Eurobasket 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

filip13

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la filip13 » 06 sep 2015, 17:06

Unofficialpage je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Đorđević i Bjelica :tokralju: :tokralju:
Tacno tako, kako covek objasni akciju i Nemanja zavrsi, svaka im cast obojici.

Dan odmora pa Island, odmor vise nego neophodan.

Nezanimljive utakmice u ovim terminima izmedju 17 i 30 i 18 i 30 , ali zato veceras 3 odlicne i gledati od svake pomalo.
Koje tri? :D

mi i francuzi,grci i hrvati,turci i spanci

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 sep 2015, 17:07

Unofficialpage je napisao/la:Neka ovako i Francuzi večeras šutaju. :D
Nama brate ne bi pomoglo ni da nam bure stave kao obruč. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 sep 2015, 17:08

Fk_zeljo_1921 je napisao/la: S povredom Benzinga jucer ionako kratak roster Njemacke je postao mizeran... jedino da se Dirk vrati kroz vremensku masinu 10 godina unazad pa bi mogao sam iznijeti ovu reprezentaciju, ovako vjerovatno ispadaju u grupi
Ma cim Dirk ode na klupu nema ko kosa dati. A on je pri kraju karijere i ne moze da igra kompletnu utakmicu. Srbija im se nudila ko i nama Poljska, ali kad nemas kvaliteta ne mozes do pobjede.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 sep 2015, 17:09

Epidaurus je napisao/la:Nemanja je mnogo j.e.b.e.n kosarkas, trenutno sigurno najbolji igrac Srbije. Inace mislim da su ovo Srbi morali puno lakse dobit al brutalno los sut za tri je Nijemcima donio ovu neizvjesnot koju je ipak dobila puno kvalitetnija ekipa.
Umor čini svoje, naročito kod rovitih Tea i Bogdana. I Miroslava koji je totalno van forme, jbg nije igrao dugo. ;)
Kao što rekoh mogao je epilog biti i drugačiji.

Inače, domaćini su kreteni što stavljaju mečeve svog tima u 15h....
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 06 sep 2015, 17:16

pa njima je i odgovaralo da Srbija ima sto manje odmora poslije potrosnje protiv Spanije

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2015, 17:17

slika
Mens sana in corpore sano.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 sep 2015, 17:18

Nije Srbija ni protiv Španije odigrala neki meč, ovo danas je bilo još lošije, ali očigledno da pobjednički mentalitet, timski duh, odličan trener i klasa pojedinih igrača (u prvom redu fenomenalni Bjelica) donose prevagu. Teodosiću je vrijeme da se probudi, jer bi s današnjim ispucavanjem koštao ekipu protiv jačeg protivnika. Generalno im je problematičan šut sa distance, kao i njihovim dosadašnjim protivnicima, ali i nedostatak pravog centra pod košem, obzirom da Raduljica nije dovoljno kvalitetan za ekipu koja ima najveće ambicije.

Na Svjetskom prvenstvu su igrali sve bolje kako je isto odmicalo. Ako sada nastave istim putem, jedino ih maksimalno nabrijana Francuska može odvojiti od zlatne medalje.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 sep 2015, 17:19

Nisam mnogo upucen zasto nema Jokica u Srbiji, cova je Olajuwon za sve i jednog centra koje imaju trenutno. Ova dvojica hem ih nema u napadu a u odbrani dopustaju Pleissu da ih puni.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 sep 2015, 17:20

Tribalian je napisao/la:
Isti odgovor i za jednog i za drugog :mrgreen: BIH-Francuska. Svakako zanimljivija od ovih koje se igraju u narednih 2 sata. ;)
Ma jok, to možeš preskočiti, nećeš ništa propustiti, bolje ti je gledaj druge dvije ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 sep 2015, 17:24

Puma je napisao/la:Nisam mnogo upucen zasto nema Jokica u Srbiji, cova je Olajuwon za sve i jednog centra koje imaju trenutno. Ova dvojica hem ih nema u napadu a u odbrani dopustaju Pleissu da ih puni.
Daleko je Jokić još od mode-a potrebnog za seniorski jake mečeve. Koliko god se činilo drugačije. Jasno Miroslav se mora probuditi. Osjeti se izostanak Krstića, a Bobi bi sigurno mnogo pomogao.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 06 sep 2015, 17:25

Najbolji dobiju i kad igraju loše.A Srbija je medju najboljim.E sad slucajno,sreća.Pa kad imas trenera koji osmisli akciju svi su čuli tajm aut ,igrace koji to ispostuju na 3.8 do kraja i kralja koji to može ubaciti iako se zavukao vise nego je trebao onda to nije slučajno...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2015, 17:25

Tribalian je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Mali ispravak, večeras su 2 dobre tekme, Turska protiv Španije i Hrvati sa Grcima, ostalo nije vrijedno pomena :kafa:
Unofficialpage je napisao/la:
Koje tri? :D
Isti odgovor i za jednog i za drugog :mrgreen: BIH-Francuska. Svakako zanimljivija od ovih koje se igraju u narednih 2 sata. ;)
Ne treba ti to u životu, vjeruj iako žeš biti neutralan ali nećeš moći da se ne nerviraš nakon nekih glupih grešaka. :mrgreen:
messilla je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Neka ovako i Francuzi večeras šutaju. :D
Nama brate ne bi pomoglo ni da nam bure stave kao obruč. :mrgreen:
Dok je Šutalo tu ja ne brinem :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 sep 2015, 17:26

Puma je napisao/la:Nisam mnogo upucen zasto nema Jokica u Srbiji, cova je Olajuwon za sve i jednog centra koje imaju trenutno. Ova dvojica hem ih nema u napadu a u odbrani dopustaju Pleissu da ih puni.
Otisao je u USA da radi na sebi, sprema se za NBA, tako da mu je ovo leto mnogo bitno, a i Sale misli da je jos rano za njega, a i ja slicno mislim. Uostalom, Sale njega vidi kao igraca na poziciji 4. a tu smo ove godine fino popunjeni. Bice vremena za njega, mozda vec na OI.

ulinsky
Kontakt:

Re: RE: Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la ulinsky » 06 sep 2015, 17:28

magnesium je napisao/la:Samo naprijed njemacka da spuste ove smrde a i ove po forumu sto bale po njima!
Hahahahahahaha.

To mi radi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 sep 2015, 17:31

Licno ne vjerujem da sa Raduljicom kao centrom koji igra najvise minuta mogu uzeti zlato ovdje, jedino da Kuzmic proigra ko lud i postane srpska verzija Realovog Ayona al do sada mi nije nimalo ostavio takav dojam. Dobar je Radulja u napadu i ima fin rad nogu al njega i Kuzmica takodjer vec dva dana trpaji protivnicki centri kako hoce. Hajd od Paua je to i ocekivano jer tesko iko njega na turniru 2-3 centra mogu cuvat (Gobert, Koufus, JoVal mozda) al Pleiss ih je takodjer trpao kako je htio i ubacio im 15 poena sa fenomenalnim procentom suta. Sigurno je da su oni favoriti za medalju al za zlato vise sansi dajem i Francuzima i Spancima i Grcima. Najvise sansi za Srbe medju kontra ove tri ekipe vidim protiv Spanaca jer se uvijek napale kad igraju protiv njih a i imaju jedno 15 hiljada puta boljeg trenera. Protiv Grka i Francuza bi moglo dooosta vatreno da bude.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 sep 2015, 17:37

sprema se za nba... po meni je trebao igrati kao i više minuta za milutinova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 sep 2015, 17:40

Nemanja Bjelica :bow: :bow:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2015, 17:47

Ovako loš šut za 3 ne pamtim da smo imali. 4/30!? I pored toga-pobjeda!Odlično.Svaki naredni meč uz normalan procenat dobijamo ovakvu Njemačku sa Dirkom 15 razlike.
Dobro će doći dan pauze nakon 2 vrlo teška meča,a sa Islandom treba ovjeriti prolaz dalje i "bijeg" od 4.pozicije.Najjača grupa definitivno.Ne bi me čudilo da Turci dobiju ranjenu Španiju večeras.

i da..
Bjelica :thumbup: :tokralju: :kralj:
Mens sana in corpore sano.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 sep 2015, 17:51

djoleprijedor je napisao/la:Ovako loš šut za 3 ne pamtim da smo imali. 4/30!? I pored toga-pobjeda!Odlično.Svaki naredni meč uz normalan procenat dobijamo ovakvu Njemačku sa Dirkom 15 razlike.
Dobro će doći dan pauze nakon 2 vrlo teška meča,a sa Islandom treba ovjeriti prolaz dalje i "bijeg" od 4.pozicije.Najjača grupa definitivno.Ne bi me čudilo da Turci dobiju ranjenu Španiju večeras.

i da..
Mene ne bi cudilo da Spanci pocnu ganjat 3. mjesto u grupi jer realno bolje je igrat u osmini sa Poljskom npr pa onda sa Litvanijom u cetvrtfinalu nego odma u cetvrtfinalu naletit na Grke il Hrvate.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 sep 2015, 17:54

Epidaurus je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Ovako loš šut za 3 ne pamtim da smo imali. 4/30!? I pored toga-pobjeda!Odlično.Svaki naredni meč uz normalan procenat dobijamo ovakvu Njemačku sa Dirkom 15 razlike.

i da..
Mene ne bi cudilo da Spanci pocnu ganjat 3. mjesto u grupi jer realno bolje je igrat u osmini sa Poljskom npr pa onda sa Litvanijom u cetvrtfinalu nego odma u cetvrtfinalu naletit na Grke il Hrvate.
tačno si u pravu... to i liči na njih
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.