filip13 je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Ljudi koji brane i nalaze opravdanja najevecem hinji u historiji reprezentacije, herr Djedovicu, nekome dijele moralne pridike...
Taman da je sve ovo i istina, on hoce da igra, ali mu Buducnost ne dozvoljava - ko je kriv sto je vec prije mjesec rekao da se nece odazvati na poziv reprezentacije? Iako, meni je nekako logicnije da je klubu manji problem pustiti igraca 3-4 dana pred utakmicu (kao sto je trebao biti slucaj s Nemanjom), nego puno ranije (Crnogorci, plus Edwin za Francusku). Ne znam sta bi im Nemanja toliko mogao znaciti tih nekoliko dana koliko bi eventualno izostao. Opet, sve je moguce.
A ko su tacno ti ljudi na ovoj temi,ja osim @lumanija vise ne vidim.nekog takvog???
Nihad ne može nikada biti ispred Emira i drugih koji nikad nisu zaigrali za BiH

Decko je se zajebao misleći da moze igrati, a ipak nije zaigrao ni za Svabe kao što su mnogi očekivali(više je sebe izradio nego mene kao navijača) .Lako je nama sjediti i govoriti državni grb je svetinja, jeste slažem se

kako za igrače tako isto i za ljude koji rade u savezu, sve je to isto.Treneri nam bježe 5 dana prije priprema

ko god ode kaže isto, nisam radio za platu

Danska nogomet je jedan primjer, nema premija neće da igraju....
@mirzatele,bitno je da ti znas