Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog,roden u Backoj Topolici ) ,stav kluba se zna i nadam se da je to obicni supljak
dečko nije odigrao 40 min sveukupno u karijeri, na pecari je bio smiješan u duelu sa planinićem..igrač je zagreba..široki može uzet samo slobodne igrače..felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog,roden u Backoj Topolici ) ,stav kluba se zna i nadam se da je to obicni supljak
Nece da se javi ,kad se triba slikat u Skenderiji prvi ješampioni je napisao/la:Bit ce to dobra ekipa opet. Ja se nadam da ce doći Morović i Šutalo, i zadržati Planinića sto je po meni jako realno, i opet cemo biti sasvim solidni. Ima li KK ŠIROKI kakvi informacija??? hehhe
Naredne sezone napadamo euroligušampioni je napisao/la:Bit ce to dobra ekipa opet. Ja se nadam da ce doći Morović i Šutalo, i zadržati Planinića sto je po meni jako realno, i opet cemo biti sasvim solidni. Ima li KK ŠIROKI kakvi informacija??? hehhe
Kako ti je sjela ova felixova rečenica .nerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiHkksiroki je napisao/la:Kako ti je sjela ova felixova rečenica .nerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Nego zanima me jeli sad podrzavas Široki , nakon što smo bili visoko u poretku sa vlastitim snagama i dajemo najviše reprezentativaca BH od svih klubova koji nastupaju i ligi .
ima jedna stvar zove se srce,i ono odlucujenerminh74 je napisao/la:
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiH
davno je kod vecine srce prestalo biti odlucujuci faktor u razvoju karijereRosas7 je napisao/la:ima jedna stvar zove se srce,i ono odlucujenerminh74 je napisao/la:
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiH
nije Cibona još ništa uplatila..rok je navodno danas, ako ne uplati ostaje RamoŠB.TRN je napisao/la:Da su se novci nasli za europu,kako bi igračima cijena porasla.Jos mi to ne moze u glavu nikako.Inače,jel kod Ramljaka osteta fiksna ili???
Svake godine šampioninerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Bit ce i ove sezone dobra momcad ,samo nezz kako cu progutat Štembu u Igokei,odmah u 1. kolu na PecariKevin je napisao/la:16 ih na probi u širokom![]()
i to bez ovih glavnih od prošle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.