Nema ba liverpool dugove nego njegovi vlasnici.. Njima kad zagusti oni ce prodat liver arapima i end of storyQUARESMA 18<<< je napisao/la:Liverpool ce propasti, kazem ja vama, ljudi su duzni preko 400 mil (funti eura sta ja znam), a nijedna baka im neda para, proci ce ka Leeds United kad je ja mislim 2004 ili 2005 ispao u drugu ligu, imali isti slucaj kao sto sad ima Liverpool, znam da se sada navijaci Liverpoola dignuti, ali imaju vise dugova neg Man Utd, Chelsea i Arsenal
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
NE losserpoll nema vece dugove od Man.Utd i Chelsea (Manchester ima najvece pa onda chelsea pa tek onda liverpool)ali to su samo dugovi prema bankama pa tako da nemozes ocekivat da ce ijedan od ovih klubova propast!a usput arsenal nema uopste duga oni su najcistiji sto se tice novca!fera je napisao/la:nemaju vise dugova nego manchester ja mislim ali nije ni bitno jel ti mislis stvarno to sto pricas ili se samo pravis glup zar mislis da dva najveca kluba engleske manchester i liverpool mogu tek tako propasti? ok je da ti mrzis liverpool ili manchester ali budi razuman kad pises gluposti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Liverpool ce propasti, kazem ja vama, ljudi su duzni preko 400 mil (funti eura sta ja znam), a nijedna baka im neda para, proci ce ka Leeds United kad je ja mislim 2004 ili 2005 ispao u drugu ligu, imali isti slucaj kao sto sad ima Liverpool, znam da se sada navijaci Liverpoola dignuti, ali imaju vise dugova neg Man Utd, Chelsea i Arsenal
ne nisam navijac arsenala niti liosserpoola
!citaj ovo !GLORY GLORY MAN.UTD
! i ta vijest je bila krajem prosle sezone mislim al nisam siguran!arenal nema dugova nego samo odplacivaju stadion al to nije nista posebno!a ovo za pedofiliju da Bog da ga odmah osudilo i na 1000 godina zatvora i to jos da dijeli celiju sa rafom

- reds_forever
- Kontakt:
sta ovo babel zaplovio u muzicke vode
snima pjesmu s nekim reperom 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
njemu bi bilo bolje da vise trenira i da popravi igru, ono protiv tottenhema je bila katastrofa, vjerujem da od njega moze biti nesto ali nikako da to pokazereds_forever je napisao/la:sta ovo babel zaplovio u muzicke vode![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
benitez stalno potcrtava da mu je ovo zadnja sansa,od njega se puno ocekuje,dobice sansu,i vrijeme je da pokaze sta znaYNWA je napisao/la:njemu bi bilo bolje da vise trenira i da popravi igru, ono protiv tottenhema je bila katastrofa, vjerujem da od njega moze biti nesto ali nikako da to pokazereds_forever je napisao/la:sta ovo babel zaplovio u muzicke vode![]()
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo malo slikica sa treninga 
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 2-1247.htm
Ja mislim kako ce Babel postati jedan od glavnih igraca .. Samo treba igrati onako kako zna , cini mi se ko da se usere kad primi loptu
--- Izgleda kako je i Fabio Aurelio poceo sa treninzima

Ja mislim kako ce Babel postati jedan od glavnih igraca .. Samo treba igrati onako kako zna , cini mi se ko da se usere kad primi loptu

--- Izgleda kako je i Fabio Aurelio poceo sa treninzima

- reds_forever
- Kontakt:
kyrgiakosa kosa u stopu pratiOTNYS_YNWA je napisao/la:Evo malo slikica sa treninga

- reds_forever
- Kontakt:
Following the signing of Greek defender Sotiris Kyrgiakos, Rafa Benitez has suggested that Liverpool’s summer spending spree is over.
Last week Benitez was reportedly told that there was just two million pounds in the Anfield kitty to sign a replacement central defender which is believed to be behind the rumours before the win over Stoke that Liverpool’s Spanish manager had quit the club.
Yesterday, when asked if any more players would be signed this summer, Benitez said: "I don't think there will be more."
A report in the Sunday Telegraph this morning by Rory Smith suggests that "When he signed his new contract in March, it is believed Benitez was promised the hardly earth-shattering sum of £20 million to turn Liverpool's challenge for the Premier League into a championship, a figure that seems to tally with the club's most recent accounts, in which it was stated £21.7 million had been provided for transfers after July last year, as well as the £12 million received from Tottenham for Robbie Keane."
Much of this budget went on new contracts for the likes of Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Daniel Agger and Yossi Benayoun.
Smith continues in the Sunday newspaper: "As Benitez's failure to find the funds to sign Matthew Upson for around £15 million proves, Liverpool's transfer business is seemingly all but done. Unless Hicks and Gillett have an ace up their sleeve, they can expect an even frostier welcome than usual when they next visit Anfield."
znaci nista od VDV
Last week Benitez was reportedly told that there was just two million pounds in the Anfield kitty to sign a replacement central defender which is believed to be behind the rumours before the win over Stoke that Liverpool’s Spanish manager had quit the club.
Yesterday, when asked if any more players would be signed this summer, Benitez said: "I don't think there will be more."
A report in the Sunday Telegraph this morning by Rory Smith suggests that "When he signed his new contract in March, it is believed Benitez was promised the hardly earth-shattering sum of £20 million to turn Liverpool's challenge for the Premier League into a championship, a figure that seems to tally with the club's most recent accounts, in which it was stated £21.7 million had been provided for transfers after July last year, as well as the £12 million received from Tottenham for Robbie Keane."
Much of this budget went on new contracts for the likes of Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Daniel Agger and Yossi Benayoun.
Smith continues in the Sunday newspaper: "As Benitez's failure to find the funds to sign Matthew Upson for around £15 million proves, Liverpool's transfer business is seemingly all but done. Unless Hicks and Gillett have an ace up their sleeve, they can expect an even frostier welcome than usual when they next visit Anfield."
znaci nista od VDV
- TheScouser
- Kontakt:
Ma to sam vec neki dan u onom mom postu "najavio" da nema od love nista, al' nicija nije do gore sjala pa tako ni Jenkijima nece.reds_forever je napisao/la:znaci nista od VDV

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
TheScouser je napisao/la:Ma to sam vec neki dan u onom mom postu "najavio" da nema od love nista, al' nicija nije do gore sjala pa tako ni Jenkijima nece.reds_forever je napisao/la:znaci nista od VDV
Sarajevo i Liverpool
Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...
I ne mogu da vjerujem da pojedinci, zna se na koga mislim, toliko mrze liverpool, da najvise vremena provode upravo na njegovoj temi...
Mozda oni u stvari vole liverpool?
Gornji dio posta je posvecen zna se kome, a sada :
ZNA LI IKO ISTA NOVO ZA VDV-a?
I zna li se sastav za sutra protiv Ville?
I ne mogu da vjerujem da pojedinci, zna se na koga mislim, toliko mrze liverpool, da najvise vremena provode upravo na njegovoj temi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u voduackeey je napisao/la:Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- TheScouser
- Kontakt:
Gospe mi opet si hodao ispod streha...Tata je napisao/la:sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u vodu

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Shta ti kretenu pricas? pratis li ti uopste nogomet? prosle sezone manutd vs liverpool 1-4 moronu i ko je koga tu prosuo? bas me zanima na kakvom ti brdu zisvis pa si tako ne informisan? Ne guraj tu nosinu gdje joj nije mjesto ba :STata je napisao/la:sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u voduackeey je napisao/la:Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
Zivim na Hasinom brduTorres Da Killa.!. je napisao/la:Shta ti kretenu pricas? pratis li ti uopste nogomet? prosle sezone manutd vs liverpool 1-4 moronu i ko je koga tu prosuo? bas me zanima na kakvom ti brdu zisvis pa si tako ne informisan? Ne guraj tu nosinu gdje joj nije mjesto ba :STata je napisao/la:sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u voduackeey je napisao/la:Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...

Propali ste ko kauch, jedva cekam kraj Premiershipa pa da na Teatru snova podignu natpise "19 - Rafa it's a fact!"
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sad si pretjero sto jest jest
ako se može za glupost dobiti ban onda ces ga ti dobiti. ali fakat si me lijepo nasmijao zanimljivo je da u neke krajeve bosne telekomunikacije jos nisu stigle a izgleda da vam ni novine ne stizu redovno pa ceitas neka prastara izdanja. pozz za covjeka kojem je korida u cevljanovicima kranji dometTata je napisao/la:sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u voduackeey je napisao/la:Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...
You are someone else I am still right here
pa svaki dan autobusom idem do obliznjeg grada da se posluzim sa internetom - moj babo mi kaze da moram teziti ka modernizacijifera je napisao/la:ako se može za glupost dobiti ban onda ces ga ti dobiti. ali fakat si me lijepo nasmijao zanimljivo je da u neke krajeve bosne telekomunikacije jos nisu stigle a izgleda da vam ni novine ne stizu redovno pa ceitas neka prastara izdanja. pozz za covjeka kojem je korida u cevljanovicima kranji dometTata je napisao/la:sta ce vam vdv? - Pa manchester vas redovno prosipa ko kilu rize, propali ste ko sjekira u voduackeey je napisao/la:Ja fakat ne podnosim idiotske postove i gotovo...
al jeebiga, sto jes jes, trebali bi nam uvesti struju da i ja pogledam muku kao sto je liverpool

jos da hocete svatiti bit moje recenice zbog ega je sve ovo pocelo, bilobi da niste pokazali svoje mane u mozgu

- reds_forever
- Kontakt:
cudim se da ti znas sta je toTata je napisao/la: jos da hocete svatiti bit moje recenice zbog ega je sve ovo pocelo, bilobi da niste pokazali svoje mane u mozgu

veoma dirljivo... koliko kartu placasTata je napisao/la: pa svaki dan autobusom idem do obliznjeg grada da se posluzim sa internetom - moj babo mi kaze da moram teziti ka modernizaciji

Possible starting XI – Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres.ackeey je napisao/la: I zna li se sastav za sutra protiv Ville?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.