odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Naravno. Johnny Depp, Asmir Begovic & Michael Fassbender. Tri gospodina za koje bih pogejio.

Ja sam biseksualacGreivis je napisao/la:Svidja ti se? Sad me vec brines. Nisam znao da imamo gay igrace u ss-ba lizi.Donnie Darko je napisao/la:Zato što je seks bomba.
Nisi valjda homofob

Strašne patike
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gadite mi se vas dvojica. Ozbiljno razmisljam da napustim ekipu.
A evo i neki mi banovima prijete, pa mozda i bez vlastite volje odem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Treb'o bi se smirit,previše provociraš Lakere.Sačekaj da dobiju po guzi u playoffu...
I ja bih s tvojim učinkom razmišljao da se povučem
Mada su nam se rezultati poboljšali kako si se vratio 
I ja bih s tvojim učinkom razmišljao da se povučem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti si latentni homoseksualac.Greivis je napisao/la:Gadite mi se vas dvojica. Ozbiljno razmisljam da napustim ekipu.
Dok sam ja bio Grizzliesi su bili u prvoj, i sada kad sam se vratio, na dobrom su putu da se tu vrate. Pa ti vidi.LBJ MVP je napisao/la:Treb'o bi se smirit,previše provociraš Lakere.Sačekaj da dobiju po guzi u playoffu...
I ja bih s tvojim učinkom razmišljao da se povučemMada su nam se rezultati poboljšali kako si se vratio
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ti bi al' ne možeš ?LBJ MVP je napisao/la: Ja sam biseksualac
DRUG NEBI TI PUNCA
Ako si sad slabiji sa parama počni već kupovat garderobu za ljeto,dosta su niže cijene inače si ga nayebo na ljeto kad počnu lupat ogromne cijene.Narin je napisao/la:Koja si ti šminka.braco je napisao/la:![]()
Ozbiljno,sviđaju mi se ove skoro sve stvari što postaviš.
Inače,preko ljeta,kada sam uštedio nešto para,na silu kupovao,samo da potrošim,a sada kuda god da prođem,pa čak i u bagateli vidim nešto što mi se sviđa,a naravno sada nemam para.
Imam ja slične one adidas tene kao gore,samo su sive i malo dublje,ali bih volio da mogu naći i ovu plitku verziju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imam 5 kosulja, ni jedna mi vise ne moze, sve male... yebem ti teretanu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja smrso preko zime, sve mi sad velikeBosniacum Lilium je napisao/la:imam 5 kosulja, ni jedna mi vise ne moze, sve male... yebem ti teretanu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
3 su S, 2 M, ne moze mi ni jedna
plus slim fit... uskoro mi dajdzicu svadba pa kontam kako da se picnem, valjda ce biti nekih dobrih koka, kad ono curac jarane, nsita mi ne moze 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad ozbiljno jarane, kakve su, mogo bi ih prodat? 

Koliko sam je tražio, ali hvala Bogu našao sam je
Inače FP samo dvije oficijelne fabrike ima. Jedna je naravno u Britaniji, a druga je nećete vjerovati u Portugalu
Nosa li iko Ed Hardy stvari ovdje ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogao bih ti i prodat, imam jedne tole isto, denim slim fit, nema sanse da stanem u njih vise, pa da ti dam popust, javim ti se sutra, da ih poslikam i toDonnie Darko je napisao/la:Sad ozbiljno jarane, kakve su, mogo bi ih prodat?
2 su mi skoro nove
sitni al' dinamitniHead je napisao/la:Jeste minijaturni.Kod mene sve XL a ima i XXL.
prosle godine sam bio solidni S, M mi vec visila, sad mi L stvari zatezu
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jooj dobro je da nisam jediniHead je napisao/la:Jeste minijaturni.Kod mene sve XL a ima i XXL.
Obuća 44 /44,5 , gore hlače , 34/36 , majice i to XL , XXL
Meni su uglavnom velike košulje,ali i volim tako.Uzmem slimfit i za broj veću
Ne znam kako izgleda al ne volim da mi je preuska
Imam i neke na v majice pomalo ped.eraste,nešto mi se ne nosaju sad valjda će biti bolje kad dođe ljeto
Imam i neke na v majice pomalo ped.eraste,nešto mi se ne nosaju sad valjda će biti bolje kad dođe ljeto
Slaboća obuća, 46/47, hlače isto, a i majice istobavarian_bk je napisao/la:Jooj dobro je da nisam jediniHead je napisao/la:Jeste minijaturni.Kod mene sve XL a ima i XXL.![]()
Obuća 44 /44,5 , gore hlače , 34/36 , majice i to XL , XXL
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ni obuci si ne znas. Cuj nosit velike kosulje. To ni ona ped.ercina @Donnie ne bi uradila.LBJ MVP je napisao/la:Meni su uglavnom velike košulje,ali i volim tako.Uzmem slimfit i za broj većuNe znam kako izgleda al ne volim da mi je preuska
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.