Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislio sam da ozbiljno mislis a ustvari je ironija hajd dobroAdi_Zepce je napisao/la:Druze nisi me ocito dobro shvatio,no ajdeAlen81 je napisao/la:Smijesno je poredit vrsajevica i kolasinca prvo klubove gdje igraju a drugo i individualne kvalitete doticnih tako da pretjeruješ vala sa timAdi_Zepce je napisao/la:Nema on mjesta u nasoj reprezentaciji to je realno.Sta ce on tu pored Avdije.Ovaj odigrao protiv Galate i sada ga treba u reprezentaciju,jel tko gledao kako je Vrsajevic izdominirao milanski Inter?![]()
avdija je u repci jer ga gura menađer papetov brat to je opće poznato
Ovo je bila jedna sarkasticna opaska na situaciju koja nam vlada oko igraca koji igraju za repku.
pa ja sam skoro iznio svoje misljenje povodom toga, da Majstor10 ne moze biti Kolasinac, na stranici broj 6 ili 8 nisam siguran na ovoj temi, Majstor10 je cak nekog lika pitao za link utakmice i to kako igra Kolasinac cak su razmijenili par postova i to sve dok je Kolasinaac bio na terenu, e sad ti vidi dal je ili nije, ja mislim da nije, ali mu je svakako neko blizakAlen81 je napisao/la:svakako jesil' ikad pomislio da je majstor 10 naš lijepi kolašinac nešta mi plaho zna svaki njegov pokretbrcak108 je napisao/la:gledajuci kratkorocno mozda i nema, ali na nasu zalost svabe vjerovatno gledaju nesto dugorocnije, ako se uzme u obzir koliko momak ima godina i kako napreduje, mozemo se pouzdati samo u taj neki patriotizam ako ga vec ima kod kolasinca kako nam ga opisa ovaj Majstor10 da momak istinski zeli igrati za nas, samo nam to ostajeAlen81 je napisao/la:nema on mjesta u elfu pored toliko vrhunski fudbalera na njegovoj poziciji tako da tu je naša šansa obecao je da ce igrat za nas dok rijesi te papire navodno pa vidjet cemo vrijeme ce pokazat svoje![]()
Emir_BIH je napisao/la:Mlad je on jos da zaigra konstantno u Elf-u. Nije lose da imaju njega na rezervnu u buducnost. Zelim sigurno da nama se okrene, nek ne zaboravi odakle su mu roditelji. Sve je do njega, nek mu je sa srecom, pa ce mo vidjeti.
Najbolje si rekao legendo.<3 LiMes <3 je napisao/la:Gledao sam utakmicu i mogu potvrditi da je momak odigrao odlično. Altintopa je pojeo, bukvalno, s Drogbom je bio par puta u duelu i to je riješio bez prevelike muke. Momak stvarno puca od snage, trči kao gazela, a udara kao voz. Neko mu je dobro objasnio filozofiju igre jednog beka, jedno samo može proći, igrač ili lopta, oboje ne. Momak se bukvalno bacao glavom u noge igračima. Ja sam prezadovoljan kako se razvija i sigurno da će biti odličan igrač. Poziv treba da dobije što prije, Papetu treba jedan Brainstorming, ali svakako ne od njegovog brata Seada
. Što neko reče gore, Majstore 10, ti si naš čovjek
.
Vjeruj mi da bi mogao lako igrati za njih za godinu, dvije.Alen81 je napisao/la:nema on mjesta u elfu pored toliko vrhunski fudbalera na njegovoj poziciji tako da tu je naša šansa obecao je da ce igrat za nas dok rijesi te papire navodno pa vidjet cemo vrijeme ce pokazat svoje
Svaka ti cast momcinoEmir_BIH je napisao/la:Slike sto koristi: Majstor10, mogu se naci ovdje: https://www.facebook.com/sead.kolasiinac/photos_stream Fansite Seada Kolasinaca.
POTPISKonzerva je napisao/la:izgubiti hajrovica i seferevocia hajd inekako jer imamo bolje igrace na tim pozicijama, ali izgubiti Kolasinca NIPOSTO, jednog mladog igraca od 20 godina koji igra u jakom timu kao Shalke i to jos ligu prvaka, i to na mjestu gdje nam najvise skripi, jeste samoubistvo ako se nesto hitno ne poduzme.
pod hitno treba rjesavati papire za njega, pod hitno, ma ako treba na noge mu doci sa papirima samo da zaigra za nas. pustite tu pricu mi smo velika repka treba da igraju za nas, ne, jednostavno trebamo pokazati, ili bolje reci treba susic da pokaze koliko mu je stalo do Kolasinca.
ako decko zaigra za nas, mirni smo pa jedno 15 godina na toj poziciji.
Vjeruj mibrate, da je Njemacka mozda jedina selekcija koja ne radi to da pozivaju igraca samo da bi ga kaparisali, sjceam se price oko Özila, nisu ga htjeli zvati samo kako bi ga ukrali turskoj, vec su prvo sa njim popricali i sta planiraju, pa tek onda pozvali, kulturna nacija koja ne iskoristava igrace na taj nacin i tu je nasa sreca, da je npr. u SLoveniji, Hrvatskoj ili najmladjem slucaju Svicarskoj, ond abi nas trebalo brinuti, ovako ce sam odluciti i igrati za tu repku za koju mu srce kuca, a vec je vise puta potvrdjeno da ce igrati za nas.bosnas_ je napisao/la:Pjanic je odbio Francusku zbog BIH,Begovic Kanadu itd,evo sad jos jedan igrac ima sansu da poslusa svoje srce i obuce dres svoje zemlje i odbije Njemacku,to bi bio veliki dobitak za nasu reprezentaciju! Kolasinac ce vec od naredne sezone biti standardan prvotimac Salkea i bez problema ce moci reci NE Njemackoj ,vjerujem da je i Salkeu u interesu da on bude standardan u reprezentaciji BIH,gdje ce mu cijena rasti,nego da bude na klupi Njemacke A selekcije ili na tribinama,mada kako se Kolasinac razvija ne bi me iznenadilo da vrlo brzo dobije poziv u A selekciju Njemacke,cisto da ga kaparisu kako ga ne bi izgubili... nas Savez treba sve uciniti da ovog korektnog i postenog mladica dovede pod zastavu BIH!,on nije poput Hajrovica i Seferovica ,bar mi tako djeluje,a vrijeme ce pokazati ko je upravu....