English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pa u onoj sezoni kad ste završili drugi je bio odličan iskreno, nikada nije izgledao kao igrač od 80 miliona, niti će izgledati. Na stranu što vaši već godinama kupuju očajno.VivaLaStella je napisao/la: ↑28 nov 2023, 18:02Ma bio je uglavnom kriv, budimo realni. Nije da ni drugi nisu griješili, ali lik je bio komedija živa jbt, pa nikome nije bilo jasno kako neko može bukvalno zaboravit igrat fudbal.
Ovo su sad prve partije u kojima radi ono najmanje što se očekuje od štopera koji je koštao 80-90mil.
*Roy Keane voice* It's your fokkin job
Bentancur out 2-3 mjeseca. Matty Cash jbeni debil.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stil fudbala gdje stoper svaki drugi napad mora trcati sprint od 50m ce pridonijeti vecem broju povreda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa šta ako su povrijeđeni, nema brige.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nema, s obzirom da su razbili Villu, nazalost obrana je losa, a mora bit kad bekovi igraju stopere, igra je vrhunska i dalje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidjećemo kako će sada proći ovaj teži dio rasporeda sa rasturenim rosterom u tom smislu kako će uticati na psihu ekipe.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gvardiol najveci transfer flop za sada. Rupetina
Ima netko statistiku kolko ima Tripier gol asista, ak nadjete daj zalijepite bas me zanima
ARSENAL4ever
Nasao sam, ima 2,3 puta manje svega. Valjda mi takav dojam da ima vise zato kaj ubija otkad je doso u Newcastle.
ARSENAL4ever
Kakav penal sviraše protiv Njukasla haha jebote
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nije čudo što se pokušavaju Arapi utrpati i u UEFA-u.
Ne mogu da skontam jel do mene pa upratim vise stvari ili stvarno ima vise povreda i sudijskih gresaka nego ikad prije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Povreda da, gresaka je bilo i prije samo se sad najvise polemise o tome.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
S obzirom na njegove godine ovo je kraj karijere
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas tesko vrijeme doslo za United kad se porede sa silnim Totasom.JayCatwright je napisao/la: ↑26 nov 2023, 19:04United na 2 boda od najboljeg Tottenhama u historiji
-
- Kontakt:
Cao strucnjak nismo te prepoznali
Gvardiol jedan od najboljih driblera koje možete vidjeti u današnjem fudbalu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.