BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Ma teferič pravi, hahahahahahh pape nek brendira kapuljaču
Lazu.Znam koliko su oni dobili otprilike,200-300 karti najvise,nekad i oni ne dobiju onoliko koliko traze...Budem skoro svaku tekmu s njima pa znam.Ja kupio jutros karte i prije nego sto cemo uci govori onaj iz Centrotransa(bio na vratima) da imaju sve tribine.Usao unutra i kaze onaj sto unutra prodaje da sjever uopste nije pusten u prodaju.Opet su tu neke malverzacije oko karti...sanlituncay je napisao/la:Otišlo k'o halva,većinu sjevera je BHF pokupovao najvjerovatnije!zenicanin je napisao/la:Ima li sjevera u Sarajevu ili nekim drugim gradu osim Zenice?U Zenici nema.Kazu da nije pusten u prodaju.
Pa sad im moraju uzivo pjevat, da je razmisljo prije nego se odlucio za Zenicu to se ne bi desavalo, nego bi ko i svako normalan u kafani sluso muzikusanlituncay je napisao/la:Joj da ste vi čuli šoka u 8h kad se isprobavao razglas u kampu... Doveli nekog lika i on u 8 ujutro pjeva od Adila-Laku noć ti još poželim svaku noć,al na suhoOre Crkvice
![]()
![]()

Radnicki Lukavac
sanlituncay je napisao/la:Joj da ste vi čuli šoka u 8h kad se isprobavao razglas u kampu... Doveli nekog lika i on u 8 ujutro pjeva od Adila-Laku noć ti još poželim svaku noć,al na suhoOre Crkvice
![]()
![]()
Da nije Bico zavijo...

Ovi što laju na mlađeg Sušića nek mi nađu našeg igrača koji je u boljoj formi trenutno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- sanlituncay
- Kontakt:
Dijete neko ima 15-16 godina... Al pošteno govoreći dobro je ovako,trening zatvoren,sad ne mogu ni na što da se žale,uslove imaju boli glava! Mislim da će sad biti daleko bolja disciplina i da će napokon ovaj Safet zavest red!Batko je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:Joj da ste vi čuli šoka u 8h kad se isprobavao razglas u kampu... Doveli nekog lika i on u 8 ujutro pjeva od Adila-Laku noć ti još poželim svaku noć,al na suhoOre Crkvice
![]()
![]()
Da nije Bico zavijo...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
A gravce ti si onaj što je čuvao ovce kraj kampa zimus 

-
- Kontakt:
lijecim se, sad dal ce bit bolje vidjet cemofkv123 je napisao/la:Šta podrazumijevaš "ne bi prebolio"? Ako dodje do toga, iako sumnjam 100%, liječi se, biće ti bolje.bhfanatic14 je napisao/la:Protiv Lihtenstajna i Kipra nek nam je bog na pomoci, evo vjerovatnog sastava ovog lopova sa velikim nosom : Begovic, Sunjic,Bicakcic,Salihovic,Svrsajevic - Lulic,Pjanic,Besic,Susic - Dzeko,Ibisevic ... Bojim se da se necemo kvalifikovat na Evropsko i mislim da to nebi prebolio,jer je grupa idealna,al sa ovom ublehom na klupi ceka nas tezak posao... Jos se nisam oporavio od soka da je on i dalje trener jedne velike repke kao sto je nasa BIH ... imena Hadzic,Vrsajevic,Susic i dalje su na spisku a niko da ga upita zasto? zbog koga ? za koga igraju ovi momci koji su iskljucivo preko veza pozvani u svetinju a ne zbog igrackih kvaliteta ,za mene je ovo sprdanje sa nama vjernim navijacima ,nadam se da ce doc mu skoro kraj ! kao sto neko rece Morinjo iz Zavidovica
bolje se nemoze opisat ovaj levat na trenerskoj stolici ! Volim te BIH
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa ja imam ranč kod kampa,al ga samo ljeti posjetim 10-tak dana,onda ponovo u EU,mora se zaradit za nova grla! Sad imam oko 400 grlaSheyi je napisao/la:A gravce ti si onaj što je čuvao ovce kraj kampa zimus

Ovo je bilo kad sam ih vodio na ispašu u Posavinu,zaglavio saobraćaj između Zenice i Žepča...

A ovo mi je unuk

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
sanlituncay je napisao/la:Pa ja imam ranč kod kampa,al ga samo ljeti posjetim 10-tak dana,onda ponovo u EU,mora se zaradit za nova grla! Sad imam oko 400 grla

Lahko je gazdama

Šalji nam još slika, ovo je hostorijski trenutak, prvi put u novom kampu, koja razlika u odnosu na Hrasnicu

- sanlituncay
- Kontakt:
Evo Lulić se povrijedio jbt.. Pa ja ne znam,on vazda kuburi kad u repku dođu... 

de i njima koje janje okreni
- Consigliere
- Kontakt:

Dva nova klana na vidiku

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sanlituncay@ avatar(dali je to Bužimski ratni komandant Izet Nanić)sanlituncay je napisao/la:Evo Lulić se povrijedio jbt.. Pa ja ne znam,on vazda kuburi kad u repku dođu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zli Pajnic uzeo Begovica pod svojeConsigliere je napisao/la:
Dva nova klana na vidiku

-
- Kontakt:
Nakon dugo vremena, evo me ponovo sa vama
.....al nazalost momci, imam osjecaj da cemo izgubiti od kipra s 0-1, utakmica ce da bude kao ona protiv slovacke kod kuce prosle godine, znaci prvo poluvrijeme 0-0, a posle neka frljoka ovih grka i gotovo
nazalost......

Sušić kaže kako je zadovoljan uslovima trening kampa u Zenici: “Ovdje imamo sve uslove da se pripremamo. Doduše, igrači koji igraju u velikim ekipama su vjerovatno navikli na više luksuza i možda će im ovo izgledati skromno. Međutim, imamo odličan teren za trening, a to mi je u ovom trenutku ipak najvažnije”.
mora da je u Hrasnici bilo puno bolje, pa tamo igračima nije izgledalo skromno

mora da je u Hrasnici bilo puno bolje, pa tamo igračima nije izgledalo skromno

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Goalgetter, jasmin10, Lavcina i 42 gosta.