Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19risha88
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la 19risha88 » 04 mar 2014, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma ne znam, nisam ja pristalica kupovine klubova a i ne znamo kako ce torcida reagovat. Bolje bi bilo kad bi nasli nekog sposobnog kao Mamic i da Grad Split stane iza Hajudka, nesto slicno kao Zagreb Holdnig sa Dinamom.

Hajduk je Splitski dišpet, prkos i ponos. Ne znam kako bi bilo kad bi postao privatni klub.
Ne mogu oni naći Mamića. Mamić je samo kotačić u mašini, a iza njega stoji prava mašinerija, od politike do saveza. Pametnom privatizacijom i prodajom dionica bi oni mogli stati na noge, a da ne izgube dušu.
Hajduk ako misli nešto praviti može samo stopama Rijeke... Iz prostog razloga što je grad Zagreb znao Dinamo pogurat sa 20 miliona kuna godišnje,a ostale sponzore da ne brojimo,tako da Hajduk tu nema šanse nikakve...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 mar 2014, 23:59

Pa nije Split selo jbg, imaju i oni para.

Mislim da bi se otpisom dugova prema gradu, nekim povoljnim kreditima i usmjeravanjem splitske i dalmatinske privrede u Hajduk mogao napraviti dobar klub, a da ga ne prodaju drugima.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 05 mar 2014, 00:00

19risha88 je napisao/la:
Hajduk ako misli nešto praviti može samo stopama Rijeke... Iz prostog razloga što je grad Zagreb znao Dinamo pogurat sa 20 miliona kuna godišnje,a ostale sponzore da ne brojimo,tako da Hajduk tu nema šanse nikakve...
Kakvim stopama Rijeke, prodajom glavnog igrača u srid sezone za milijun eura? :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2014, 00:04

Grad Zagreb gura Dinamo iz nekih drugih razloga ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 00:05

Prije je svaki dobar igrac iz Dalmacije isao u Hajduk, sada dodje Dinamo i pokupi ih. Ne samo Dinamo nego i ostali. Na tome Hajduk mora malo vise raditi. Ista je stvar recimo sa Velezom, nekad je svaki talentovani hercegovac maltene morao doci u Velez a sada imas tuce drugih klubova koji su privlacniji, bolje placaju, itd. Skauting i bolji rad sa mladima je po meni kljuc za uspjeh, prije nego da dodje neki milioner sa strane.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 mar 2014, 00:07

calcio je napisao/la:Prije je svaki dobar igrac iz Dalmacije isao u Hajduk, sada dodje Dinamo i pokupi ih. Ne samo Dinamo nego i ostali. Na tome Hajduk mora malo vise raditi. Ista je stvar recimo sa Velezom, nekad je svaki talentovani hercegovac maltene morao doci u Velez a sada imas tuce drugih klubova koji su privlacniji, bolje placaju, itd. Skauting i bolji rad sa mladima je po meni kljuc za uspjeh, prije nego da dodje neki milioner sa strane.
Ima tu dosta i do Hajduka, odnosno njihovih uprava, menadžerskih talova itd... @HST o tome može u detalj
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 00:08

HST je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
Kakvim stopama Rijeke, prodajom glavnog igrača u srid sezone za milijun eura? :)
Samo si zaboravio jednu činjenicu da BENKO puni 30 godina a ne 20,kad će ga prodat ako neće sad ??? I uz sve to Benko će dobiti 500.000 dolara za jednu sezonu... Dobro za klub,dobro za njega...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2014, 00:09

VanBasten je napisao/la:odnosno njihovih uprava, menadžerskih talova itd...
Ovaj Vučević mi djeluje kao neko ko bi to mogao zaustaviti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 00:09

Valjda bi i Split imao koristi da ulaze u Hajduk, kad sto Zagreb ima koristi od Dinama.

Ne poznajem najbolje te odnose u Hrvatskom nogometu, znam onako povrsno, ali ne djeluje mi logicno da Split nema koristi da ulaze u Hajduk, naprotiv.

Mislim da je kljuc uspjeha Hajduka da Split i citava dalmacija ulazu u njega, privredni subjekti, gradski budzet itd.. Korist bi bila obostrana.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 mar 2014, 00:10

Tema nije Hajduk ljudi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 00:11

Virtu4l je napisao/la:Grad Zagreb gura Dinamo iz nekih drugih razloga ;)
Pa to im je glavni brend,logika je da će ga gurat... Samo ti govorim da Split to ne radi,jer nema kapacitet kao Zagreb,sva lova ide u grad Zagreb... isto ko kod nas poslije rata u grad Sarajevo :D Samo što kod nas đe god se okreneš goli lopov,samo u vikendice ulažu :lol: A obrazovanje,kultura,sport,jok... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2014, 00:13

Format je napisao/la:Tema nije Hajduk ljudi.
Tema je igrač Hajduka. Sasvim je normalno da se na temama o našim igračima malo produskutuje i o klubu za koji igraju.
19risha88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Grad Zagreb gura Dinamo iz nekih drugih razloga ;)
Pa to im je glavni brend,logika je da će ga gurat...
Ima tu politike, puno više nego što bi je trebalo biti u sportu. Ne tako davno su se zvali Croatia ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 05 mar 2014, 00:13

Format je napisao/la:Tema nije Hajduk ljudi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako nece biti Hajduk tema? kad je Tino član istoimenog kluba....pogledaj samo sta se sve pise na Džekinoj temi,pa će ti stvar biti jasnija :mrgreen:

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 05 mar 2014, 00:14

VanBasten je napisao/la: Ima tu dosta i do Hajduka, odnosno njihovih uprava, menadžerskih talova itd... @HST o tome može u detalj
Ih, kad bi iša u detalj, mislim da bi završia taman u vrime svjetskog prvenstva :D to je takva količina nesposobnosti bila da je to, ne znam kako bi opisa, bolje se ne prisjećat jer mi dođe muka. Samo malo prisjećanja šta je sidilo u Kerumovom NO

slika
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2539S1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Otkad pratim Hajduk, nisam naletija na normalniju upravu od ove, Grgić debil, Jerkov bija kratko, Peroš idiot, Svaguša debil instaliran od Željka, u NO side debili, treneri ka na pokretnoj traci, sportski direktori do Jensa idiot do idiota. Sad otkad je Naš Hajduk u điru, situacija se popravlja, a atmosfera na zadnjoj utakmici pokazuje šta mislimo o svemu tome " onclick="window.open(this.href);return false; (igrano po ogromnom pljusku većinu utakmice, tako da čast momcima šta trče :) )

Grad Hajduku nije da lipe odavno za išta, niti ono za popravak stadiona šta bi triba.

A mi odosmo previše u offtopic, ovo slobodno pribacite na temu Hajduka ako postoji negdi :mrgreen:
Zadnja izmjena: HST, dana/u 05 mar 2014, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 00:15

:lol: :lol:

Tino Sven Dalmacija.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 02:01

Ma i sve da Amerikanci, Rusi i Arapi zajedno uloze u Hajduk.

To nece napraviti od Tine:

a) dobrog igraca
b) DMa :lol:
c) nece ga vratiti u belgijsku ligu koja mu je bila zalogaj previse
d) nazalost ga nece vratiti u belgijsku repku, gdje je zeljno cekao da ga pozovu u U21
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 02:06

slika

Nas DM krhke gradje ko Rahimic.
Jesu ovo uzete mjere za Rahimica :roll: Rahimic je sa 40 godina pouzdaniji za DM od ovog pjetlica.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 20:45

Covjek je Medunjanin broj 2

Prema naprijed nije los, u odbrani za 60 minuta samo jedna oduzeta lopta.

Ne mozemo sa njim kao DM ici na SP, to bi bilo samoubistvo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 05 mar 2014, 20:46

jest ovo djete jadno zivote dragi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 mar 2014, 20:47

Mozambik je napisao/la:Covjek je Medunjanin broj 2

Prema naprijed nije los, u odbrani za 60 minuta samo jedna oduzeta lopta.

Ne mozemo sa njim kao DM ici na SP, to bi bilo samoubistvo.
Da nije los, on je katastrofa, nije imo tacan ni jedan pas

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 34 gosta.