Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ima 38 godina, a igra ko da ima 10 god manje. Zadnje dvije utakmice dva brutalna gola. Cestitke!
- Beduin
- Kontakt:
Weghorst je izmislio fudbal za njega 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Doktore!
Nikada necemo imati ovakvog igraca. Uzivajmo dok traje...

Dobro si, ko ono bi sto je vazio o Weghorcu
Bio je ozbiljna pojava, pojavio se ko Covid19 tako i nesto
Negredo pase travu,Boni je mlad brz,grize.
Babuka i kralj. Najpotcjenjeniji igrač. Čak i u ovim godinama bi mogao igrati u bilo kojem klubu bez problem, počev od Reala pa do PSG.
- Beduin
- Kontakt:
Duljevinho je pravio te komparacije. Ne znam ni gdje je taj momak sad, pise li uopste pod nekim nickom?BobRock je napisao/la: ↑03 dec 2024, 03:28![]()
![]()
Dobro si, ko ono bi sto je vazio o Weghorcuuporedjivao ga sa Dzekom? Nismo znali ni koji igrac ono bi a kamoli da je bio nalik na Edina, sta ono bi, danima je mlatio ovuda nicim izazvan, ne mogu se tacno sjetit
Bio je ozbiljna pojava, pojavio se ko Covid19 tako i nesto
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo u posljednjih sedam dana dao dva gola koja neki nece za karijeru. Dijamanti vrijede vjecno 

Kad skontas da su nas i ovaj baraz protiv S Irske pokrali

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Dijamantu!
Yebote, to mora da bude najveca nepravda prema nekom igracu u historiji fudbala.
Mancini yebem ti najmilije
naprijed rejal
Kad je nedavno neki delegat (zaboravio ko je bio) ovdje pisao kako je Negredo puno bolji igrac od Dzeke
A ovim sto su uzeli Bonya raspalog umjesto Dzeke treba zabraniti ikakav posao u fudbalu dozivotno.

A ovim sto su uzeli Bonya raspalog umjesto Dzeke treba zabraniti ikakav posao u fudbalu dozivotno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta radi psiha

I onda kazu kod nas genetika slaba itd itd.
Kod nas je samo psiha Slaba i mi se sa sitnicama zadovoljavamo
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Upravo
Mi smo mentalno istrenirani na nivo kafe i cigare dnevno, nakon toga pada voljni momenat
Dzekina pojava je i zato vazna, i svakog drugog koji probija limite al on je najuocljiviji, da se razbija ta negativna mitologija
-
- Kontakt:
Igraće babuka do 40. izgleda.Džeko progovorio o budućnosti: Nije pravo vrijeme da se povučem, o trenerskoj karijeri ne mislim
Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i turskog Fenerbahčea Edin Džeko, gostovao je na turskoj Ekol TV, gdje je u emisiji Sport Bülteni pričao o aktuelnim temama vezanim za svoju karijeru.
"Imam 38 godina, ali osjećam se kao da sam tek počeo igrati nogomet. Stvari ne mogu uvijek biti savršene, ali morate raditi na svom napretku i poboljšavanju sebe. Ako želiš biti bolji igrač, moraš znati svoje nedostatke", dodao je Džeko i otkrio da trenutno ne razmišlja o tome da poslije igračke karijere postane trener. Neću se povući. Mislim da sada nije pravo vrijeme. Osjećam to na treninzima i na terenu. Imam puno toga za dati klubu koji me želi, a godine su samo broj. Mislim da se mogu nadmetati s mladim igračima, trenutno ne razmišljam o tome da postanem trener."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sto neko rece ne treba halalit manciniju sto je guro one panjeve pored njega kakvu je karijeru mogao imat da ga se postovalo
Nije Mancini gurao Negreda i Bonyija nego Pelegrini...to je sramota za jednog trenera.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:42sto neko rece ne treba halalit manciniju sto je guro one panjeve pored njega kakvu je karijeru mogao imat da ga se postovalo
S dr.strane, Mancini je gurao svog talijancica Balotelija koji ni u svom prajmu nikada nije bio bolji od Dzeke. Mancini je kao želio da ga probudi a zapravo je bio i ostao jedna budaletina i nikakav talenat, u konacnici igrač. Bio je taman onakav talenat kakvim je i završio na fudbalskoj sceni - nebitna faca.
Dzeko je imao nesreću da igra u klubu sa napadackom konkurencijom maltene nezapamacenoj u svijetu fudbala...gdje to ima da u istom trenutku imaš 4 napadaca: Aguero, Tevez, Dzeko, Baloteli...