@ Bagrcavi odmah stize za sve

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To mu je najveća kaznaDevil je napisao/la:Gde ces vecu kaznu od toga sto navija za Sarajevo,mislim da je to dovoljno.![]()
U Lazi definitivno najjaci provod za Novogodsinju noc....Tribalian je napisao/la:Definitvno![]()
![]()
Nema vece zvezde na Ibarskoj magistrali
![]()
Pazi ovog malog ,ja mu izjavljujem saucesce ,a on zapomaze za onom budalcinom![]()
![]()
Ti @ Sarajlice stvarno za novu da ides u Jagomir,cuo sam da ce tamo biti ludnica.
Au brate mogu da zamislim kakav se program tamo spremaDevil je napisao/la:U Lazi definitivno najjaci provod za Novogodsinju noc....Tribalian je napisao/la:Definitvno![]()
![]()
![]()
Pazi ovog malog ,ja mu izjavljujem saucesce ,a on zapomaze za onom budalcinom![]()
![]()
Ti @ Sarajlice stvarno za novu da ides u Jagomir,cuo sam da ce tamo biti ludnica.
![]()
Pa kaze....I kao da smo svi iz Laze pobegli....![]()
Tribalian je napisao/la:Definitvno![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala brate, prvo koljeno nadam se da razumijes moju bolbagrcavi je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Definitvno![]()
![]()
![]()
![]()
najluđa noć u Jagomiru
e jes' mi žao zbog ovog tvog rođaka sarajlijice
eto vjeruj mi, zaplako sam kad su mi javili.Nisam mogo vjerovati da nema više našeg KimijaSarajlijc@ je napisao/la:Hvala brate, prvo koljeno nadam se da razumijes moju bolbagrcavi je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Definitvno![]()
![]()
![]()
![]()
najluđa noć u Jagomiru
e jes' mi žao zbog ovog tvog rođaka sarajlijice
Prvo kad nas je gadafi napustio , a sad i ovo....Veliki sok za nasu obitelj.
I vas trojica ce te da cugnete ovo sve(pod pretpostavkom da one nisu alkoholicarke).T-MAC je napisao/la:trenutno nas je 7...
moguce jos jedno da bude..i to je to...nas trojica i njih cetri
vole i cure popitiDevil je napisao/la:I vas trojica ce te da cugnete ovo sve(pod pretpostavkom da one nisu alkoholicarke).T-MAC je napisao/la:trenutno nas je 7...
moguce jos jedno da bude..i to je to...nas trojica i njih cetri![]()
Brate da vam nije previse.![]()
Nije brateDevil je napisao/la:I vas trojica ce te da cugnete ovo sve(pod pretpostavkom da one nisu alkoholicarke).T-MAC je napisao/la:trenutno nas je 7...
Nemoj kenjati da je malo.Tribalian je napisao/la:Nije brateDevil je napisao/la:I vas trojica ce te da cugnete ovo sve(pod pretpostavkom da one nisu alkoholicarke).T-MAC je napisao/la:trenutno nas je 7...
Malo je to
Jos kad bi T-Mac pozvao mene ,tebe i Rooneya uh
Kako bi se proveli junacki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.