
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ispratio ali live na poluvremenu uplatio 1 - 2,40 kvota, zahvaljujemharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jaro - Haka X/1 HT 0:0 FT 1:0 4.60

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bet-at-home
Bayern Munchen - prvak 1.80
Man.Utd - prvak 3.00
FC Kopenhagen - prvak 1.45
Anderlecht - prvak 1.65
PSG - prvak 1.55
FC Porto - prvak 1,65
AC Milan - prvak 3.15
FC Barcelona - prvak 2.15
Ajax - prvak 1.85
Italija pobjednik grupe B 1.35
Njemačka pobjednik grupe C 1.20
Nizozemska pobjednik grupe D 1.30
Bosna i Hercegovina pobjednik grupe G 4.00
Španjolska pobjednik grupe I 1.30
Engleska pobjednik grupe H 1.50
Bayern Munchen - prvak 1.80
Man.Utd - prvak 3.00
FC Kopenhagen - prvak 1.45
Anderlecht - prvak 1.65
PSG - prvak 1.55
FC Porto - prvak 1,65
AC Milan - prvak 3.15
FC Barcelona - prvak 2.15
Ajax - prvak 1.85
Italija pobjednik grupe B 1.35
Njemačka pobjednik grupe C 1.20
Nizozemska pobjednik grupe D 1.30
Bosna i Hercegovina pobjednik grupe G 4.00
Španjolska pobjednik grupe I 1.30
Engleska pobjednik grupe H 1.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
uvaljujem.....10DelPiero je napisao/la:Ispratio ali live na poluvremenu uplatio 1 - 2,40 kvota, zahvaljujemharry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jaro - Haka X/1 HT 0:0 FT 1:0 4.60

- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Shakhtior Soligorsk-Bate Borisov under 0-2 1,65
Naftan - Belshina 1 2,50

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Tromso-Sogndal 2/x x/1
- dr.van nostrand
- Kontakt:
America MG-Atletico PR 1 1,75
Bragantino-Goias 3+ 1,55
12.11.11, Bragantino - Goiás 4 : 0
17.08.11, Goiás - Bragantino 2 : 1
Bragantino kod kuce od tri susreta dva je igrao sa 3+, Goias u gostima u tri susreta dva puta isao u over.
Bragantino-Goias 3+ 1,55
12.11.11, Bragantino - Goiás 4 : 0
17.08.11, Goiás - Bragantino 2 : 1
Bragantino kod kuce od tri susreta dva je igrao sa 3+, Goias u gostima u tri susreta dva puta isao u over.
silver & black
silver & black
[quote="amarosim"]Evo jedan par za sutra...............Makedonija-Dominikanska Republika +3.5 h2
Kvota vec pada na Dom.Rep,mislim da ce utakmica btii neizvjesna jer su ekipa podjenake sto se tice kvalitete.....s jedne strane McCalleb,Antic i Ilievski s par solidnih igraca poput Gecevskog,brace Stojanovski i Samardziskog,kod Dominikanske rep.glavnurijec vodi zvijezda Hawksa Al Horford i milsim da Makedonija nema igraca koji njega moze zaustaviti,izvana prijete suter Sacramenta Garcia i bek Jouventuta Baez,jos je tu par solidnih igraca poput Asselina iz Manrese,Martineza koji je strasan skakac u oba smjera......obje ekipe nisu u nekom sjajnom izdanju tako da ce odlucivati dnenva forma McCalleba s jedne i Horforda s druge strane,cak mislim da bi Dominika ovo mogla i dobiti ali zbog sigurnosti tipujem na h2[/qu
Pobjeda Dominike ali neobjesnjiv pad Makedonaca....Garcia je odigrao najbolju utakmicu na turniru 28poena...........
Evo probat cu vcrs Litvanija-Dominika manje od 167 poena
Obicno ekipe poput Dominike kad ih jednu vecer krene,drugu obicno ne mogu u bazen ubaciti,tako da ocekuujem mali broj koseva a i granica je prevelika ako uzmemo u obzir vaznost meča,Litvanija je protiv Portorika bila na 76poena.Mislim da ce Dominika vcrs ispuhati i traziti svoju sansu protiv vjerovatno Nigerija u utakmici za 3.mjesto.............
Kvota vec pada na Dom.Rep,mislim da ce utakmica btii neizvjesna jer su ekipa podjenake sto se tice kvalitete.....s jedne strane McCalleb,Antic i Ilievski s par solidnih igraca poput Gecevskog,brace Stojanovski i Samardziskog,kod Dominikanske rep.glavnurijec vodi zvijezda Hawksa Al Horford i milsim da Makedonija nema igraca koji njega moze zaustaviti,izvana prijete suter Sacramenta Garcia i bek Jouventuta Baez,jos je tu par solidnih igraca poput Asselina iz Manrese,Martineza koji je strasan skakac u oba smjera......obje ekipe nisu u nekom sjajnom izdanju tako da ce odlucivati dnenva forma McCalleba s jedne i Horforda s druge strane,cak mislim da bi Dominika ovo mogla i dobiti ali zbog sigurnosti tipujem na h2[/qu
Pobjeda Dominike ali neobjesnjiv pad Makedonaca....Garcia je odigrao najbolju utakmicu na turniru 28poena...........
Evo probat cu vcrs Litvanija-Dominika manje od 167 poena
Obicno ekipe poput Dominike kad ih jednu vecer krene,drugu obicno ne mogu u bazen ubaciti,tako da ocekuujem mali broj koseva a i granica je prevelika ako uzmemo u obzir vaznost meča,Litvanija je protiv Portorika bila na 76poena.Mislim da ce Dominika vcrs ispuhati i traziti svoju sansu protiv vjerovatno Nigerija u utakmici za 3.mjesto.............
Za sutra
Chico - Santa Fe (Kolumbija ) 1 kvota u padu,gost sa kombinovanim timom jer je prosao dalje a Chico treba pobjedu za prolaz ,uz to zadnjih nekoliko medjusobnih meceva zavrsilo pobjedom domacina.
Chico - Santa Fe (Kolumbija ) 1 kvota u padu,gost sa kombinovanim timom jer je prosao dalje a Chico treba pobjedu za prolaz ,uz to zadnjih nekoliko medjusobnih meceva zavrsilo pobjedom domacina.
Kina - Australia, ne znam koji je sport, igrao, piše na tiketu utakmica u 13:30, obišao sve sportove, sve livescorove i nema mi ovog para nigdje. Ne kužim?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.