Mali je isti Iniesta.effe_sa je napisao/la:Skoro 13 kilometara pretrčao, 65 kontakata s loptom i samo 2 pogrešna pasa - GAUDINOOOO

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mali je isti Iniesta.effe_sa je napisao/la:Skoro 13 kilometara pretrčao, 65 kontakata s loptom i samo 2 pogrešna pasa - GAUDINOOOO
Ja sam sebe pitam hoce li Gotze se ikad probuditi kod nas. Nije on igrac za krila, bio je odlican koji put ili dva, sjecam se protiv Hamburga prosle sezone u kupu ali nikad nije i nece biti igrac za tu poziciju. Gotze treba igrati u sredini iza Lewandowskia. Samo to nije moguce kad igramo ovaj novi sistem, 3-4-3.BadrHari je napisao/la:Vidim potencijal u malom Rodeu i Guadinu, a Gotze je ubleha da veca biti ne moze.
Niko ga vise braniti ne moze, stvarno ne znam kad ce se probuditi.
Ovo sto Pep zamislja je napredak u odnosu na proslu godinu, ali po meni opet nedovoljno za uspjeh u Evropi.
Po meni ti Badri sve u zadnje vrijeme vidiš negativno i 90 % postova su ti negativni. Kao prvo kod ocjene Pepa pogledaj prvi dio prošle sezone, pa onda saberi i oduzmi. Kažu sinoć padobranci (ovi sa straneBadrHari je napisao/la:Vidim potencijal u malom Rodeu i Guadinu, a Gotze je ubleha da veca biti ne moze.
Ovo sto Pep zamislja je napredak u odnosu na proslu godinu, ali po meni opet nedovoljno za uspjeh u Evropi.
Slazem se da ne treba biti u pocetnih 11,najbolja taktika je ova sa SP-joker sa klupeeffe_sa je napisao/la:Po meni ti Badri sve u zadnje vrijeme vidiš negativno i 90 % postova su ti negativni. Kao prvo kod ocjene Pepa pogledaj prvi dio prošle sezone, pa onda saberi i oduzmi. Kažu sinoć padobranci (ovi sa straneBadrHari je napisao/la:Vidim potencijal u malom Rodeu i Guadinu, a Gotze je ubleha da veca biti ne moze.
Ovo sto Pep zamislja je napredak u odnosu na proslu godinu, ali po meni opet nedovoljno za uspjeh u Evropi.) sinoć ovdje, kaže bar Bayern ne igra dosadno sada. Pa onda neki baš nisu gledali veliki dio prošle sezone. U prvom dijelu sezone smo tada možda igrali bolji fudbal nego pod Juppom.
A kaže jedan forumaš (čini mi se autogol) kod Goetzea nastavlja katastrofa iz prošle sezone.....Pitam se o kakvoj se to katastrofi kod ovog igrača prošle sezone radilo? Pa ako već neko ne pogleda utakmice, ima bar statistiku, da ne bi onda davao neke neodmjerene izjave. Ili je možda INN postalo takve gluposti lupat....![]()
A što se sinoćnjeg Goetzeovog nastupa tiče, on jeste bio totalno loš. Ali uvijek treba malo odvadit, ne treba za čovjeka donosit generalne ocjene....Znamo da je to igrač trenutka i da u sekundi presudi utakmicu. Primjer: FInale SP.
Ja se za većinu slažem...Naravno da je ogroman potencijal i talenat i ona najveća djela trenutno mnogo rjeđe pokaže. Ali poenta je u tome da ljudi generalno, pa tako i većina ovdje, kada gleda Bayern gleda faktički najviše Goetzea i očekuju da on u svakoj utakmici pređe 3-4 igrača i zabije eurogolove. Znači na njemu je taj fokus. I onda ljudi sebi kada postave od jednog igrača velika očekivanja, on njima će uvijek biti loš, ako nije odigrao neku extra spektakularnu partiju. A da on može mnogo više, to svakako stoji.BadrHari je napisao/la:Po meni si ti @effe druze malo pristran sto se Gotzea tice![]()
Mnoge faktore uzimas u obzir, i ne kazem da nisi u pravu oko mnogo stvari, ali nikad ga ne kritikujes a najcesce ga branis.
Ali ono sto ja zelim da istaknem je da Gotze ipak mora bolje. Od Njemacke koja je najveca fudbalska velesila na svijetu, sa 80 miliona ljudi ( Bog zna koliko fudbalera ), naš Mario je najveci talenat ( to nije moje misljenje, to je opce-prihvacena cinjenica). To je znaci potencijal da Zlatne Lopte klepa u svom primeu. Medjutim, on u svojoj igri nikakvu odvaznost, hrabrost cak i drskost ne pokazuje. Prosjek u vrh glave, dodaj prvom do sebe i lutaj izmedju protivnickih redova. Sad stoji to da je igrac poteza, i tek kad se trzne i odluci utakmicu, ti vidis svu njegovu raskoš nogometnu.
Stoga zakljucujem da je njemu problem u glavi, sto je pasivan veci dio tekme a ima kvalitet da nosi igru prema naprijed.
Ja licno mislim da je razmazen, od Njemackog Messia postao Njemacki Neymar
Lakapo, nije jos zvanicnogerdmuller je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Rode je pravi borac, takav nam je igrač bio potreban. Koliko god limitiran bio
Kakav United, niti je slao ponudu, niti bio zainteresiran. Samo ste vi i bili u igri za njega cijelo vrijeme.Saurman je napisao/la:Još jedan šamar od Bayerna za Man Utd.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav United, niti je slao ponudu, niti bio zainteresiran. Samo ste vi i bili u igri za njega cijelo vrijeme.Saurman je napisao/la:Još jedan šamar od Bayerna za Man Utd.
Kakav Sky, ljudi objavili da je on doletio u Manchester, i provalili se očito, te kasnije izbrisali tu vijest koju si ti postavio. Dakle očito su pogriješili, jer United nije ni bio u igri, neko ih je vjerovano namjerno pogrešno informisao da bi podigao cijenu svog igrača.Saurman je napisao/la: Sky Sports : Roma defender Mehdi Benatia to open talks over Manchester United move
Nije samo Sky pisao o interesu Utd za Benatiu to su radili i ostali portali što samo potvrđuje da su bili u igri za marokanca.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav Sky, ljudi objavili da je on doletio u Manchester, i provalili se očito, te kasnije izbrisali tu vijest koju si ti postavio. Dakle očito su pogriješili, jer United nije ni bio u igri, neko ih je vjerovano namjerno pogrešno informisao da bi podigao cijenu svog igrača.Saurman je napisao/la: Sky Sports : Roma defender Mehdi Benatia to open talks over Manchester United move
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.