Taj ce se za godinu dana,dva puta oprostiti i vratiti.On to je ko vrijeme sa cetiri godisnja doba.kimbo je napisao/la:@harishp
Ostajemo na ovoj pa pisemo za godinu o ovome !! a salu volim naravno
Repka ti nije twitonja,ali dobar Memo,dobar.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Taj ce se za godinu dana,dva puta oprostiti i vratiti.On to je ko vrijeme sa cetiri godisnja doba.kimbo je napisao/la:@harishp
Ostajemo na ovoj pa pisemo za godinu o ovome !! a salu volim naravno
Sa novim sponzorom Varta baterijeamerosm je napisao/la:Hvala Keni za sve ucinjeno u reprezentaciji, ali nakon danasnje izjave Susica mislim da smo dobili novu JEDINUCU na golu repke.
Evo nas ko "Elf" u problemima ko ce biti prvi golman repke.![]()
Bolje Varta nego Kosmodiskharishp je napisao/la:Sa novim sponzorom Varta baterijeamerosm je napisao/la:Hvala Keni za sve ucinjeno u reprezentaciji, ali nakon danasnje izjave Susica mislim da smo dobili novu JEDINUCU na golu repke.
Kosmodisk se koristi za razliku od Varte,koja je bila samo farsa.mirzza je napisao/la:Bolje Varta nego Kosmodiskharishp je napisao/la:Sa novim sponzorom Varta baterijeamerosm je napisao/la:Hvala Keni za sve ucinjeno u reprezentaciji, ali nakon danasnje izjave Susica mislim da smo dobili novu JEDINUCU na golu repke.
Tako je vise volim gledat njegove ispade van terena,nego Kenine na terenuOxygen je napisao/la:Subjektivan sam,ali za mene boljeg golamana nema,kako čita igru,2 čiste situacije spasio,kod gola nije mogao ništa.
ako nista manje srce preskace kad je begovic na golusamojuve je napisao/la:Tako je vise volim gledat njegove ispade van terena,nego Kenine na terenuOxygen je napisao/la:Subjektivan sam,ali za mene boljeg golamana nema,kako čita igru,2 čiste situacije spasio,kod gola nije mogao ništa.![]()
Mi boljeg nemamo,zato stavit najbolje i gotovo,a keno nek laznjake zeni svojoj prosipapanties je napisao/la:ako nista manje srce preskace kad je begovic na golusamojuve je napisao/la:Tako je vise volim gledat njegove ispade van terena,nego Kenine na terenuOxygen je napisao/la:Subjektivan sam,ali za mene boljeg golamana nema,kako čita igru,2 čiste situacije spasio,kod gola nije mogao ništa.![]()
meni izgleda sigurniji na golu nego ijedan nas drugi golman.
Ma nema od nas nista dok je onaj Dzeko u napadu,jelda Reufe,daj nam ekskluzivu i ovaj put,kojom rutom ovaj put dolazi na okupljanje,jel opet negdje skrece na pijanku?Reuf_Herco je napisao/la:Dok Hasagic danas pije kafu u Vatri, majsotr Begovic dominira u Premier Ligi. Ne sjecam se Marica, Janjosa i ostalih proslavljenih nasig golmana, ali ono cega se sjecam, ovo je najbolji Bosanac koji je ikad stajao izmedju stativa.
Sretno kralju bit ce nam uzivanje gledati te narednih 15 godina na golu reprezentacije BiH11
Dylan Dog je napisao/la:Ma nema od nas nista dok je onaj Dzeko u napadu,jelda Reufe,daj nam ekskluzivu i ovaj put,kojom rutom ovaj put dolazi na okupljanje,jel opet negdje skrece na pijanku?Reuf_Herco je napisao/la:Dok Hasagic danas pije kafu u Vatri, majsotr Begovic dominira u Premier Ligi. Ne sjecam se Marica, Janjosa i ostalih proslavljenih nasig golmana, ali ono cega se sjecam, ovo je najbolji Bosanac koji je ikad stajao izmedju stativa.
Sretno kralju bit ce nam uzivanje gledati te narednih 15 godina na golu reprezentacije BiH11