FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 24 jan 2013, 16:28

Meni je jako zanimljivo kako neki drže stranu Čoviću a protiv su legende najveće koju je Zvezda ikad imala? Dokazanog čovjeka, koji zna da sve oni što se stvori preko noći, nestaje u kricima sa prvim sunčevim zracima....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 jan 2013, 19:20

": ? " ? паре $
slika

% ? ? $ & ? " " је $ је све % се $ у $ ? Црвена $ ?, а % " је то % ? " ? новац ' ?, " је ' за ?.

– То је тужно, а % " $ тога је % ? " у " ? паре Црвеној $ & су ? ' " ?. ' је то " ? ? " " су ' ? $ ¥ / нове Црвене $ – & је " " у ?.

' његовој ", $ $ у ' ? $ су се ? $ $ " " $ % " је ? " & $ се ¥ оно % ? ? ' / " у ".

У & је на " $ $ - $ у & су се ? " " $ ".

" је, $, $ " ? & ", а & тога " $ уз $ $ " - $ $ на ? црвено-?.

" је $ јавно " " " његове $ $ споро $ " не % ? ? у ?.

& " тога, " је навео $ " " " са " $ " " & о ? $, ? ¥ " " ? ? $ & ".

" је & ? $ прво $ на ? $ групе, а ' је поново " за $ на ", на & је на " $ " ".

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 24 jan 2013, 20:23

jadno je vidjeti kako se neki pozivaju na izjavu jednog tako ljigavog i jadnog čoveka kakav je Stefanović,al dobro za zadnju slamku se pojedini čupaju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 20:39

DANTES je napisao/la:Meni je jako zanimljivo kako neki drže stranu Čoviću a protiv su legende najveće koju je Zvezda ikad imala? Dokazanog čovjeka, koji zna da sve oni što se stvori preko noći, nestaje u kricima sa prvim sunčevim zracima....
Znas kako moj cale kaze,covek koji je toliko toga prosao u poslu vezanom za sport.Legendama je mesto u istoriji.Mislim da je to sasvim dovoljno za reci.Dzajic je istinska legenda fudbala na ovim prostorima,ne samo Zvezde.Najveca Zvezdina legenda iako konkurencija nije mala.Ali Dzaja je svoje rekao sa zadnjim odlaskom.On vise ne moze da bude na ovako zahtevnoj funkciji kao sto je predsednik kluba.Savetnik moze,pocasni predsednik isto moze ali predsednik vrlo,vrlo tesko.Nisu ovo vise stara vremena kao pre da se radi na njegovu foru,vec je odradio par poteza koji su znatno usporili nas napredak.A Zvezda vremena da ceka nema,mora se hitno reagovati i sto pre skinuti blokada,ja iskreno do kraja januara,maksimalno sredine februara to ocekujem i za to nam trebaju u ovome trenutku sposobni ljudi a ma koliko god ja voleo da je suprotno Dzajic to trenutno nije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 20:59

slika -slika

1:0

Drugu pripremnu utakmicu igrali smo protiv nemackog nizeligasa BAK'07.Zanimljivo za ovaj klub je svakako sto su oni bili kreatori jednog cudesnog rezultata letos kada su u nemackom kupu sredinom avgusta izbacili Hoffenheima sa ogromnih 4:0.Danas su sa nama igrali i primili jedan gol.Dovoljan za pobedu Crvene zvezde.Strelac jedinog gola bio je Nenad Milijas.Akcija kod gola vrlo lepa Reljic je sjajno nasao Milijasa a ovaj odlicno reagovao i matirao golmana Nemaca.Mi smo krenuli u sastavu: Vesic,Vesovic,Krneta,Mikic,Reljic,Milijas,Savicevic,Dimitrijevic,Cikic,Ozegovic,Mudrinski.
Drugo poluvreme je izgledalo ovako: Vesic,Karaklajic,Krneta,Spajic,Mladenovic,Mijailovic,Milivojevic,Kadu,Lazovic,Milunovic,Mihajlovic

Gol i jos par akcija se moze videti ovde...
[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jan 2013, 22:08

Devil je napisao/la:Krenucemo za sada jer sam tacno i znao da je tu problem i da si naseo na pisanja medija.Ta izjava je izmisljena. ;) Kako znam da je izmisljena ? Posto znam odma' da ces reci ti sve znas,ti si najpametniji.Nakon sto je objavljeno da Goncharenko figurira kao glavni kandidat za naseg trenera,prvi je na nasem jeziku Mondo objavio demant toga.Mondo se pozvao na Presbol cini mi se da se tako zove beloruska novina,koju su momci sa RSB-a odma' kontaktirali da vide da li je to tacno posto na elektronskim novinama nije toga bilo,no posto one izlaze i u pisanom izdanju momci su pomislili da se mozda nije tamo pojavilo.No dobili su odgovor od Presbola da oni nikakvog intervjua niti izjave povodom Crvene zvezde sa Goncharenkom nisu imali.I dali na uvid RSB-u. ;) Tako su u nedostatku kakvog pisanja nasi burek mediji ponovo podvalili jednu neistinu,a na koju su se primili mnogi.Ocekujem,iskreno ocekujem da uskoro 70% javnosti u Srbiji kaze da treba Srbiju izbaciti iz takmicenja na 10 godina jer zaboga UEFA ima cvrste dokaze da je bilo teskog krsenja ljudskih prava u Krusevcu.E to je moc medija,da manipulisu masama.

Nisam nasjeo ni na kakva pisanja medija nego ja, prije svega, logički razmišljam. Ako je laž taj demanti, ako je sve to izmišljeno, kako onda komentarišeš ovo http://goals.by/football/champs/23/news/160007? Znači nije neki naš burek medij u pitanju već bjeloruski sajt.

Ovo je samo konstrukcija jedne strane sa ciljem da se na svaki mogući način diskredituje druga strana. Ta druga strana je Džajić. On je optuživan za mnogo šta. Prvo, za to da će sigurno dovesti Rajevca na klupu i da će se ugraditi u njegov ugovor. Takođe i da ne želi Gončarenka. Optuživan je i za to da je ostavio Jankovića na mjestu trenera. To što smo prošle godine na polusezoni bili u još većem zaostatku (-10) nego sad, pa je Robi ipak ostao na klupi, sad malo ko spominje.

Devil je napisao/la:Sa druge strane,kazes sve znam.Ne ne znam ja sve,nego vi malo znate.Znas,postoji razlika izmedju coveka koji zivi izmedju dva najveca stadiona i coveka koji zivi u Sarajevu. Uzimam tebe za primer konkretno.Zar nije logicno da onaj koji je celi svoj zivot posvetio Zvezdi,fudbalu i sportu uopste a zivi na tolikoj udaljenosti od stadiona ima bolje i tacnije informacije nego vi koji do njih dolazite putem foruma i medija ? Odvoji ti dnevno pola sata za desavanja iz Slavije u tako maloj sredini i sve ces da znas,dosta bolje nego ja,jer ja se za nju informisem preko rodjaka koji se informise od fudbalera. ;) Nije problem sto vi smatrate da ja lazem i da ne iznosim tacne informacije,problem je sto pokusavate da me ubedite u nesta totalno suprotno samo zato sto vama nije logicno i sto ste se upecali na novinarske medije.Slazem se ja da nije logicno da Goncharenko dodje,realno ja iz BATE-a nikada ne bih u Zvezdu dosao cak i da mi daju vecu platu nego tamo,ali Goncharenko je bio veoma ozbiljan kandidat,a odma' iza njega i Munoz.No nije Dzajic dao.Isto kao sto nije dao da se dovedu Perozo i Kuevas.E vidis tu sam imao pogresnu informaciju,i tu mi nije bio problem da priznam.Ja sam rekao da za svu trojicu nema sanse da dodju,mada istina je bila da samo onaj Afrikanac nije trebao doci,a ova dva su bila veoma blizu.Usput jutros citam malo RSB forum cisto da vidim sta raja misli,iako retko kada ulazim u njega.Par forumasa za koje znam da imaju dobre informacije iz kluba su mi prijatelji na fejsu znamo se i licno tako da mi nije potrebno da se nerviram oko sitnica kakav je forum.I gle cuda od jednog urednika foruma procitam ovo...

Prva stvar, ne kažem da ti sve znaš, nego ti to na indirektan način govoriš u svojim komentarima svakodnevno.
Druga stvar, nigdje ne rekoh da lažeš. Naprotiv, imaš dosta dobrih i tačnih informacija. Ipak, već sam i napisao, iskuliraj malo, a i napisao sam i zbog čega.
Treća stvar, ako imaš prave informacije niko te ne može ubijediti u suprotno, a ja ni ne pokušavam da bilo koga ubjeđujem u bilo šta.
Četvrta stvar, Slavija me ne zanima toliko da bih joj posvetio pola sata svaki dan.

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Meni je jako zanimljivo kako neki drže stranu Čoviću a protiv su legende najveće koju je Zvezda ikad imala? Dokazanog čovjeka, koji zna da sve oni što se stvori preko noći, nestaje u kricima sa prvim sunčevim zracima....
Znas kako moj cale kaze,covek koji je toliko toga prosao u poslu vezanom za sport.Legendama je mesto u istoriji.Mislim da je to sasvim dovoljno za reci.Dzajic je istinska legenda fudbala na ovim prostorima,ne samo Zvezde.Najveca Zvezdina legenda iako konkurencija nije mala.Ali Dzaja je svoje rekao sa zadnjim odlaskom.On vise ne moze da bude na ovako zahtevnoj funkciji kao sto je predsednik kluba.Savetnik moze,pocasni predsednik isto moze ali predsednik vrlo,vrlo tesko.Nisu ovo vise stara vremena kao pre da se radi na njegovu foru,vec je odradio par poteza koji su znatno usporili nas napredak.A Zvezda vremena da ceka nema,mora se hitno reagovati i sto pre skinuti blokada,ja iskreno do kraja januara,maksimalno sredine februara to ocekujem i za to nam trebaju u ovome trenutku sposobni ljudi a ma koliko god ja voleo da je suprotno Dzajic to trenutno nije. ;)

Šta je to Džaja rekao svojim zadnjim odlaskom? :?
A šta su rekli navijači znaš li? Navijači su tražili da ode, on je otišao. Navijači su tražili i da se vrati, prozivali ga na utakmicama, i on se vratio.
Šta to on toliko dobro može uraditi za dva mjeseca? Klub je u najgoroj, prije svega, finansijskoj krizi u svojoj istoriji. Polako, ne prejudiciraj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 22:25

1.Da radi se o nasim novinama jer...
http://www.****/s269641/Sport/Sport ... patka.html
Objavljeno u 08:29

http://goals.by/football/champs/23/news/160007
Objavljeno u 13:32

http://www.footballtop.ru/news/viktor-g ... po-urovnyu
Objavljeno u 14:57

Sve ista izjava.Kako sada ti to objasnjavas kada ipak na kraju se vratimo da je Mondo pustio ovu "patku" a hvala Bogu kako i dolikuje sajtovi prate jedni druge,samo sto u ovome slucaju nisu ispratili to da nas je Mondo sve opasno zadimio. ;)

Zadnji citat:
Da znam sta su navijaci rekli,pre par dana sam i to napisao kada je neko rekao da su Dzajica nazivali lopovom nakon utakmica u Evropi te godine.Ovo rekao se odnosilo na to da on sto je mogao da uradi on je uradio.Nova su vremena dosla,ne vredi vise stara receptura da pokupis u Srbiji sve sto valja pa da ih saljes na pozajmice prvenstveno u Jedinstvo Ub i da ih onda vracas pa ih debelo unovcavas.To su prosla vremena.Sada se koriste druge metode,treba nam drugi nacin poslovanja.Dzajic se nikada nije suocavao sa velikim minusom u kasi a on brzo ne zna da radi.Pogledaj koje je poteze vukao u prvih mesec dana,sve je to kilavo.Covke skine kamaru blokada a Dzajic ne moze dva **** papira da potpise zato sto nece.Ma daj. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 25 jan 2013, 15:12

samoradnik je napisao/la:jadno je vidjeti kako se neki pozivaju na izjavu jednog tako ljigavog i jadnog čoveka kakav je Stefanović,al dobro za zadnju slamku se pojedini čupaju.
posto ciljas mene i pominjes neko jadno hvatanje za slamku voleo bi da mi obrazlozis sto bi se ja hvatao za istu?

jel zabranjeno okaciti vest o tvom voljenom klubu?jel poznajes stefanovica licno pa da mozes pricati o tome kakav je covek?i sta je pogresno rekao?

svasta cu ja ovde procitati :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jan 2013, 18:03

Ovaj gore navedeni šef poslaničke grupe još nam ,koliko vidim , nije zaboravio onu parolu iz Jagodine, te ga to i dalje tisti pa mora o nama i u skupstini da ser... pardon diskutuje. :mrgreen: Ne mogu da verujem da neko iz " zutog preduzeca" daje sebi za pravo da komentarise bilo sta u vezi Zvezde .

@ Kolega ,procitah onako okvirno ovo sto si napisao oko aktuelne situacije, i mogu reci samo sledece - Brate slazemo se kao i uvek ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jan 2013, 21:30

Bjeloruski sajt preuzeo izjavu njihovog najboljeg trenera, od srpskog medija. Nsu ga mogli kontaktirati nikako. Sad si me uvjerio da griješim. Ma da, svakako. U pravu si burazeru, kao i uvijek. Kriv je Džajić.
Toliko se godina čekao i priželjkivao njegov povratak i sad nakon mjesec dana ne valja. Super, i treba da se ugasimo. Zadnje vrijeme došlo, najveća legenda nam ne valja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 jan 2013, 21:38

Kakve veze ima što je legenda sa tim kakav je predsjednik?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 21:40

Meni nije jasno to rezonovanje da cim je neko legenda da on jednostavno mora biti u klubu.Je li on svojim postupcima u prethodnih mesec dana pokazao da je sposoban da se nosi.Nije,jer u suprotnom nama bi vec sada leglo preko 4 miliona raznih sponzorskih ugovora,ako ne i preko 5 miliona.A sta imamo,imamo blokadu koja nam nedozvoljava nista.Doveli smo jednog igraca,stupili smo u kontakt sa drugim i to je sve.Ali smo istovremeno oterali jednog i treba nam jos par fudbalera a pripreme jos malo pa na pola.A sve bi smo imali na vreme da je Dzajic radio kako mu je Covic govorio,sto je bio ispravan put.

Ja bih vise od svih voleo da nam je Dzajic sposoban predsednik,da fura svoju politiku iz proslosti ali da njene elemente prilagodi modernom svetu,jer oni stari vise ne prolaze.Ja bih najvise voleo da nam celu upravu cine Zvezdine legende i da legende mozemo iskoristiti.Da su nam tu i Dejo Savicevic i Mihajlovic koji ne mudruje i Binic i Jugovic i svi ostali.Da nam je na klupi Slavoljub Muslin,da nam igraju najbolji srpski igraci,da osvajamo titule,da gazimo sve.Ali jednostavno ne moze.Potrebni su nam ljudi koji definitivno ne vole Crvenu Zvezdu koliko jedan Dzajic ali koji mogu bar 10x vise pomoci u ovome trenutku i izvuci nas iz govana u koje nas je dosta legendi i uvuklo. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2013, 23:32

Nejtu dijagnostikovan miokarditis. :(
Braco drzi se.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2013, 00:27

braoolyo je napisao/la:Kakve veze ima što je legenda sa tim kakav je predsjednik?
Ja samo kažem da čovjeku treba dati vremena, to je najmanje što možemo uraditi, između ostalog i zbog toga što je legenda kluba. Na funkciji je evo mjesec-dva i već tražimo greške. Nije problem kritikovati, svi su podložni kritici i nisu bezgrešni, ali treba imati u vidu situaciju u klubu, finansijsku, prije svega. A sad ga smjenjivati, tražiti neke zamjene, bilo bi jako neozbiljno s obzirom na to da su svi htjeli i zvali da dođe na mjesto predsjednika.
Ako vidi da ne ide, da to nije to, neka podnese ostavku.

Devil je napisao/la:Meni nije jasno to rezonovanje da cim je neko legenda da on jednostavno mora biti u klubu
Nisam ni reko da mora.Ni meni neke stvarti nisu jasne. Apsurdno mi je da su svi očekivali da se vrati, pravili mu prostor, navijači su ga prozivali na utakmicama i sad nakon samo mjesec dana, stvari su se drastično promjenile. Nije jasno to neko nestrpljenje. Sve skupa, jako smo neozbiljni.
Pravile su se greške i u prijašnjim upravama i tada nam je falilo vremena.
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 26 jan 2013, 00:50

kako je tanka nit izmedju mrznje i ljubavi :mrgreen:

slika

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 jan 2013, 11:06

sasagmp je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:jadno je vidjeti kako se neki pozivaju na izjavu jednog tako ljigavog i jadnog čoveka kakav je Stefanović,al dobro za zadnju slamku se pojedini čupaju.
posto ciljas mene i pominjes neko jadno hvatanje za slamku voleo bi da mi obrazlozis sto bi se ja hvatao za istu?

jel zabranjeno okaciti vest o tvom voljenom klubu?jel poznajes stefanovica licno pa da mozes pricati o tome kakav je covek?i sta je pogresno rekao?

svasta cu ja ovde procitati :roll:
zato u nedostatku realnih argumenata počinješ izvlačiti neke izjave š političara sa biografijom totalne neuspješnosti,osvjedočenih antisportskih tipova. Pri tome ne možeš navesti jednu stvar koju je taj isti Stefanović uradio dobru u životu...
Naravno da nije zabranjeno okačiti,ali ako ti je Stefanović čovjek koji poznaje sport i sportsku problematiku,pri tome kompetentan,onda sam ja lud.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jan 2013, 12:54

Vidiš @devil tu gdje ste su vas i doveli "moderni" menadžeri poput Čovića.... I "moderno" upravljanje....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2013, 13:44

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Meni nije jasno to rezonovanje da cim je neko legenda da on jednostavno mora biti u klubu
Nisam ni reko da mora.Ni meni neke stvarti nisu jasne. Apsurdno mi je da su svi očekivali da se vrati, pravili mu prostor, navijači su ga prozivali na utakmicama i sad nakon samo mjesec dana, stvari su se drastično promjenile. Nije jasno to neko nestrpljenje. Sve skupa, jako smo neozbiljni.
Pravile su se greške i u prijašnjim upravama i tada nam je falilo vremena.
Navijaci njega uopste ne smenjuju,ne znam da li si video saopstenje koje je izdato u ime Delija oni jos uvek podrzavaju Dzajica i pre su za njegov ostanak nego za Covicem. ;) Ali to je zvanicni stav grupe,istih onih koji su ga i prizivali. ;)
Ja nit' sam u Delijama nit' je to moj stav,a nit' sam ga prizivao koliko i oni. ;)
DANTES je napisao/la:Vidiš @devil tu gdje ste su vas i doveli "moderni" menadžeri poput Čovića.... I "moderno" upravljanje....
Niko nije radio koliko Covic.Pa on je za ovih mesec dana uspeo da skine blokada i nekih dugova koliko niko od njih nikada nije uspeo. ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 jan 2013, 13:54

Devil stvarno cijenim tvoje znanje i informisanost... ;)
Al brate mili ovo da je Čović glavni zaslužan za skidanje blokada???? Ne mogu vjerovat da ti koji toliko znaš tako lupiš?!

Samo krenimo od predsjednika Borca i Slobode,šesnaest Čovića nebi ubjedili iste.... Oni nisu popustili zbog Čovića,ponajviše su to učinili zbog Dragana i eventualno Vučića... ;) O ostalim nekim stvarima takođe... Čovićeva riječ i reputacija nikome ništa ne znači... Ime koje su nažalost prethodnici iskorištavali i dalje je presudno, Zvezda je veća od svih i od svega.... pustimo se propagande kako je Čović neki spasilac.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2013, 14:03

samoradnik je napisao/la:Devil stvarno cijenim tvoje znanje i informisanost... ;)
Al brate mili ovo da je Čović glavni zaslužan za skidanje blokada???? Ne mogu vjerovat da ti koji toliko znaš tako lupiš?!

Samo krenimo od predsjednika Borca i Slobode,šesnaest Čovića nebi ubjedili iste.... Oni nisu popustili zbog Čovića,ponajviše su to učinili zbog Dragana i eventualno Vučića... ;) O ostalim nekim stvarima takođe... Čovićeva riječ i reputacija nikome ništa ne znači... Ime koje su nažalost prethodnici iskorištavali i dalje je presudno, Zvezda je veća od svih i od svega.... pustimo se propagande kako je Čović neki spasilac.
Ja sam na primer gledao dokumente o tome kako su se skidale blokade.Hajde da zanemarimo nasih par klubova,hajde da zanemarimo i Petkovica on bi svakome to uradio zbog Zvezde,ali pogledajmo razne vrste sto bi Covic rekao egzoticnih banaka,e to ne bi niko mogao da uradi na ovaj nacin niko drugi osim njega. ;) Covic ima dokumenta koje niko od ovih sto traze kes od Zvezde uopste nije znao da ima,i to je upravo njegova glavna prednost,sto ide korak ispred svih i tacno zna kako moze da postupa sa njima.Ko se od nasih prethodnih "guzonja" trudio da se uputi sa kim ima posla,garantujem ti niko a da su bili na ovako vaznim funkcijama.

Usput ili sam ja omasio ili se stvarno nije desilo,ali mislim da Borac nije skinuo blokadu. :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.