ja vam kazem da sam ga gledao uzivo i lik samo seta, pada, pokusava probiti naprijed, ako je neko dobar na drugoj strani, njegov ucinak je nula...Donnie Darko je napisao/la:
Ali ovaj čovjek, pa jbt![]()
![]()
![]()
Kup Konfederacija + Svjetsko Prvenstvo = ne samo nula golova, već nula bilo kakvog učinka
1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Jel ovo najveci poraz u historiji SP-a u KO fazi? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jos da Holandjani nabiju Argentince.
Ma ovaj Hulk je talašika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vjerovatno jest.Consigliere je napisao/la:Jel ovo najveci poraz u historiji SP-a u KO fazi?
Svedska-Kuba 8-0 1938Consigliere je napisao/la:Jel ovo najveci poraz u historiji SP-a u KO fazi?
Moguce, pošto i jesu favoriti nad gauchosima....ali ih sigurno nece raskovati ovako kao njemci brazilce veceras ili kao onaj razvrat protiv Španije, no waydarker10 je napisao/la:Jos da Holandjani nabiju Argentince.

ako pobjede holandezi, to je maximalno dva razlike
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 jul 2014, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Njemci nece da se istresaju nad ovim sitnim ribama, Portugalu munuse 4 i Brazilcima 7 komada.
Brazil po mnogim fudbalskim nepoznavaocima vrijedio za prvog favorita, smatrano da ce se lagano prohodat do titule, a realnost je bila sasvim nesto drugo. Prvu tekmu sa Hrvatima dobili uz pomoc sudije, Meksiku nisu nista mogli, Kamerun nije ni vazio za neku ozbiljnu ekipu. Mec protiv Čilea dobili uz pomoc lutrije zvane penal, precka ih je spasila da vec tada završe prvenstvo. Protiv Kolumbije može se reci da su dobili uz pomoc sudije jer nije sankcioniso grubu igru i Brazilci su bili dosta prljavi u tom mecu, Rodrigeza su izudarali pravo. U polufinalu nalijecu na mašinu zvanu Njemačka i svo ono prolaženje na guzove im se osvetilo u njihovom najvecem porazu u historiji.
Brazil po mnogim fudbalskim nepoznavaocima vrijedio za prvog favorita, smatrano da ce se lagano prohodat do titule, a realnost je bila sasvim nesto drugo. Prvu tekmu sa Hrvatima dobili uz pomoc sudije, Meksiku nisu nista mogli, Kamerun nije ni vazio za neku ozbiljnu ekipu. Mec protiv Čilea dobili uz pomoc lutrije zvane penal, precka ih je spasila da vec tada završe prvenstvo. Protiv Kolumbije može se reci da su dobili uz pomoc sudije jer nije sankcioniso grubu igru i Brazilci su bili dosta prljavi u tom mecu, Rodrigeza su izudarali pravo. U polufinalu nalijecu na mašinu zvanu Njemačka i svo ono prolaženje na guzove im se osvetilo u njihovom najvecem porazu u historiji.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa moj Mesute...Interista je napisao/la:Svedska-Kuba 8-0 1938Consigliere je napisao/la:Jel ovo najveci poraz u historiji SP-a u KO fazi?

Ma samo da uzmu Holandezi.Zao mi ih.Tri puta su vec zijanili u finalu.let3 je napisao/la:Moguce, pošto i jesu favoriti nad gauchosima....ali ih sigurno nece raskovati ovako kao njemci brazilce veceras ili kao onaj razvrat protiv Španije, no waydarker10 je napisao/la:Jos da Holandjani nabiju Argentince.![]()
ako pobjede holandezi, to je maximalno dva razlike
ako ti ih je žao, onda bolje da večeras ispadnu, nego da izgube i četvrti put u finalu 

Holandija = Benfika . Tesko ce Holandija i ove godine osvojiti Svjetsko. Vise bih volio vidjeti finale Njemacka - Argentina . Sutra Argentina uzima 2-0 ili 2-1 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
PostenoChinaglia je napisao/la:ako ti ih je žao, onda bolje da večeras ispadnu, nego da izgube i četvrti put u finalu

- Consigliere
- Kontakt:
Molba moderaciji da se ovaj topic nikada ne brise, ovo je historija uzivo... Citam od pocetka i bukvalno placem
Cuj, hajmo se ponovo birati!

- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
evo citam na njemackom Kickeru kritiku od svakog igraca, i oderali u Özila za 3 izgubljene lopte na pocetku i da opet nije bio na nivou...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Treba ga kritikovati zbog onog promašaja 1 na 1.
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba skupiti ''sabrana djela'' na Najsmjesniji postovi.Consigliere je napisao/la:Molba moderaciji da se ovaj topic nikada ne brise, ovo je historija uzivo... Citam od pocetka i bukvalno placem![]()
![]()
![]()
![]()

- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
i to su spomenuliterabajt je napisao/la:Treba ga kritikovati zbog onog promašaja 1 na 1.
- themaniaks
- Kontakt:
Steta zbog Ronaldinja,Kake i Robinja ovo im je bio zadnji voz,mogao im je pruziti sansu,sigurno bi imali motiv vise i mislim da bi gledali bolji Brazil.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Igras na ne prirodnom lijevom krilu,ko ispomoc imas ofanzivnog howedesa ,i opet na prvenstvu imas najvise kreiranih sansi ,i najvise ofanzivnih pasova itd. Deff zasluzuje kritikuSamoOstroINaPrvu je napisao/la:evo citam na njemackom Kickeru kritiku od svakog igraca, i oderali u Özila za 3 izgubljene lopte na pocetku i da opet nije bio na nivou...

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.