Ne mogu se sastaviti sa loptom,ali se nadam da ce Napoli kazniti Empolia u drugom jer su ovi promasili jos 2 strasne sanse.Damsi je napisao/la:Hocel nas ovo Napoli odmah na pocetku dana povaljat

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne mogu se sastaviti sa loptom,ali se nadam da ce Napoli kazniti Empolia u drugom jer su ovi promasili jos 2 strasne sanse.Damsi je napisao/la:Hocel nas ovo Napoli odmah na pocetku dana povaljat
Sretno nam, 3+ se cekapinkmanjesse je napisao/la:Ajde zwole i napoli golovi u drugom
Ja napoli 3+ zwole pm 1. Valjda dodjeharisbokii je napisao/la:Sretno nam, 3+ se cekapinkmanjesse je napisao/la:Ajde zwole i napoli golovi u drugom
Trebalo bi posebno zwole a i Napoli smrti na prelaz tako da cekao bi se Milan ps1 i Union Berlin 2+:mrgreen:pinkmanjesse je napisao/la:Ja napoli 3+ zwole pm 1. Valjda dodjeharisbokii je napisao/la:Sretno nam, 3+ se cekapinkmanjesse je napisao/la:Ajde zwole i napoli golovi u drugom
Otvoriš sam sebi registracijom na stranici uz tačno navedene podatke ( ime, prezime i ostalo). Kad završiš to Username i 4 znak od šifre zapamtiš i pravac u prvu poslovnicu Williamsa daš radnici i kažeš iznos koji ćeš uplatiti. A imaš na stranici sve načine uplate tipa kreditne, uplatnice itd. Kako ti je lakše i jednostavnije. Samo kod isplate moraš prvo da im skeniraš neki lični dokument kao dokaz da je to tvoj nalog. Eto ukratkoElvirRahimic je napisao/la:Pozdrav,drugovi.
Moze li mi neko reci kako da otvorim on-line racun u wwin-u.Koliko treba uplatiti za pocetak,koliko se ceka odobrenje racuna i kako ide procedura ?
Ako ima neko vremena da mi odgovori...
HVALA UNAPRIJED !
Odes u najblizu poslovnicu Max Beta, otvoris racun (radnica ti u detalje) objasni kako, sta..A igraci ti budu http://avansno.maxbet.ba/ibet/bets/offer.html" onclick="window.open(this.href);return false; i oznacis specijal kosarka.delpiero502 je napisao/la:Da ne spamam tamo onu temu sa prijedlozima, pa da ovdje pitam ove što se klade online u maxbet-u. Da li se mogu nba igrači igrati online i na koji način, pošto sam gledao nešto na njihovoj stranici i našao sam one ponude za igrače samo u pdf-u u formi dodatka nekog.
I kod mene istoHattrick je napisao/la:Evo crvenog na Sevilli ali debilni Napoli ga primi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.