Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Moj potpis jeste upravo zahvaljujuci takvim koji su ga bili otpisali nakon prve lose sezone. Onda kada je Sagna bio povredjen i kada je spojio vise utakmica vidjelo se da momak ima potencijala. Ova sezona u West Hamu gdje je jedan od njihovih najboljih igraca dovoljno govori o njemu. Bellerin veci potencijal ali Jenkinson 》 Chambers!
I onda da ponovimo. Za Matica dok se povezivao sa nama ti si govorio da je flopina i ako smo ga svi prizeljkivali. Coqualin da je otisao u Everton ili Liverpool i da je pokazao tamo sta moze onda bi ponovo pljuvao Voajera i govorio kako je flopina kakvog je igraca pustio.
I na kraju boli me briga za Wengera. Ja sam da se vec na ljeto dovede novi menager (nego renomirano ime a ne nego da se tek uci) ali ako igrac igra dobro on igra dobro, nema osporavanja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda da ponovimo. Za Matica dok se povezivao sa nama ti si govorio da je flopina i ako smo ga svi prizeljkivali. Coqualin da je otisao u Everton ili Liverpool i da je pokazao tamo sta moze onda bi ponovo pljuvao Voajera i govorio kako je flopina kakvog je igraca pustio.
I na kraju boli me briga za Wengera. Ja sam da se vec na ljeto dovede novi menager (nego renomirano ime a ne nego da se tek uci) ali ako igrac igra dobro on igra dobro, nema osporavanja...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
haha Jenkinson ni u ludilu nije bolji bek od Chambersa, iako je ovaj los bek smijesni Jenkinson nije bolji od njega. Igra u WH jer im takav igrac treba, drvo koje samo izbija lopte, a jos je i visok uglavnom za njihovu prastaru igru nabijanja lopte on je idealan i u takvom sistemu funkcionise. Ali zato u ekipi i nivou u kojem treba vise tehnike, fudbalsko znanje, tim koji hoce i napasti nekoga taj igrac moze biti samo koristan na treninug ko neki cunj..
Ja se toga za Matica ne sjecam ako sam rekao da je flop ne znam zasto ja njega nisam ni pratio tada ali ok neka bude a sto se tice Coqelina pa gledaj taj igrac nije mogao nikako otici u Everton ili Liverpool jer oni ga nikad ne bi ni htjeli, realno on je imao takvu reputaciju da mu je smijesni Charlton bio alternativa kako bi igrao a ni u Freiburgu se nije proslavio (naravno vi cete reci da je bio bek ali opet zna s stamu je primarna pozicija ne znam samo kako nisu prepoznali klasu)
Ja se toga za Matica ne sjecam ako sam rekao da je flop ne znam zasto ja njega nisam ni pratio tada ali ok neka bude a sto se tice Coqelina pa gledaj taj igrac nije mogao nikako otici u Everton ili Liverpool jer oni ga nikad ne bi ni htjeli, realno on je imao takvu reputaciju da mu je smijesni Charlton bio alternativa kako bi igrao a ni u Freiburgu se nije proslavio (naravno vi cete reci da je bio bek ali opet zna s stamu je primarna pozicija ne znam samo kako nisu prepoznali klasu)
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad vec pricas o reprezentaciji vrijedi istaci da je Jenkinson ispred Chambersa. I da Jenkinson je za klasu, mozda i dvije bolji odbrambeni bek od Bellerina, kao sto je za nekoliko klasa slabiji ofanzivni.
Coq mozda nigdje nije mogao, ali sad i ovdje moze, i to vise i od Matica i od Schniderlina. Cak i njegova ekipa igra bolje nego od ovih igraca od kako je on tu.
Coq mozda nigdje nije mogao, ali sad i ovdje moze, i to vise i od Matica i od Schniderlina. Cak i njegova ekipa igra bolje nego od ovih igraca od kako je on tu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Po cemu je to Jenkinson bolji u defanzivi od Bellerina, koliko znam Bellerin nije imao nijednu kardinalnu gresku a odigrao je dosta jakih utakmica najveca greska mu ej ovaj penal sad sto je napravio a i to pri rezultatu 3-0 kad realno koncentracija i nije bas velika dok prvo sto se sjetim Jenkinson je kako ga prolaze kao cunj a i kikseva je imao teskih tipa ona asistnecija protiv Chelsea u onom kupu, majstorija prava...
Zasto bi Jenkinson bio ispred Chambersa? Chambers je nekoliko godina mladji a i nije desni bek smijesna konstatacija...
Zasto bi Jenkinson bio ispred Chambersa? Chambers je nekoliko godina mladji a i nije desni bek smijesna konstatacija...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa jel u reprezentaciji ispred? Jest. Eto po cemu bi u ovom trenutku bio ispred. A sta je Chambers? prodao se kao bek.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
15 sati rasprave
ok,Kok je najgori igrac citave lige,Arsenal najlosija ekipa,statistika je nebitna,nju prave navijaci Arsenala,i igrac ne moze biti dobar ako ne osvoji titulu...

- Schneiderlin
- Kontakt:
jenkinson je tolka klasa da će biti prodan na ljeto,kraj ballerina,chambersa i debuchya taj nema šta tražiti,tehnika i on kao i krava i balet,onda se ljudi čudi šta im je repka sprdačina
pa nije niti čudo kad ovakvi završavaju u njoj,da nije uzeo englesku putovnicu brao bi gljive po finskim šumama

-
- Kontakt:
Igrao je prinudno na toj poziciji kao sto je igrao i u ARsenalu, ne kontam sto je Jenkinson ispred u reprezentaciji nije valjda to dobijalo drvo poziv?AllGunsBlazing je napisao/la:Pa jel u reprezentaciji ispred? Jest. Eto po cemu bi u ovom trenutku bio ispred. A sta je Chambers? prodao se kao bek.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Govorim o mladoj reprezentaciji jer obojica igraju za nju, a Jenkinson igra ispred Chambersa. I da price o nekakvom mega losem Jenkinsonu ne piju vodu, covjek je u zadnjoj utakmici za Engleze imao dvije asistencije. Da je neki ekstra vrhunski talenat nije, da je pristojan igrac za rotaciju naravno. Mada ovdje se mora po njemu kao i po vecini drugih srati.
Celik!3,2,2.
Bellerin je obe utakmice protiv Tottenhama bio ocajan. Nije da nije imao kikseva. Ali momak je odlican tako da kroz sezonu lagano bi mogao postati tu nas prvi izbor do price o DNKa.
Jenkinson moze biti rezerva plus moze i lijevu stranu po potrebi da pokriva.
Chambers moze samo na stopera i to da bude odlican stoper. Njegova konstitucija je idealna za te pozicije.
Ja bih volio da dovedu na lijevog beka onog malog francuza iz Newcastlea. Heidera ili kako se vec zove?
Jenkinson moze biti rezerva plus moze i lijevu stranu po potrebi da pokriva.
Chambers moze samo na stopera i to da bude odlican stoper. Njegova konstitucija je idealna za te pozicije.
Ja bih volio da dovedu na lijevog beka onog malog francuza iz Newcastlea. Heidera ili kako se vec zove?
Obje protiv Tottenhama ? hmm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: Arsenal - Transferi
U prvoj na Emiratesu uz Flaminija koji je poklonio gol bio je najgori. Sisali su ga po toj strani kako su htjeli. Nije znao da se defanzivno postavi. Ona na Lejnu posle nista bolja nije bila...topnik1 je napisao/la:Obje protiv Tottenhama ? hmm
A protiv Dortmunda vani? Jel i tu Hector bio dobar?
Ako je neko sumnjao sad može biti siguran da ovaj gore lik uopšte ne gleda utakmice Arsenala nego po automatizmu priča jedno te isto
Ako je neko sumnjao sad može biti siguran da ovaj gore lik uopšte ne gleda utakmice Arsenala nego po automatizmu priča jedno te isto
A.F.C. Bournemouth!
Kad je ba Bellerin igrao dvije protiv Tottenhama ? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
hahahhaha nisam gledao, ti si...Belerin nije bio nista losiji od ostatka ekipe i pored toga nije imao kardinalnih gresaka kao drvo koje je znalo asistirati protivnickim napadacima za gol (hint Chelsea na Emiratesu, utakmica koju naravno nisam gledaorambo16 je napisao/la:A protiv Dortmunda vani? Jel i tu Hector bio dobar?

Problem vas je sto zbog Belerinove dovre igre u ofanzivi njega predstavljate kao defanzivnog kloca koji nije bolji od panja Jenkinsona, sto je smijesno, Belerin mora popraviti igru u defanzivi kako bi se mogao porediti sa najboljim bekovima ali sto se tice jednog ispodrosjecnog drveta, Belerin je vec sada bolji od njega u oba pravca..
Koga 'vas'? Ne znam na osnovu čega si ti zaključio da ja pripadam fanovima Carla Jenkinsona?
Još jedan post po automatizmu. Drugačije i ne znaš!
Još jedan post po automatizmu. Drugačije i ne znaš!
A.F.C. Bournemouth!
Gary Neville koji je inače malo manji stručnjak od BBBa je analizirao lošu igru Hecotora protiv Dortmunda...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da i Dortmund sam zaboravio. Ma imao je mali losih partija ali imao je i brilijatnih kao protiv Citya kada je prvu gresku napravio u 89. minuti...
Sve je to normalno jos je jako mlad ali i dokaz da se na njega bas moze racunati. Za sezonu-dve ocekujem da se ustali u prvih 11... Ali reci da je Jenkinson olupina samo zato da bi uzdigli drugog igraca je jadno...
Sve je to normalno jos je jako mlad ali i dokaz da se na njega bas moze racunati. Za sezonu-dve ocekujem da se ustali u prvih 11... Ali reci da je Jenkinson olupina samo zato da bi uzdigli drugog igraca je jadno...
-
- Kontakt:
Jesam to ja rekao da je Bellerin savrsen bek defanzivno koji nema losih utakmica? Belerin nije jos taj nivo da kazes da od nejga mozes ocekivati da bez ijedne greske odradi neku ultra jaku tekmu, mlad je ali ima potencijal da mozda to postane ali porediti ga sa drvom zvanim Carl Jenkinson kloc koji nikad niti je imao potencijal niti je blizu nekog nivoa nije uredu, Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...anell je napisao/la:Gary Neville koji je inače malo manji stručnjak od BBBa je analizirao lošu igru Hecotora protiv Dortmunda...
Cijela priča oko Bellerina i Jenkinsona je priča o španskim i engleskim bekovima. Kod Engleza je akcenat na fizikalijama i konstantnom tamburanju prema naprijed, bez previše taktičkog rezona i tehničke obučenosti. Jenkinson je po dolasku u Arsenal uistinu ličio na netalentovano drvo, kao neko ko je došao u Arsenal da uči igrati fudbal. Bellerin ima tehničku potkovanost kakvu engleski bekovi (hajd' da vidim Gibbsa kako daje gol desnom nogom ili da lijevom finišira kao Monreal protiv Uniteda) mogu samo sanjati.BigBigBang je napisao/la:Belerinj e vec sada bolji bek od Jenkinsona sto opet kazem i nije neki uspjeh, Belerin jos mora pure jesti i napredovati pogotovo defanzivno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.