AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Damir_BvB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Damir_BvB » 22 mar 2011, 17:10

Eto vama sledece sezone Mexesa 8-)
BvB Echte Liebe !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 23 mar 2011, 09:56

Pogledi, osmesi, on je miluje po stomaku, ona ga uzima za ruku... i onda poljubac.

Italijanski nedeljni list "OGGI", od srede 23. marta, objavio je fotografije prvih nežnosti između Barbare Berlusconi i Alexandre Rodrigues da Silva, zvanog Pato.

Veza između Potpredsednice Milana i brazilskog napadača, o kojoj se bez dokaza šuška već nekoliko nedelja, ne može više da se negira.
Po pisanju nedeljnika Oggi, par je posle večere sa prijateljima u Milanu, nastavio druženje u jednom lokalu u Breri.
Fotograf lista Oggi ih je ovekovečio i kada su ulazili u Patovu kuću, u nedelju popodne.

fotosi na : http://www.oggi.it/focus/13-2011/barbar ... 78_4.shtml
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 23 mar 2011, 10:50

Kratke vesti sa milnnews-a

Pozzo jr, sin vlasnika Udinese-a odgovara na pitanje da li "crno-beli" razmišljaju o scudettu: "Sanjati ne košta ništa".

Leonardo o vremenu provedenom u Milanu: "Za mene je to 13 izuzetno važnih godina i nikada ih ne mogu zaboraviti jer, kada pogledam u prošlost, vidim mnogo lepih momenata i naročito pobeda u 'crveno-crnom' dresu".

Arrigo Sacchi: "Napoli je apsolutno sposoban da se bori za osvajanje scudetta, što i situacija na tabeli govori. Ali, ako i ne bude prvi na kraju, to ne treba da promeni ocenu o njihovoj odličnoj sezoni, imajući u vidu očekivanja sa početka prvenstva".

Kladionice u Italiji još uvek smatraju Rossonere za favorite kada je u pitanju osvajanje scudetta. Kvota za Milan je 2,20, a za Inter 2,30 (pre nedelju dana one su bile 1,50 i 3,00). Kvota za Napoli prvak Italije je 6,50. Što se tiče derbija, i pobeda Milana, i pobeda Intera imaju kvotu 2,60, a nerešen rezultat 3,25.

Marco Parolo, vezista Cesene, koji je prvi put u reprezentaciji Italije: "Scudetto? Neizvesno je, ali ja navijam za Milan".

Pippo Inzaghi, pet meseci posle teške povrede kolena, možda će biti na raspolaganju treneru Allegriju za derbi 2.aprila. Naravno, Milanova devetka će u najboljem slučaju biti na klupi, ali s obzirom na probleme u ofanzivnom delu tima, njegov povratak u ekipu je više nego dobrodošao.

Kevin-Prince Boateng, kako prenosi ghanaspotsoccernet.com, ostaje da trenira u Milanellu i neće igrati za reprezentaciju Gane u naredna dva meča koje "Black Stars" igraju narednih dana.
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 23 mar 2011, 11:27

Najbogatiji fudbaleri sveta

Na podijumu rezervisanom za tri najbogatija igrača na svetu nalaze se oni: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney. Fantastičan trio, nikada tako mlad, je na vrhu liste najplaćenijih fudbalera na planeti.

Međutim, nešto su "siromašniji" u odnosu na prethodnu godinu: 79,2 miliona evra, u odnosu na prošlogodišnjih 93,4.

Prema istraživanju koje je sproveo francuski sportski dnevni list "France Football", napadač Barcelone je taj koji zarađuje najviše: 31 milion evra godišnje (od fudbalskih i sponzorskih ugovora zajedno). Drugi je Portugalac iz Real Madrida sa 27,5 miliona evra, a treći napadač Manchester United-a sa 20,7 miliona evra svakih 365 dana.

Među trenerima, na prva tri mesta su Jose Murinho (13,5 miliona), Pepe Guardiola (10,5) i, pažnja, pažnja... nezaposleni Rafa Benitez! Naime, bivši trener Intera ima primanja od 10,2 miliona evra godišnje.
www.ulicni-muzicar.****

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 23 mar 2011, 16:27

Kako javlja Daily Stars, u Manchester Cityju su se umorili od Marija Balotellija. Šeik Mansour i društvo su već počeli potragu za njegovom zamjenom, a zamjena se zove Zlatan Ibrahimović. Građani su već jednom pokušali dovesti Šveđanina, koji je na kraju ipak završio u Milanu. Ipak, ukoliko šeik odriješi kesu onako kako zna, onda ništa nije nemoguće, pa ni to da Zlatan zaigra u tandemu sa Edinom Džekom.

Italijan od samog dolaska na Eastlands je napravio toliko kikseva, da se u ovoj kratkoj epizodi ne mogu ni nabrojiti. Posljednji gaf i crveni karton protiv Dynama iz Kijeva koštao je City ispadanja iz Evropske lige, a u prvom susretu je kasnio na početak drugog poluvremena. Italijan je zaradio čak devet žutih i dva crvena kartona, pa je ovaj kontraverzni Italijan izgubio povjerenje i kod šeika Mansoura.

Zlatan Ibrahimović je već igrao pod palicom Roberta Mancinija u Interu. Ibra je ove sezone u dresu rossonera postigao 14 golova u 25 utakmica. :D :D :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 mar 2011, 17:18

Ja bi ih odma razmijenio Balotelli-Ibrahimović
Istog trena, a poznavajuci Gallianija uzeo bi im jos svotu novca 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 23 mar 2011, 19:02

Pippo bi mogao biti spreman za derbi 8-) 8-) 8-)

Ariedo Braida jedan od direktora u klubu bio na tribinama "Istlendsa" protiv Kijevljana prošlog četvrtka. Mete Kolarov i Balotelli.Kolarov je bio želja Intera i Juventusa, prije nego što se iz Lacija preselio u Englesku.

Posle povrede na startu, dobro se snašao, prvi je izbor Manćinija kraj lijeve aut linije i teško je vjerovati da bi ga se City odrekao.

Međutim, italijanski mediji pišu da je Ariedo Braida najbliži Galijanijev saradnik bio na tribinama stadiona u Manchesteru, u utakmici LE protiv Dinama iz Chieva.

Gledao je Balotellija i Kolarova koji je postigao jedini gol na tom meču.

Milan želi da podmladi tim, ojača bokove i Srbina vide kao idealno riješenje za lijevu aut liniju gdje imaju dosta problema nakon povrede Zambrotte. Sada je u timu Jankulovski koji je samo prinudno riješenje.

S obzirom na to koliko je City platio za Kolarova, teško je očekivati da bi ga prodali nakon samo jedne sezone. :D

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 23 mar 2011, 20:23

U "Milan Megastore"-u, najprodavaniji dres je onaj sa brojem 11, Zlatana Ibrahimovića. Navijačice Milana najčešće kupuju Boatengov, a deca Patov dres.

Mark Van Bommel će propustiti meč svoje reprezentacije protiv Mađarske, zbog problema sa desnom butinom.

Ronaldo, o tome sa kime bi radije igrao: "I Ibrahimovića i Eto'o-a bih voleo u svom timu, ali ako baš moram da izaberem, biram Ibrahimovića".

Ronaldinho je proslavio svoj 31. rođendan. Super proslava, kojoj je osim nekoliko igrača Flamenga prisustvovao i bivši interovac Adriano, trajala je celu noć i završila je oko sedam časova ujutro.

Ja vas pozdravljam do ponedeljka...
jesam li uličar ili nisam? ;)
www.ulicni-muzicar.****

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 mar 2011, 00:13

robovi88 je napisao/la:Ja bi ih odma razmijenio Balotelli-Ibrahimović

a sto?? ajde mi reci od kada pratis Ballotelija sta je on dobor uradio u INteru ili Cityu, momak je prosjecan igrac da je super talenat nije da je novi Henry nije....on je meni previse izvikan, jer uopce nije toliko dobar igrac kao sto ljudi misle....po meni on se ne moze ni porediti s Ibrom kakva zamjena kakvi bakraci

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 00:34

@meskalin
potpis ko kuca

@ulicni muzicar
svaka ti cast na info samo tako nastavi,pozz do ponedjeljka :mrgreen:

takodje i @omerovic hvala za informacije ;)

FORZA-MILAN

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 10:35

meskalin je napisao/la:

a sto?? ajde mi reci od kada pratis Ballotelija sta je on dobor uradio u INteru ili Cityu, momak je prosjecan igrac da je super talenat nije da je novi Henry nije....on je meni previse izvikan, jer uopce nije toliko dobar igrac kao sto ljudi misle....po meni on se ne moze ni porediti s Ibrom kakva zamjena kakvi bakraci
Nije dobar, ali će biti dobar ;)
Šta će Ibra, moze igrati jos sezonu-dvije i penzija.Hvala mu, da nebi njega mi nebi bili na ovoj poziciji, ali jedna je stvar cinjenica, to da on uvijek usere u LP itd... Balotelli fizički i tehnički liči na Ibru i po meni Balonja' je stvoren za Serije A. Još je on mlad i vidiš da pravi sranja tamo samo da bi ga otjerali kod nas, zna on šta radi. S Patom, njih dvojica bi za par godina mogli bit najjači napadački tandem na svijetu ...

ii Da jedan info. : Pato je odigrao duplo manje minuta od Ibrahimovica pa je opet dao 11 golova naspram Ibrinih 14 u Seriji A

Ibra - Gospodar !
Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 24 mar 2011, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 10:37

Kaj vi procjenjujete koliko će para Milan imati za transfere, nakon kaj uzme Ibru i boatenga. Ne znam dal još koga od trenutačnih igrača mora otkupiti. Sad me to baš zanima kakva su predviđanja, koji će biti budžet za nove igraće?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 10:46

anton 1983 je napisao/la:Kaj vi procjenjujete koliko će para Milan imati za transfere, nakon kaj uzme Ibru i boatenga. Ne znam dal još koga od trenutačnih igrača mora otkupiti. Sad me to baš zanima kakva su predviđanja, koji će biti budžet za nove igraće?
Ma brate, kupit će jednog igrača za PARE (Ganso), i dovesti mozda dvojicu džaba jer im ističe ugovor (Taiwo i Mexes) .... jbg nema se :roll:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 mar 2011, 15:08

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Nije dobar, ali će biti dobar ;)
Šta će Ibra, moze igrati jos sezonu-dvije i penzija.Hvala mu, da nebi njega mi nebi bili na ovoj poziciji, ali jedna je stvar cinjenica, to da on uvijek usere u LP itd... Balotelli fizički i tehnički liči na Ibru i po meni Balonja' je stvoren za Serije A. Još je on mlad i vidiš da pravi sranja tamo samo da bi ga otjerali kod nas, zna on šta radi. S Patom, njih dvojica bi za par godina mogli bit najjači napadački tandem na svijetu ...

ii Da jedan info. : Pato je odigrao duplo manje minuta od Ibrahimovica pa je opet dao 11 golova naspram Ibrinih 14 u Seriji A

Ibra - Gospodar !
Znaci Balotteli je spreman da kao igrac uzima milijone eura, ali nije dovoljno razvijen da igra fudbal koiko vrijedi, ma dajjjj danasnji fudbal je takav da igraci su s 21 godinom formirani igraci koji nose svoje ekipo do kraja, a ovaj mali i da ima toliko talenat ( a nema ga sto je ocito) NEMA mozga deff jer ce na kraju zavrsiti ko Cassano proce mu karijera bez osvojenog trofeja...i tesko da bi se on i Pato slozili u napadu...PO MENI NAMA NE TREBA napadac nego VEZNI igraci jer nam je veza u k...u i bekovi uz Ibru Pata Robinha i Cassana mozemo imati odlican napad u iducih 3-4 godine ali bez veznih igraca nista nije moguce taman i kada bi imali Pelea i Maradonu, jer im nebi imao ko poslati loptu morali bi se ko Pato vracati na 40 metara po loptu i tu je kraj...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 16:49

Ja se u biti pitam i jako me zanima kaj milan more u financijskom smislu napraviti po pitanju pojačanja. U ovom trenutku kada vidim da fataju igrače poput Mexesa, Dedea, Taiwa koji sigurno nisu zadnje smeće na planeti, da li se onda more oćekivati nekakav iskorak? Naime to su sve igrči kojima istiće ugovor, još treba otplatiti Ibru i Boatenga i kaj onda ostaje...Ja oćekujem prema sadašnjim pokazateljima, da će Milan otkupiti ove igrače koji su u kadru (Boateng, Ibra) te da će imati na raspolaganju još nekih 20 milja...Sve ostalo bi me iznenadilo!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 24 mar 2011, 18:33

USKORO SE VRAĆA ANDREAAA PIRLOOOO ;)
[youtube][/youtube]
PIRLO I BOATENG, TO ĆE BITI FANTASTIČNO ! ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 mar 2011, 20:52

spominje se i roma kao moguća destinacija pirla na ljeto, takođe bi i flamini mogao napustiti klub na ljeto, ugovor mu ističe dogodine a navodno mu ne misle produžavati pa da se nešto na njemu i zaradi-mogući kupci bajern i juve,
za mexesa skoro svi mediji su piaki da će u milan, sad se još spominje i povratak kolarova u italiju i to u milan? :shock:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 21:04

tony-mortale je napisao/la:spominje se i roma kao moguća destinacija pirla na ljeto, takođe bi i flamini mogao napustiti klub na ljeto, ugovor mu ističe dogodine a navodno mu ne misle produžavati pa da se nešto na njemu i zaradi-mogući kupci bajern i juve,
za mexesa skoro svi mediji su piaki da će u milan, sad se još spominje i povratak kolarova u italiju i to u milan? :shock:
ma nemamo mi para za njega, lik je sigurno među top 5 LB u Evropi, zvijer je i u napadu i odbrani ali to su sve šuplje ;)

Mexes - Džaba , Taiwo - Džaba , Ganso - 20/25m (i još ako bude neki dobar džaba da ga pokupimo' :mrgreen: )

al' ako ne dođe Taiwo sigurno dolazi onaj Enrique iz Newcastlea

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 24 mar 2011, 21:24

Arjen Robben, 27-godišnji nizozemski nogometaš i veznjak minhenskog Bayerna, vjerojatno je najozlijeđivani vrhunski nogometaš na svijetu...

Unatoč tome što zbog silnih problema često izbiva s travnjaka i dalje je vrlo tražen igrač, pa je tako i njegova cijena prilično visoka na tržištu, kreće se oko 40 milijuna eura.

I tijekom aktualne sezone je dulji period bio izvan pogona, te nije mogao pomoći svom Bayernu za kojeg je ugovorno vezan do 2013. godine. Čak i znajući to činjenično stanje s Nizozemcem u Milanu su, piše Goal.com, spremni pokušati dovesti na ljeto Robbena na San Siro. Rečeno je da će "strpljivo čekati" i ako se ukaže prilika "sigurno dovesti Robbena".

Trener Milana Massimiliano Allegri je izjavio da mu nedostaje još nekoliko zvijezda u momčadi, a Robben je očigledno jedna od njih.
:D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 mar 2011, 21:25

Boateng i Pirlo spremni za Inter http://translate.googleusercontent.com/ ... kGOJh75o8Q

za Inzaghija se nezna ali ionako nebi igrao jer nije dovoljno fizički spreman i to za derbi :?

Još se čeka presuda za Ibrahimovića od 2 ili 3 utakmice ne igranja, presuda u subotu ... pa eto ima nade da igra za derbi valjda će to Tata' sredit :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.