Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
jbg, nije je vidio od ove dvojice plavaca. Šteta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin nastavlja masiti zicere..
loptuSaurman je napisao/la:E Džeksone šta promaši.
ma ne ide mu ova toliko na dušu, zaklonila su ona dvojica loptu a prebrza...
glupost za hrabre je sebičan lijek
ne kenjajte majke vam ...centaršut je bio toliko oštar i jak da je umijeće bilo uhvatiti ga ..pogotovo u poziciji u kakvoj je on bio , pokriven sa dva igraca Celzija...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Promasio jedan u ovoj utakmici. Bgm ko da se nikad nikome nije dogoodilo da ih masiGoalgetter je napisao/la:Edin nastavlja masiti zicere..

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako traljav zna da bude, prosto za ne povjerovati 

Nemas ti pojma o fudbalu ako ovo smatraš zicerom.Goalgetter je napisao/la:Edin nastavlja masiti zicere..
Edin je bio fantastičan

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa šta je ovo ako nije zicer.AlanSmith14 je napisao/la:Nemas ti pojma o fudbalu ako ovo smatraš zicerom.Goalgetter je napisao/la:Edin nastavlja masiti zicere..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la:Nemas ti pojma o fudbalu ako ovo smatraš zicerom.Goalgetter je napisao/la:Edin nastavlja masiti zicere..
Edin je bio fantastičan.

-
- Kontakt:
DŽeko odličan, zagradi se ko tenk kad uzme loptu... prejak. Ona lopta je bila tako brza da je ni neka turbo brza grtalica ne bi mogla pokupiti i ugurati u gol.
I nisam upratio... šta im znače ovaj crni povez oko ruke ? Svi imaju izgleda, i sitijevi i čelzijevi igrači ? ?
I nisam upratio... šta im znače ovaj crni povez oko ruke ? Svi imaju izgleda, i sitijevi i čelzijevi igrači ? ?
Edin odlican, nosao stopere na ledjima, odlicna asistencija, sve u svemu dobro prvo poluvrijeme.
Ova lopta Milnera je bila prejaka, da je vise usao bio bi u offsideu, ovako je malo zakasnio i nije vidio loptu od stopera.
Ova lopta Milnera je bila prejaka, da je vise usao bio bi u offsideu, ovako je malo zakasnio i nije vidio loptu od stopera.
Dobar je Edin danas. Valjda u drugom nastavi s dobrom igrom te ga ova utakmica pogura da pocne i protiv Kantalonaca.
igrac poluvremena
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Extra igda Edina,falio gol da uputpuni ovu vece 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobra utakmica Dzeke, zadovoljan sam. Moglo je i bolje sto se tice opasnosti po gol (mada i nije toliko imao prilika), ali ostatak je super odradio, posebno jak u duelima, kao i u skoku.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Nisam gledao od samoga pocetka ako su govorili nesto za to, ali procitao sam "RACE...", tako da predpostavljam da je podrska protiv rasizma.InfernoSioux je napisao/la:DŽeko odličan, zagradi se ko tenk kad uzme loptu... prejak. Ona lopta je bila tako brza da je ni neka turbo brza grtalica ne bi mogla pokupiti i ugurati u gol.
Niti ga branim niti ista, ali za ono su i sami komentatori rekli da nije mogao da vidi loptu od igraca Chelsea, prema tome nije samo nase misljenje, pogledajte snimak opet. Nikakva bruka ili masenje kao sto pisete. Ja sam zadovoljan bio igrom (u vrhu je po samim ocijenama), naravno, volio sam da je bio i gol, ali eto, dobra je i asistencija. Samo naprijed Edine!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- sagitarius
- Kontakt:
Murga je napisao/la:Nisam gledao od samoga pocetka ako su govorili nesto za to, ali procitao sam "RACE...", tako da predpostavljam da je podrska protiv rasizma.InfernoSioux je napisao/la:DŽeko odličan, zagradi se ko tenk kad uzme loptu... prejak. Ona lopta je bila tako brza da je ni neka turbo brza grtalica ne bi mogla pokupiti i ugurati u gol.
Kakav rasizam ba..

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921, Micron, s4mke, Sheyi, signalidunapark, StevieG8 i 112 gostiju.