FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Danas je na treningu bio Maid Jaganjac, što znači da je on definitivno novi igrač Radničkog. Navodno treba da dođe i još jedan golman iz Srebrenika, onaj što je glavom branio sve živo na turniru u malom fudbalu 

to je garant Mesa golmanSolvay1921 je napisao/la:Danas je na treningu bio Maid Jaganjac, što znači da je on definitivno novi igrač Radničkog. Navodno treba da dođe i još jedan golman iz Srebrenika, onaj što je glavom branio sve živo na turniru u malom fudbalu

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Taj golman se zove Mehmed Baščelić branio je za Gradinu i mislim za Bratstvo iz Gračanice, a za Maida sam znao da je riješeno sve dakle 5 novih igrača nam je došlo:Solvay1921 je napisao/la:Danas je na treningu bio Maid Jaganjac, što znači da je on definitivno novi igrač Radničkog. Navodno treba da dođe i još jedan golman iz Srebrenika, onaj što je glavom branio sve živo na turniru u malom fudbalu
Maid Jaganjac
Mirza Mešić
Vladimir Radović
Malik Smajlović
Eldar Ikanović
a šta je sa Atifom Hukom dal će biti tu s nama ovu polusezonu ili je samo na probi...

-
- Kontakt:
Mirza Mešić je od danas i službeno igrač FK Radnički
takođe moguć je povratak Semira Slomića ako ne uspije pronaći angažman u Austriji...

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kod nas je bio ODLICAN do te teske povrede koju je imao, zadnji vezni i sa Trumicem bi trebao da vam drzi sredinu bez problema i ne znam zasto kod nas nije ostao, cuo sam da ga uprava nije ispostovala nikako. Al svakako da ce vama super doci. TolikoLjumani_Banovici je napisao/la:Kakav je Gogic, izgleda da je kod nas dosao.
Hvala unaprijed.

-
- Kontakt:
Složio bi se, dao mu je Vojvodić priliku i momak je igrao, nama iz Slavena došao, ali na jednom treningu je zaradio tešku povredu zbog koje nije igrao više od godinu dana, sad kakav je ne znam, ali biće vam od koristi sigurno, a zajedno su igrali on, Truma i Salihović tako da činit će oni dobar trio u Banovićimalukavcan je napisao/la:Kod nas je bio ODLICAN do te teske povrede koju je imao, zadnji vezni i sa Trumicem bi trebao da vam drzi sredinu bez problema i ne znam zasto kod nas nije ostao, cuo sam da ga uprava nije ispostovala nikako. Al svakako da ce vama super doci. TolikoLjumani_Banovici je napisao/la:Kakav je Gogic, izgleda da je kod nas dosao.
Hvala unaprijed.

-
- Kontakt:
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/fk-ra ... ezonu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto to je to što se Radničkog tiče, 7 novih igrača je tu, dok je 6 igrača napustilo klub, prvu utakmicu igramo u Nedjelju 2 Februara u 14:30h na stadionu u Bokavićima protiv ekipe Mladosti iz Velike Obarske
Eto to je to što se Radničkog tiče, 7 novih igrača je tu, dok je 6 igrača napustilo klub, prvu utakmicu igramo u Nedjelju 2 Februara u 14:30h na stadionu u Bokavićima protiv ekipe Mladosti iz Velike Obarske

-
- Kontakt:
Golman: Armin Lugavić
Odbrana: Vladimir Radović, Samir Jogunčič, Adnan Šubić (kapiten), Mirza Bekrić
Vezni red: Malik Smajlović, Eldar Ikanović, Semir Aljukić
Napad: Šemsudin Džanić, Mirza Mešić, Maid Jaganjac
Vjerovatno će Vojvoda Jasmina Jusufovića stavljati na zadnjeg veznog radio je to prije, tu je i Mirza Čejvanović isto pa će tako i formacija da se mijenja, takođe mali Dženan Mujagić dobra zamjena ako zatreba, Atif Huko isto tako u odbrani, Marsel Mace i Mirza Halilagić u napadu, golman Mehmed Baščelić idealna zamjena Lugaviću, biće to solidna ekipa ipak
Vjerovatno će Vojvoda Jasmina Jusufovića stavljati na zadnjeg veznog radio je to prije, tu je i Mirza Čejvanović isto pa će tako i formacija da se mijenja, takođe mali Dženan Mujagić dobra zamjena ako zatreba, Atif Huko isto tako u odbrani, Marsel Mace i Mirza Halilagić u napadu, golman Mehmed Baščelić idealna zamjena Lugaviću, biće to solidna ekipa ipak

mirza ce vam zivce unititi , taj je u zadnjih 7 godina dao 3 gola .... jaganjac ce biti od pomoci
-
- Kontakt:
Ma igrao je on kod nas, pa u Slobodu otišao, pa nama pred početak sezone došao ponovo i tu je eto ostao još, upoznati smo sa njegovim mogućnostima, naša najjača snaga kao i uvijek biće odbranaRUDARSKA2 je napisao/la:mirza ce vam zivce unititi , taj je u zadnjih 7 godina dao 3 gola .... jaganjac ce biti od pomoci

-
- Kontakt:
Mislim da se to odnosilo na mirzu mesica ne halilagica
-
- Kontakt:
A ja mislio na Mirzu Čejvanovića hehehe, ajde nema veze, ma nek je nama Mešić tu ako ništa pomoće nam svojim iskustvom, žao mi je što Senad Mujić nije došao, a trebao je, međutim nisu mu dali papire ovi iz Orašjalukavac_21 je napisao/la:Mislim da se to odnosilo na mirzu mesica ne halilagica

-
- Kontakt:
Mislim da Radovic nije odbrambeni igrac barem prema onom videu koji je postavljen. Zima ovih dana pa nisam gledao treninge ali oticu na utakmicu u bokavice jer me bas interesuje kakva ce to formacija biti. I mislim da ce se Mace i Mesic smjenjivati u spicu, zavisno od situacije i utakmice.samolukavac je napisao/la:Golman: Armin Lugavić
Na zadnjih nekoliko treninga koje sam gledao Cejvanovic je igrao desnog bocnog i mislim da ce linija Cejvanovic-Jaganjac dobro funkcionisati po toj desnoj strani.
-
- Kontakt:
Mislim da Radovic nije odbrambeni igrac barem prema onom videu koji je postavljen. Zima ovih dana pa nisam gledao treninge ali oticu na utakmicu u bokavice jer me bas interesuje kakva ce to formacija biti. I mislim da ce se Mace i Mesic smjenjivati u spicu, zavisno od situacije i utakmice.Solvay1921 je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Golman: Armin Lugavić
Mislim da je Radović desni bek, ali eto možda griješim, a zar Jaganjac ne igra po lijevoj strani...
Kao čovjeka ja sam Mešića prekrižio kada je digao srednji prst na Hukinom turniru 2002.godine.
Međutim, kao igrača uvijek sam ga poštovao...stari je to lisac i siguran sam da uz trenažu može puno pomoći. Zna frajer igrat lopte
Međutim, kao igrača uvijek sam ga poštovao...stari je to lisac i siguran sam da uz trenažu može puno pomoći. Zna frajer igrat lopte
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Pozrtvovan, lucidan, neustrasiv ma pravi je momak. Njega ne mogu prezaliti ali mislim da ce se on vratiti na Josik.Ljumani_Banovici je napisao/la:Kakav je Gogic, izgleda da je kod nas dosao.
Hvala unaprijed.
-
- Kontakt:
Hoće li sad buraz za ovu narednu polusezonu ili, dobro bi nam došaoSolvay1921 je napisao/la:Pozrtvovan, lucidan, neustrasiv ma pravi je momak. Njega ne mogu prezaliti ali mislim da ce se on vratiti na Josik.Ljumani_Banovici je napisao/la:Kakav je Gogic, izgleda da je kod nas dosao.
Hvala unaprijed.

-
- Kontakt:
Hoće kaže samo protiv vas da igra da se osveti za sve, tako sam čuozlajci je napisao/la:Kao čovjeka ja sam Mešića prekrižio kada je digao srednji prst na Hukinom turniru 2002.godine.

-
- Kontakt:
Cini mi se da je Jaganjac desno jbg jer Dzana je uzeo lijevu stranu gdje je Jaranovic igrao a znas da smo prakticno bez desnog krila igrali cijelu proslu polusezonu. Nisam ni ja siguran za Radovica, ali kazem ti da prema onom sto sam vidio na videu sto ima na fejsbuk grupi Radnickog on igra negdje u sredini i prema golu. Ali hajd neka to Vojvodic poslozi a mi ovdje mozemo pisati svoje zelje, sigurno nas neko cita iz klubasamolukavac je napisao/la:Mislim da Radovic nije odbrambeni igrac barem prema onom videu koji je postavljen. Zima ovih dana pa nisam gledao treninge ali oticu na utakmicu u bokavice jer me bas interesuje kakva ce to formacija biti. I mislim da ce se Mace i Mesic smjenjivati u spicu, zavisno od situacije i utakmice.Solvay1921 je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Golman: Armin Lugavić
Mislim da je Radović desni bek, ali eto možda griješim, a zar Jaganjac ne igra po lijevoj strani...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.