AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 11 jul 2016, 22:29

Pa ko bi imao zelju prec u klub gdje se ne zna ko pije a ko placa. Svako malo se prolongira prodaja da bi se na kraju odustalo. Pa i sam izbor trenera puno govori. Zar bi neko ko kupuje 80% kluba i zeli uložiti 400 mil u tri godine doveo Montelu?

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2016, 22:40

osim sto bi vas (mozda) odbio zbog sportskih razloga, Firenca je Valeru kao druga kuca, cak je cini mi se rekao da ce ostat' zivjeti u Firenci po zavrsetku karijere, tako da vas to uopste ne iznenadjuje

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 jul 2016, 23:18

Opet se fol spominje Mr. Bee hahahahaha
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2016, 23:51

Boze dragi za neke 2 sedmice igramo sa Bayernom, Celzijem i Liverpulom, a ovi nasi ne da nisu nikog doveli nego se ni ne nazire niciji transfer. A ni ne moze se nista dokle god se ne sklopi ovaj usrani ugovor :roll:

bit ce me stid gledat, majke mi :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 00:25

Sky - Milan-Udinese, accordo per Zielinski a 18 milioni. Ora bisogna trovare quello col giocatore..

Jah..

Sljedeći koji se spominje je wonderkid iz Anderlechta-Youri Tielemans. :kafa:

:rol:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jul 2016, 09:38

Vec u nedelju u 20h prijateljska protiv Bordeauxa, pa cemo vidjet sta ce Montela izvest. A spominje se ponovo pcelica, navodno sa nekom boljom ponudom nego ranije, pa sad se Berluskoni kao premislja.. ma ne vidim razlog da se prodaja kluba oteze ovoliko, svi se pojacase, samo nasi apsolutno nista, jos ce najboljeg igraca prodat. Ne znam, opet je ovo Berluskonijeva igra, valjda izdobri na kraju..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jul 2016, 10:47

Zielinski 19miliona :lol: Aj kad su za Markizija dali 20 ovaj ne može biti gori....samo dokle je došao fudbal da se igrači koji bi se nekad platili 2-3 mil. Sada plaćaju 10x više..

Zapata 2-3 mjeseca van terena zbog povrede.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2016, 10:49

Al koje su to budale. Pripreme pocele a oni pojma nemaju sta i kako. Ko ce ic ko ostat koga dovest...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 11:31

Kako ih nije sramota i četvrtu godinu zaredom ne raditi ništa početkom ljeta, i još pri tome šalju ekipu na neke turneje gdje dolaze ozbiljne ekipe i gdje se izblamiraju samo tako. Ne znam koja to budala uopšte poziva Milan na turneju gdje je samo krema svijetskog fudbala. Jer ovaj Milan je ništa do prosječna ekipa sa nekoliko igrača koji su izuzetak. Tek kad i ako naprave 6-7 promjena u prvih 11 onda ću ih smatrati ozbiljnim timom. Ali te promjene ne mogu biti poluigrači iz Genoe.

Manje od 40 dana je do početka prvenstva a u Milanu se ništa još ne zna. Vrijeme prolazi, dragocjeno vrijeme, jer što kasnije budu dolazili igrači sve će ih teže biti uigrati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2016, 11:35

Vala bas ga pretjerase sa Zielinskim i sa ovih skoro 20 miliona :roll: al' sta da nas cudi, sad ce glupog Galianija svi veslati jer znaju da ima para :roll:

mali ce po svemu sudeci biti prva postava sto nije lose jer se radi o stvarnom dobrom igracu, onako dobar tehnicar i kreativac, sumnjam da ce biti promasaj a la govedo... ali zato ovaj drugi veznjak kojeg budu dovodili mora biti klasan i provjeren igrac koji moze igrati u oba pravca, radilica, nesto na fazon matuidija ili sisoka.
kucka ili montolivo su tu da budu destruktivci.

pa eto kad bi makar zielinskog i musachia doveli pred ove pripremne utakmice, bilo bi i to dobro... ovako sa ovim rosterom ce se brukati, jos se i zapata povrijedio pa prakticno ni nemamo drugog stopera.
mada nije ni to lose, nek' vidi montela na vrijeme s cim raspolaze :yawn:

i vrlo vrlo vrlo bitno je zadrzati baccu ili makar dovesti dostojnu zamjenu (ako takvi postoje), a ne ici na pavoletije i ine igrace, tim ce se posrati po citavom merkatu.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 11:39

Zielinski je 4 klase iznad Bertaloccija. Ko je malo više pratio Empoli, makar protiv jačih ekipa kad su igrali, mogli su vidjeti da se radi o jako talentiranom igraču.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 12 jul 2016, 11:42

Sranje sa Zapatom, ne možeš ga ni prodati jer je povrijeđen a još gore je što će ostaviti Palettu kao rezervu.

Bee je prevara čista i sa njim Berlu nema šta da posluje.

Odlični i provjereni igrači su ono što Milanu treba, po svemu sudeći opet ništa od toga. Proći se čitavo ljeto pa će degen na kraju da pokupi par levata koje niko nije htio. Čim se oni bore za Sosu odmah znaš da tu nema ništa ozbiljno.

Najgore mi je ovo što ih sad svako pokušava oguliti, nije moj keš i boli me ona stvar ali preglupo da za neke nedokazane igrače traže 20+M.
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jul 2016, 11:44

Dobar je igrač bez sumnje, dobar potez uprave ako ga uspiju dovest. Samo mi nije jasno što bi Baccu prodavali jer je čovjek naj bolji napadač pa doveli nekog Pavoletija, il gluho bilo Lazanju nekakvog. :crazy:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 11:47

Maestro21 je napisao/la:Sranje sa Zapatom, ne možeš ga ni prodati jer je povrijeđen a još gore je što će ostaviti Palettu kao rezervu.

Odlični i provjereni igrači su ono što Milanu treba, po svemu sudeći opet ništa od toga. Proći se čitavo ljeto pa će degen na kraju da pokupi par levata koje niko nije htio. Čim se oni bore za Sosu odmah znaš da tu nema ništa ozbiljno.

Najgore mi je ovo što ih sad svako pokušava oguliti, nije moj keš i boli me ona stvar ali preglupo da za neke nedokazane igrače traže 20+M.
Trudim se da rijetko i čitam lupetanja portala, evo recimo Sky za jedan dan zna deset različitih gluposti napisati. Prvo tvrde da je sve blokirano jer još ništa sa Kinezima nije potpisano a onda sat kasnije Milan dogovorio transfer Zielinskog. Mislim ako je blokirano kako je moguće onda nešto dogovoriti? I još na desetine takvih primjera.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2016, 11:57

Pa danas tesko da mozes uzeti igraca ispod 15-2o miliona, to je postalo pravilo u fudbalu. I ako hoces dobrog igraca, nema ti druge nego rizikovati i ponuditi pare.
Samo sto tu naravno moras pametno odigrati i dobro promisliti za koga dati pare, da li je omjer cijene i kvalitete jednak, a ne k'o ovi nasi sto k'o iz picke bacaju pare cim se neko malo izdvoji iznad prosjeka.

mada i ja mislim da ce zielinski biti dobro pojacanje, ne treba zavarati to sto nije izvikan igrac... pa recimo da ga je klopp trazio, cak jos uvijek nije iskljucen moguci transfer u liverpul tako da i to mnogo govori. :mrgreen:

vjerujem da je blokirano jer berla nema prebijene pare, a opet ne mozes dobiti tih 100 miliona dok se ne potpise taj famozni predugovor :zzz:
problem je sto dosad kod pjace i zielnskog su imali dogovor sa klubom, ali ne i sa igracem... i tako dok se oni skontaju, hoce li nece li potpisati ugovor sa kinezima, igrac ode negdje drugo jer nece da ceka.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 12 jul 2016, 12:01

Romagnoli13 je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Sranje sa Zapatom, ne možeš ga ni prodati jer je povrijeđen a još gore je što će ostaviti Palettu kao rezervu.

Trudim se da rijetko i čitam lupetanja portala, evo recimo Sky za jedan dan zna deset različitih gluposti napisati. Prvo tvrde da je sve blokirano jer još ništa sa Kinezima nije potpisano a onda sat kasnije Milan dogovorio transfer Zielinskog. Mislim ako je blokirano kako je moguće onda nešto dogovoriti? I još na desetine takvih primjera.
Jeste blokirano jer novac još nije dostupan, mogu se oni dogovoriti sa klubom i igračem pa da bude sve na "stand by" dok se ne prodaju dionice kluba.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2016, 12:05

Vise se ne mogu ni smijat, novi datum je 24.07.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jul 2016, 12:18

Koliko su matorci srozali klub za samo 4 godine govori ove sage oko transfera.Prije par godina kad Milan nekoga želi tu nema omišljanja niti odgađanja, već se odmah potpisuje. Evo recimo primjer Pjace, taj više voli otići u Juventus i sigurno 50% utakmica presjediti na klupi nego doći u Milan i biti 100% starter.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 jul 2016, 12:20

Sad je jasno da je ovo jos jedan smokescreen i da od prodaje nema nista. Kakvi trolovi alal im vera.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 jul 2016, 12:30

muxa je napisao/la:Vise se ne mogu ni smijat, novi datum je 24.07.

Pa jučer je bio 18 :-D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.