Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
sta fali cirilici, bugarsko pismo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:

A sto navaliste na čovjeka

Isto **** , pokušavaju da poistovjete gay brakove sa običnim brakovima , a prave neke gay parade , da pokažu narodu da su **** . Isto treba da i mi heteroseksualci , pravimo hetero parade .

Pa cudno mu je to, na cirilici potpisat dokument koji je na latinici i u drzavi gdje se samo latinica koristi. Ne vazi taj ugovor. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
joj debila majko moja,sta fali ako se potpisao cirilicom koja je kao i latinica bosansko pismo i ravnopravno u upotrebi u BIH!???
p.s.
cestitke Miroslavu na transferu,sad je to zvanicno i svaka cast Zmaju,obradovao si citavu BIH,sve najbolje!
p.s.
cestitke Miroslavu na transferu,sad je to zvanicno i svaka cast Zmaju,obradovao si citavu BIH,sve najbolje!
Za sta se sve Bosnjo nece zakaciti i od cega sve nece problem napraviti. Tacno smo cudan narod.
Brate taman da se na kineskom potpisao, vazno je da je potpisao jako dobar ugovor za njegove godine naravno. Al haj, samo ti daj Bosnji kakvu glupost da ima o cemu sarati danima!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
O kakvim se jadnostima raspravlja to je cudo , nema nama spasa XD
Ma ovo samo kod nas ima!grgr je napisao/la:O kakvim se jadnostima raspravlja to je cudo , nema nama spasa XD

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Стварно ?.? ? се ".Па не " за " &.
ПС:' ? ја $ & је "-ова " ??
viKK je napisao/la:
.........n..........n........o
......v............v...........v
....o............o........o........o
..................g............
.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Fali mu jos ovaj redmalta071 je napisao/la:Стварно ?.? ? се ".Па не " за " &.
viKK je napisao/la:
.

..............o.................
soko je napisao/la:Fali mu jos ovaj redmalta071 je napisao/la:Стварно ?.? ? се ".Па не " за " &.
viKK je napisao/la:
.![]()
..............o.................
To mi je najsmjesnije bilo.Odbrambeni u napadu

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Nema sanse, Stevanović je na ljeto 2008. dosao u Vojvodinu, znaci sa 18 godina, sto znaci da ce Drina Zvornik dobiti 2,5% (ako ne i samo 2%). Kada bi transfer bio 1,6 miliona € (sto sam negdje cak procitao), Drini u najboljem slucaju ce pripasti €40.000,00, male pare, ali ce im fino doci.samoradnik je napisao/la:Voša će dobiti 95% para,a 5% će dobiti Drina Zvornik,tako sam pročitao na Firminom portalu...
Ovo mi ne miriše na dobromalta071 je napisao/la:Стварно ?.? ? се ".Па не " за " &.
viKK je napisao/la:
.

Šta ovo Stevanović nema broja ? 

Jes' al' samo da mu Pavlovic nije menadzer.AnelZ je napisao/la:Nema sanse, Stevanović je na ljeto 2008. dosao u Vojvodinu, znaci sa 18 godina, sto znaci da ce Drina Zvornik dobiti 2,5% (ako ne i samo 2%). Kada bi transfer bio 1,6 miliona € (sto sam negdje cak procitao), Drini u najboljem slucaju ce pripasti €40.000,00, male pare, ali ce im fino doci.samoradnik je napisao/la:Voša će dobiti 95% para,a 5% će dobiti Drina Zvornik,tako sam pročitao na Firminom portalu...
Vosa ako dobije 70% kesa neka se udara nogom u bulju.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Slobodan je broj 25 kao prvi??? Sve zauzeto...
http://www.transfermarkt.de/de/fc-sevil ... n_368.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/fc-sevil ... n_368.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U Spaniji se i nosi od 1-25 tako da je to i jedini broj koji moze uzeti.Batko je napisao/la:Slobodan je broj 25 kao prvi??? Sve zauzeto...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Osim ako nekoga ne prodaju u medjuvremenu...Devil je napisao/la:U Spaniji se i nosi od 1-25 tako da je to i jedini broj koji moze uzeti.Batko je napisao/la:Slobodan je broj 25 kao prvi??? Sve zauzeto...

Odlicno, Miroslav prelazi u klub iz lige petice, klub koji je solidan, trenutno u padu.
Ne ide u Tursku, Rusiju, Ukrajinu vec u Spaniju i na tome mogu reci jedino svaka cast ljudino.
Igre u U21 repki, kao i u A repki su ga dovele na ovo gdje je sada i nadam se da ce se sto prije nametnuti u Sevilji i biti standardan clan prve postave.
Ovo je velika stvar i za BH fudbal, mlad igrac u dobrom klubu u jakoj ligi. Nadam se da ce Bilbija, Djuric, Kvesic njegovim stopama napraviti transfere kakve zasluzuju.
Ne ide u Tursku, Rusiju, Ukrajinu vec u Spaniju i na tome mogu reci jedino svaka cast ljudino.
Igre u U21 repki, kao i u A repki su ga dovele na ovo gdje je sada i nadam se da ce se sto prije nametnuti u Sevilji i biti standardan clan prve postave.
Ovo je velika stvar i za BH fudbal, mlad igrac u dobrom klubu u jakoj ligi. Nadam se da ce Bilbija, Djuric, Kvesic njegovim stopama napraviti transfere kakve zasluzuju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma Spaha je to sve sredio, ali naravno ne moze se srediti Ibricicu kad nema kvalitet 
Lijepo Stevketu stoji ovaj bijeli dres...

Lijepo Stevketu stoji ovaj bijeli dres...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Nemoj me držati za riječ,ali ja mislim da je on prije 18te potpisao za VojvodinuAnelZ je napisao/la:Nema sanse, Stevanović je na ljeto 2008. dosao u Vojvodinu, znaci sa 18 godina, sto znaci da ce Drina Zvornik dobiti 2,5% (ako ne i samo 2%). Kada bi transfer bio 1,6 miliona € (sto sam negdje cak procitao), Drini u najboljem slucaju ce pripasti €40.000,00, male pare, ali ce im fino doci.samoradnik je napisao/la:Voša će dobiti 95% para,a 5% će dobiti Drina Zvornik,tako sam pročitao na Firminom portalu...