pa onda tek kad se sjetim Bum Bum Hamana...kakav je taj fraja imao sut...golman se je skljanjao sa gola cim je vidio da je lopta u njegovom posjedu :mrgreen:lijepi trenuci zaistaRz88 je napisao/la:Ko je sve tamo padao hahaha. Kada smo prešli na Arenu tada su i poćeli problemi, čak i na prošlom stadionu u posljednoj sezoni smo loši bili ili..ne sjećam se, to je ona sezona Lensa, kasnije Lyon i 35 metara Juninho hehe.
Ko se ne sjeća Makaaya , prije toga Elbera. Kako su ti zabijali hahaha.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
E ovako. Kad smo vec poceli o tim starim danima. Kad se samo sjetim Elbera, u svoje vrijeme jedan od najboljih napadaca na svijetu. Redovno trpao Realu.
Kad je otisao u Lyon opade u formi i tako se i izgubi. Zatim Basler sa svojim slobodnjacima. Jednostavno ubica. Effenberg, da ne pricam, vjerovatno u to vrijeme najbolji igrac u Bayernu. Odbrana Kuffour, taj Ganac je bio neprelazan, zatim Lizarazu, heh, sve bih dao da imamo takvog beka sad u timu. Kasnije su dosli i Sergio, koji je sa Elberom jednostavno ubijao. Izgubi se, ja ne znam ni kamo je otisao. Pa Hasan, pa desno Sagnol. Jao Allahu dragi dodje mi da placem kad se sjetim ovih igraca. Da ne zaboravim velikog Scholla, zelim mu sve najbolje u zivotu i hvala mu za sve sto je dao Bayernu. Pa Hargreaves, dok se nije United zainteresovao bio je sjajan, kasnije su misli bile uprte u Englesku, tako da je dobro ofalio. Ne smijem zaboraviti Makaaya, covjeka koji je postigao najbrzi gol u historiji LP. pa partneri u napadu Pizzaro i Santa Cruz. Mozda sam nekoga zaboravio, a vjerovatno jesam s obzirom koliko je bilo kvalitetnih igraca, neka mi Halali koga sam izostavio. Aha Anderson, pa Jancker, pa Zickler vjerovatno Joker kojeg nece imati nijedan tim. Da ne idem dalje, rastuzit cu se bezveze. Jbt zaboravih Kahna.
Najbolji golman na svijetu ikad.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo Girodonci nam spremaju taktiku, po njima smrtonosnu
Najavljuju na sva zvona igru na pobjedu
Bice nam izuzetno tesko, Robbi nece igrati od pocetka, nema Mullera i Buytena, jos neki kvazi igraci su ozlijedzeni...tako da
Bice gusto, najteza utakmica sezone

Najavljuju na sva zvona igru na pobjedu

Bice gusto, najteza utakmica sezone

Vom Jäger zum Gejagten
A jest eto Bordeaux jak. Nemaju oni veze, ne znaju penala opaliti. Nisu ni pola dobri koliko smo mi loši. Imamo Klosea i Tonija i to je dovoljno. Odbrana nam je jača ako budu igrali Martin i Holger. Lahm isto tako. Bastian neka odigra dobru tekmu te Hamit ako bude igrao. Kasnije Arjen ulazi, ko zna možda i počne od početka. Pomalo, nisu oni toliko kvalitetan tim.
- rob do bagro
- Kontakt:
ma ja se ne brinem...dobijamo glat 1:0 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo ostvariti pobjedu. Nije bitno kako, jer su 3 boda u ovom trenutku najvaznija. Siguran sam da ce dati sve od sebe i ponoviti onu utakmicu iz kupa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma o cemu ti pricas? Ne da ce naci novog sponzora, nego su vec potpisali 80 miliona vrijedan ugovor. Na to sve dodaj zaradu iz takmicenja, prodaju karata (najveca posjeta u Premiershipu), pa TV prava, novac od transfera bla bla bla... Znas li ti ko drzi najjace azijsko trziste? Ne budi smijesan. Kakav Bayern?! I ti poredis Njemacku sa Engleskom, Spanijom i Italijom? Upravu si, ne treba nastavljati raspravu. I opet ova glupost oko Robbena. Je li United zvanicno poslao ponudu Realu? Nije. Da je poslao, sta mislis sta bi bilo? Cuj Bayern!FRANK RIBERY je napisao/la:Niko ne govori o finansijskoj propasti već govorim činjenice.Svakako će Man UTd naći sponzora u to nema sumnje , ali postavlja se pitanje da li će im ijedna kompanija davati onoliko koliko je davao AiG.A porediti Bundesligu i Frnacusku rade samo oni koji nemaju odgovora na pitanja i koji fudbala prate od jučer.Bundesliga vjerovatno već slijedeće godine prelazi Seriu A, a on spominje neku Francusku.A vremena se mjenjaju Manchester je bio nekad najbogatiji više nije.Što prije shvatiš činjenicu da se u Bayern sleglo pored silnih sponzora još dodatnih 200 mil eura i što se prije pomiriš sa činjenicom da je Bayern marketinška bomba bit će ti lakše.Mogu samo reći jedan podatak.U utrci za Robbena je pored Bayerna bio i Man UTd i gdje Robben sad igra?
Evo samo jedan podatak da ne nastavljamo dalje sa raspravom
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/najbog ... 86223.aspx
http://www.javno.com/hr-sport/real-madr ... etu_233397

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
bayern nikada finansijski jači a rezultatski lošiji
Zaboravio si spomenuti Jeremisa, Tarnata (njegov gol protiv Dinamo Kijeva sa pola centra se teško zaboravljaomerbavarac je napisao/la:E ovako. Kad smo vec poceli o tim starim danima. Kad se samo sjetim Elbera, u svoje vrijeme jedan od najboljih napadaca na svijetu. Redovno trpao Realu.![]()
![]()
Kad je otisao u Lyon opade u formi i tako se i izgubi. Zatim Basler sa svojim slobodnjacima. Jednostavno ubica. Effenberg, da ne pricam, vjerovatno u to vrijeme najbolji igrac u Bayernu. Odbrana Kuffour, taj Ganac je bio neprelazan, zatim Lizarazu, heh, sve bih dao da imamo takvog beka sad u timu. Kasnije su dosli i Sergio, koji je sa Elberom jednostavno ubijao. Izgubi se, ja ne znam ni kamo je otisao. Pa Hasan, pa desno Sagnol. Jao Allahu dragi dodje mi da placem kad se sjetim ovih igraca. Da ne zaboravim velikog Scholla, zelim mu sve najbolje u zivotu i hvala mu za sve sto je dao Bayernu. Pa Hargreaves, dok se nije United zainteresovao bio je sjajan, kasnije su misli bile uprte u Englesku, tako da je dobro ofalio. Ne smijem zaboraviti Makaaya, covjeka koji je postigao najbrzi gol u historiji LP. pa partneri u napadu Pizzaro i Santa Cruz. Mozda sam nekoga zaboravio, a vjerovatno jesam s obzirom koliko je bilo kvalitetnih igraca, neka mi Halali koga sam izostavio. Aha Anderson, pa Jancker, pa Zickler vjerovatno Joker kojeg nece imati nijedan tim. Da ne idem dalje, rastuzit cu se bezveze. Jbt zaboravih Kahna.
![]()
![]()
Najbolji golman na svijetu ikad.

P.S. Ko zna šta se desilo sa Olimpiastadionom?
Sent from my Philips Smart TV.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakva sranja lik napisa.Vidim da si neko djete koje je nogomet nedavno počelo pratiti.Kako volim kad navučem naivno djete na svoj mlin.Namjerno sam napisao 80 mil eura ugovor da bi vidio koliko zaista znaš i ti nasjeo kao neznanac.Ovo za azijsko tržište pišu djeca koja puno gledaju televizor.Niko ne poredi Njemačku sa Engleskom to bi i ćorav vidio osim tebe.Manchester je poslao ponudu za Robbena u to budi siguran. Evo cuki govorim da je Bayern bogatiji i on je skontao, a ti si neko djete kome je Manchester ono dječački san pa je zaslijepljen neznanjem.Mora da su svi ovi novinari glupi i budale samo si ti pametan.Kakvih likova ima na ovom forumu pa to majka nije rodila.Ne ti i dalje vjeruj u bajke o Man UTD i njegovom navodnom bogastvu, a ja ću vjerovati svojim očima i onom što pročitam pa ćemo vidjeti ko je kompetentniji.Trasimaco je napisao/la:Ma o cemu ti pricas? Ne da ce naci novog sponzora, nego su vec potpisali 80 miliona vrijedan ugovor. Na to sve dodaj zaradu iz takmicenja, prodaju karata (najveca posjeta u Premiershipu), pa TV prava, novac od transfera bla bla bla... Znas li ti ko drzi najjace azijsko trziste? Ne budi smijesan. Kakav Bayern?! I ti poredis Njemacku sa Engleskom, Spanijom i Italijom? Upravu si, ne treba nastavljati raspravu. I opet ova glupost oko Robbena. Je li United zvanicno poslao ponudu Realu? Nije. Da je poslao, sta mislis sta bi bilo? Cuj Bayern!FRANK RIBERY je napisao/la:Niko ne govori o finansijskoj propasti već govorim činjenice.Svakako će Man UTd naći sponzora u to nema sumnje , ali postavlja se pitanje da li će im ijedna kompanija davati onoliko koliko je davao AiG.A porediti Bundesligu i Frnacusku rade samo oni koji nemaju odgovora na pitanja i koji fudbala prate od jučer.Bundesliga vjerovatno već slijedeće godine prelazi Seriu A, a on spominje neku Francusku.A vremena se mjenjaju Manchester je bio nekad najbogatiji više nije.Što prije shvatiš činjenicu da se u Bayern sleglo pored silnih sponzora još dodatnih 200 mil eura i što se prije pomiriš sa činjenicom da je Bayern marketinška bomba bit će ti lakše.Mogu samo reći jedan podatak.U utrci za Robbena je pored Bayerna bio i Man UTd i gdje Robben sad igra?
Evo samo jedan podatak da ne nastavljamo dalje sa raspravom
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/najbog ... 86223.aspx
http://www.javno.com/hr-sport/real-madr ... etu_233397LN
Slušaj sad ovo Man UTD je potpisao ugovor sa Aigom vrijedn 14 mil funti što je najveći ugovor u povjesti Engleskog nogometa.Novi ugovor su potpisali sa Aon Corp vrijedan 20 mil funti po godini što je puno manje od tvoji 80 mil na godinu.

I neću više odgovarati na tvoje postove jer nemaš pojima šta pišeš.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
FRANK RIBERY je napisao/la:Kakva sranja lik napisa.Vidim da si neko djete koje je nogomet nedavno počelo pratiti.Evo reci mi ime novog Manchsterovog sponzora pošto si napisao da su ga našli.Kako volim kad navučem naivno djete na svoj mlin.Namjerno sam napisao 80 mil eura ugovor da bi ti nasjeo kao neznanac.Ovo za azijsko tržište pišu djeca koja puno gledaju televizor.Niko ne poredi Njemačku sa Engleskom to bi i ćorav vidio osim tebe.Manchester je poslao ponudu za Robbena u to budi siguran. Evo cuki govorim da je Bayern bogatiji i on je skontao, a ti si neko djete kome je Manchester ono dječački san pa je zaslijepljen neznanjem.Mora da su svi ovi novinari glupi i budale samo si ti pametan.Kakvih likova ima na ovom forumu pa to majka nije rodila.Ne ti i dalje vjeruj u bajke o Man UTD i njegovom navodnom bogastvu, a ja ću vjerovati svojim očima i onom što pročitam pa ćemo vidjeti ko je kompetentniji.
Slušaj sad ovo Man UTD je potpisao ugovor sa Aigom vrijedn 14 mil funti što je najveći ugovor u povjesti Engleskog nogometa.Novi ugovor su potpisali sa Aon Corp vrijedan 20 mil funti što je puno manje od tvoji 80 mil.
I neću više odgovarati na tvoje postove jer nemaš pojima šta pišeš.

Da, naivno sam dijete koje je juce pocelo pratiti fudbal.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Raspravio sa forumašima.Što me nasmija mr.klovn.Trasimaco je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Kakva sranja lik napisa.Vidim da si neko djete koje je nogomet nedavno počelo pratiti.Evo reci mi ime novog Manchsterovog sponzora pošto si napisao da su ga našli.Kako volim kad navučem naivno djete na svoj mlin.Namjerno sam napisao 80 mil eura ugovor da bi ti nasjeo kao neznanac.Ovo za azijsko tržište pišu djeca koja puno gledaju televizor.Niko ne poredi Njemačku sa Engleskom to bi i ćorav vidio osim tebe.Manchester je poslao ponudu za Robbena u to budi siguran. Evo cuki govorim da je Bayern bogatiji i on je skontao, a ti si neko djete kome je Manchester ono dječački san pa je zaslijepljen neznanjem.Mora da su svi ovi novinari glupi i budale samo si ti pametan.Kakvih likova ima na ovom forumu pa to majka nije rodila.Ne ti i dalje vjeruj u bajke o Man UTD i njegovom navodnom bogastvu, a ja ću vjerovati svojim očima i onom što pročitam pa ćemo vidjeti ko je kompetentniji.
Slušaj sad ovo Man UTD je potpisao ugovor sa Aigom vrijedn 14 mil funti što je najveći ugovor u povjesti Engleskog nogometa.Novi ugovor su potpisali sa Aon Corp vrijedan 20 mil funti što je puno manje od tvoji 80 mil.
I neću više odgovarati na tvoje postove jer nemaš pojima šta pišeš.![]()
![]()
![]()
Da, naivno sam dijete koje je juce pocelo pratiti fudbal.Da malo bolje pratis forum, pricao bi drugu pricu. I kako si me samo navukao, evo crvenim se.
Da si toliki znalac, znao bi da je tih 20 miliona uplaceno po sezoni. A potpisan je cetverogodisnji ugovor. Pitaj tog svog cuku koliko je to ukupno, pa ti mozda budu jasnije neke stvari. Vidim da s njim cesto komuniciras.
Nije ni cudo sto se ovdje provaljujes. Navodno bogatstvo?!
Kompetencija ti je na nivou. A to u vezi Robbena sam vec davno raspravio s drugim forumasima, i ne pada mi napamet da s tobom ponavljam gradivo. Budi siguran da vise sa mnom neces uci u raspravu. Takvi znalci kod mene idu na ignore. Te price mozes prodavati znalcima tvog nivoa. Ja jadan nisam u tom krugu, hvala Bogu.
LN
![]()
Baš će mi jedno derište iz seoceta govoriti o fubalu.ma poklopi se robe.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kao sto rekoh, ignore.FRANK RIBERY je napisao/la:Raspravio sa forumašima.Što me nasmija mr.klovn.
Baš će mi jedno derište iz seoceta govoriti o fubalu.ma poklopi se robe.![]()

Zavrsiste li vas dvojica?
Nista, do pravde nece doci ako se ne potucete
Frank, gdje si ti dosad bio
, falio nam je takav igrac. Ok si, ima u tebi kuveta a bogami i znanja
Samo ne diraj mi plaho Trasimaca, on je tvrdoglavi slon
koji nece nista da prizna.
Ako se budes nastavio druziti sa nama, upoznaces ga
jedina mu je mana sto navija za najgnjilaviji klub na svijetu 

Frank, gdje si ti dosad bio

Samo ne diraj mi plaho Trasimaca, on je tvrdoglavi slon

Ako se budes nastavio druziti sa nama, upoznaces ga

Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma ja sam ti ko grčka vatra.Brzo planem ,ali nemam loše namjere ni prema Trasimacu.geronimo je napisao/la:Zavrsiste li vas dvojica?![]()
Nista, do pravde nece doci ako se ne potucete
![]()
Frank, gdje si ti dosad bio, falio nam je takav igrac. Ok si, ima u tebi kuveta a bogami i znanja
![]()
Samo ne diraj mi plaho Trasimaca, on je tvrdoglavi slonkoji nece nista da prizna.
Ako se budes nastavio druziti sa nama, upoznaces gajedina mu je mana sto navija za najgnjilaviji klub na svijetu
-
- Kontakt:
Auuu meni se neda pisati braco moja ,al svasta bi ja njemu/njima reko ...Ribery ,samo udri po Trasimacu ,on je **** lik!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemojte Trasa dirati. Momak je miroljubiv. Mora postojati rivalitet izmedju najboljih klubova. On brani svoj tim, mi svoj, ali opet na kraju Nijemci pobijede.

-
- Kontakt:
MA dobri su svi...nego hajte vi,,laku noc ,pusicaaomerbavarac je napisao/la:Nemojte Trasa dirati. Momak je miroljubiv. Mora postojati rivalitet izmedju najboljih klubova. On brani svoj tim, mi svoj, ali opet na kraju Nijemci pobijede.![]()
![]()

Valja ustati sutra ,pa se knjige fatiti prije skole!!pusa
- majestic24
- Kontakt:
Vi ste bas nesto zapeli za onog Neura. Pa ima i boljih golmana od njega Adler,Frey, Akinfeev. Jel Leverkuzen otkupio Krosa???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nije ga otkupio niti će. Kakav je eurogol dao samo Schalkeu hahah. Dobar je Kroos samo su ga dizali mediji prebrzo.